27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Kauza Parkanová

Neuvěřitelná vyjádření premiéra České republiky z ODS (strašení plukovníky a podplukovníky) a ministra financí z TOP 09 (obvinění policie z absolutní zvůle), nutně musí vyvolat v každém zamyšlení: "Čeho se ti dva tak strašně, tak strašně bojí… čeho?"

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Maleček 20.6.2012 6:55

Kdyby jen Kalouska

Jedinou záchranou české tzv. pravice (přes všechnu hrůzu stále lepší než levice čím dál tím svíraná v mateřské komunistické náruči)je sehrát divadlo na očistu a zbavit se nejen Kalouska a jeho bílých koní na obraně včetně Parkanové, primitivního Drábka, ale i většiny politiků -nenažranců z čela ODS.

Nečasovi se Švarcikem to významná část voličů spolkne, zvláště když se regiony demonstrativně jako zbaví kmotrů. K tomu přibrždění navracení majetku církví (zatím vydat jen to brání rozvoji obcí a funkční bloky pozemků v okolí fungujících klášterů- ať se církve ukážou cos tím udělají).

Vím bude to převážně jen divadlo, ale následující volební úspěch snad přesvědčí rádoby pravicové lídry aby aspoň něco uvedli do praxe. Je nezbytné plošně snížit ceny veřejných zakázek o 20% - tím se zablokuje většina korupce. Tím stát ušetří min. 50 miliard ročně. Pak nebude problém omezit ubohé Drábkovo rubání v oblasti sociálních dávek spojených s postiženými, mladými rodinami ale jen do tří dětí a důchody - ale jen do tří dětí. A obě partaje by se měly vzdát prezidentské kandidatury jako projev vědomí selhání při správě státu a podpořit někoho jako je Věra Čáslavská.

Vím je to pohádka, ale představte si Sobotkovy zuby s pleší v čele vlády ovládaného komunisty a k tomu Zemana na hradě. Pak už ty mé návrhy nevypadají jako úplná pitomost.

P. Čulík 20.6.2012 8:21

Re: Kdyby jen Kalouska

Plošně snížit ceny zakázek? Jak to myslíte? Už uzavřených? No to je ale pitomost. Těch budoucích? To se vysoutěží cena a ta se vzápětí sníží o pětinu? Nebylo by jednodušší přijmout socialistický závazek, že budeme všichni od z9t5ka pracovat na 120%?

P. Jášek 20.6.2012 6:15

Chacha, chichi,cheche!

TOP09, to myslíte ten projekt na prodloužení  Kalouskovi imunity???

E. Vašátko 20.6.2012 6:08

Asi nemám dost informací a paní Parkanovou nemusím,ale

soudit někoho za blbá politická rozhodnutí mě připadá nonsens a připomíná případ paní Tymošenkové. Ovšem kdyby se to zavedlo důsledně a ti naši pseudopolitici mohli jít do kriminálu za nesmyslná politická rozhodnutí - to bych bral, ale myslím, že potom by se do vlády a do parlamentu moc lidí nehrnulo. Ale nebylo by to špatné.

J. Ptáček 20.6.2012 8:29

Re: Asi nemám dost informací a paní Parkanovou nemusím,ale

Aha, ale co když to nebylo špatné politické rozhodnutí ale naopak dobré ekonomické rozhodnutí pánů politiků v tom smyslu, že jim ty peníze, o které se zakázka přdražila, přitekly nazpátek. Myslím, že právě na tom policie pracuje a vy byste jí v tom zabránil ... !!!

J. Ptáček 20.6.2012 8:33

Re: Asi nemám dost informací a paní Parkanovou nemusím,ale

Co když to ale nebylo blbé politické rozhodnutí ale naopak chytré ekonomické rozhodnutí a ty peníze, o které se zakázka předražila, pánům politikům přitekly zpět. Na tom možná policie právě pracuje a nevydáním Parkanové byste jejich práci dokonale zmařil ... !!!

T. Pansky 20.6.2012 0:45

Pana Canova si velmi vazim a vetsinou souhlasim. Dnes ...

... bych to udelal take. Jenze mam jednu obavu: fungovani ceskych soudu. Jak vidime kazdy den, ceska justice funguje tak, ze si soudci hazi korunou zda odsoudit ci neodsoudit. Rozsudky casto odporuji zdravemu rozumu a nedavaji zadny smysl. V tomto pravnim marasmu bych se take obaval, s tim ceske soudnictvi muze vyrukovat. top0625top@live.com

D. Procházka 20.6.2012 8:05

Re: Pana Canova si velmi vazim a vetsinou souhlasim. Dnes ...

A jakou šanci má tedy u soudů řadový občan? Politici by neměli mít žádný pardon, imunita by se měla vztahovat pouze na projevy ve sněmovně. Pokud se sami nepotkají se soudní mašinerií, s hrozbou vazby, pak nebudou chtít nic změnit.

J. Stejskal 20.6.2012 11:08

Re: Pana Canova si velmi vazim a vetsinou souhlasim. Dnes ...

Patrně zřejmě jen osobní zkušenost dokáže větší supervizi na konání justice. Takže vydat.

P. Pavlovský 20.6.2012 0:25

Po tolika polistopdových zklamáních

v ODA, DEU, US, KDU-ČSL, SZ i Evr. demokratů (ty jsem ovšem nikdy nevolil) jsem konečně uspokojivě zakotvil jako volič TOP 09 a raduji se z jejího pražského konání.

Tím víc jsem znechucen úsilím Kalouska strhnout stranu do bahna kvůli něčemu, co s V. Parkanovou (původně ODA) páchali jako lidovečtí koaliční spojenci Topolánkovy ODS.

"Otec zakladatel" i Vlastička by měli urychldeně odstoupit ze svých funkcí a do vyřešení případu pozastavit své členství v TOP 09. To píši jako její sklaní volič! Právě proto!

M. Varadinková 20.6.2012 8:54

Re: Po tolika polistopdových zklamáních

No jo, když si vybíráte samé pravdoláskové strany, tak se nelze divit, že musíte být pokaždé zklamaný! Lež a pokrytectví je totiž přímo samou podstatou těchto stran a TOP09 není výjimkou.