19.5.2024 | Svátek má Ivo


Diskuse k článku

POLITIKA: Kavárna a putyka

Tak si říkám, jestli ctný pan prezident Zeman náhodou není tajný monarchista. Protože takhle soustavně a úspěšně ničit reputaci prezidentského úřadu, to nemůže být jen tak samo sebou, za tím už musí být nějaký ďábelsky vychytralý úmysl.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Kanioková 26.11.2014 14:22

Zeman - "Prezident z božího dopuštění."

Tak za to "boží dopuštění" můžou P&L, se svou šílenou kampaní a propagací K.Schw., kterou přihráli Zemanovi hlasy i těch, kteří by ho původně volit nechtěli. Akce / reakce..

Vrtěti psem – http://jdem.cz/yck96

A že Zeman "rozděluje" společnost..? Asi dost, to je pravda, ale s rozdělením společnosti si nezačal on, tohle tu začli jiní a pak s vydatnou podporou Ministerstva pravdy - médií.

Pravda o odcházení - http://jdem.cz/9gut4

B. Rybák 26.11.2014 16:06

Re: Zeman - "Prezident z božího dopuštění."

Ano. "Zelený", EU-hujerský, pouze při získávání rodového majetku bdící "kníže pán" byl politicky naprosto nepřijatelným, dále neudržitelným produktem masmediálního vymývání mozků. Produktem stejných masmédií byli ale i beznadějně beztvaré osobnosti (Švejnar, Fisher), jejichž jedinou "zásluhou" bylo jejich prosazování zájmů cizího kapitálu u nás! Pan Babiš ta masmédia vydatně nakrmí, takže pokud neskončí v blázinci či v kriminále, bude příštím prezidentem on!

J. Skála 26.11.2014 17:06

Hřebíček na hlavičku.

Všichni, kteří nám škodolibě referují o "nepřístojnostech" pana presidenta nám nejsou ochotni sdělit prostou pravdu, že lidé nevolili ani tak Zemana, jako proti vnucovanému knížepánu.

J. Schwarz 26.11.2014 18:20

Re: Zeman - "Prezident z božího dopuštění."

Zeman s tím rozdělováním začal už svou "spálenou zemí" a "vázáním stanov ČSSD do kůže členů ODS", jistě si to pamatujete pokud tedy nemáte Alzheimera či alespoň sklerózu.

J. Kanioková 26.11.2014 18:42

No, ale pravdoláskovníci OD POČÁTKU -

jejich řeči, články či projevy byly jen filozofické utopie, a všechny, kdo vůči nim nejásal nadšením, nálepkovali výrazy jako - hokynáři, trhovci, zelináři apod.

Bělohradský - kdysi po sametu, ještě bez dlouhodobých kontaktů s našimi P&L, napsal - „Patří k naší české modernosti jistý protiliberální rys; politika musí být NĚCO VÍC, než jen politika; musí být programem národní existence, náboženskou a mravní reformou, NÁPRAVOU LIDSTVA....

Česká modernost se vyznačuje odmítáním liberalismu ve jménu VYŠŠÍHO KULTURNÍHO SMYSLU našeho národního obrození. Komunistický stát jako stát duchovní odpovídal v očích našich intelektuálů touhám našim národním více než liberální stát západní, "tento výron civilizace spěchajících trhovců".“ (což byl autentický výrok)