27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Urban 19.12.2010 14:59

Re: Ať je to jak chce

No to si nabíháte, když tuneldědkovi se Drobil líbí. Asi splňuje ods-standardy.

J. Pudil 19.12.2010 14:20

Koho chleba jíš...

Pane Klíči, znáte to : "koho chleba jíš, toho píseň zpívej"? Je to na Vás jak ušité. Je to však nemravné při Vašem mládí a inteligenci sloužit svému součastným chlebodárcům. Ale, jak se také řká : "každý strůjcem svého štěstí, že? Good luck....

P. Kiebel 19.12.2010 12:47

CEVRO

...a komu proboha slouží tento přiblblý článek? A komu slouží CEVRO?

J. Urban 19.12.2010 11:47

Re: pane autore,

ještě není všem dnům konec, jestli by těch 500 mega kvůli Michálkovi mělo modrým svazákům opravdu utýct, ukrajinci ho vyřídí za 0,1 promile té částky

J. Urban 19.12.2010 11:44

Re: Správně pane Klíč

A s médii se pak zatočí velmi snadno - už jen tak mimochodem.

J. Urban 19.12.2010 11:43

Správně pane Klíč

z politiky musejí odejít a být umlčeni všichni, kterým vadí korupce, tunelování, mrhání veřejnými penězi a nezákonné obohacování. To bude už brzo možné uzavřením koalice odsčssd na vládní úrovni. Je možné, ale nikoliv nutné, obě strany pak na slučovacím sjezdu spojit v jednu a zakotvit její vedoucí úlohu v Ústavě, nesmělo by to ovšem mít za následek zmenšení počtu koryt, trafik a jiných prebend. Pak konečně nastane ten pravý klid na práci. Tuneldědek se zasloužilými modrými svazáky, především z pražské odnože odéestapa, už na tom s oranžádami pracují.

B. Rybák 19.12.2010 1:25

Re: Autore, jste úplně mimo

O Lajce N.S.Chruščov prohlásil, že by tam místo ni mohla být atomová bomba. Jestli jste tedy chtěl říct, že pan Drobil byl nasazen do čela MŽP jako poslední zoufalý pokus po němž už tomuto ministerstvu může pomoci snad už jen atomovka, měl jste to vyjádřit jednodušeji a mnozí by jsme vám zatleskali. Takhle to ale vypadá, že máte v hlavě pěkný guláš a navíc trpíte pro vás sice nebezpečnou, ale naštěstí v této primitivní formě zcela nepřenosnou chronickou klausofobií.

PS: Nezákonný odposlech iniciovaný ministrem vnitra, zveřejněný (a tím z hlediska možného vyšetření znehodnocený), v novinách dosud beztrestně uloupených jeho redaktory z majetku SSM (jehož bývalí správci jsou beztrestnými miliardáři) a pak nezákonně prodaných do ciziny. Odposlech realizovaný mužem, který se nestydí předstírat, že je tak neschopný, že si jako šéf úřadu neví rady s tušením korupce v případu čističky vody a přitom mu zřejmě vůbec nevadili a nevadí korupční ekotendry, korupční rozdělování (EU)dotací, korupční hospodaření s lesy, korupční ekostavby (na dálnicích), poškozování zájmů této země na MŽP napojenými, ze zahraničí placenými ekovyděrači...

J. Jílek 18.12.2010 23:36

aktivistický žvást

nic jiného...

J. Kyselková 18.12.2010 22:53

Kausa Drobil

jPan Drobil dle TV nechtěl nahrávku, protože se domníval, že jde o diskretitaci s dámami. V této tragikomedii už chybí jen brumendo pana Kneitiga a ten skromně mlčí.

P. Neubauer 18.12.2010 21:49

Autore, jste úplně mimo

pokud ministr doporučuje stěžovateli, aby důkazy zničil a on na oplátku jmenuje stěžovatele náměstkem, měl by ministr letět jak Lajka do vesmíru. A s tou diskusí komu to slouží se obraťte na Hradního pána, já jsem Puškinův řád nedostal a nedoporočil jsem, aby Temelín dostavili Rusové. To slouží pan profesor zase komu ??

P. Hofman 18.12.2010 18:54

CUI ODS

Cui bono je přeci jasné. ODS SOBĚ.

D. Streit 18.12.2010 17:38

Ať je to jak chce

Drobil je diletant:

http://streit.blog.idnes.cz/c/168808/Politicke-kryti-vseho-schopnych-diletantu-Drobil.html

A Nečas si naběhl

J. Běle 18.12.2010 14:42

Re: pane autore,

A nikoho ani nenapadne co chudák Michálek. Zachoval se přesně tak,jak mu hovada u vesla radila,když od lidí chtěla hlasy ve volbách. No a teď je za udavačskýho hňupa. Může být jen rád,že na tu pakáž nic moc neví,jinak by dopadl jako Franta Mrázků.

L. Severa 18.12.2010 13:30

Cui bono

Zatím novinářům. Čtvrteční MF měla téma na 3 strany deníku a bohdá, že to ještě na nějaký týden vydrží.

R. Houška 18.12.2010 13:04

Pane "nezávislý" autore, pozadí kauzy může být hodně široké,

ale co je naprosto, bez možnosti dvojího výkladu jasné, to je nahrané vyhrožování a na druhé straně nabízení funkce náměstka MŽP za nezničení, resp. zničení důkazních nahrávek panem Drobilem. To se prostě okecat nedá, i když se zapojila nejtěžší propagandistická koruptokracijní horda, v čele se zakladatelem tohoto specifického politicko-ekonimického systému, Václavem Klausem a jeho tiskovou a PR agenturou CEVRO.

P. Novák 18.12.2010 12:44

Re: Souhlasím a doplňuji

neviděl bych nic špatného,natož pak nelegálního na tom,pořizovat si záznam vlastního rozhovoru s kýmkoli,obzvlášť se státním úředníkem.Je spíš s podivem,že je to nelegální.

P. Fiala 18.12.2010 10:53

Souhlasím a doplňuji

1) Zdá se, že nikomu nevadí, že si "někdo" dělá hlasové záznamy poslance, bez jeho vědomí v jeho kanceláři. Nevadí to ani poslancům? Nejvyšším zástupcům moci ve státě! Vždyť je to jednání proti bezpečnosti státu, a základních svobod POSLANCů.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 

2) Ekotendr prosazovaný ministrem financí Miroslavem Kalouskem je zakázka za 115 miliard a dle MŽP asi za 50 miliard.

3) Podpořme VV, je zde opravdu velký "bordel"

K. Berka 18.12.2010 10:42

Komu ku prospěchu?

To heslo v latině je v názvu článku. Já přidám ještě jedno : Vae victis, běda poraženým. Teď se jedná o to, aby jsme nebyli těmi poraženými my všichni!

P. Zelenka 18.12.2010 10:03

Klíč k celému problému!

Vážený pane Zbyňku Klíči,

mě je celkem jedno, jaké zauzlované cíle jsou ve vámi zmíněném pozadí, pro mě je důležité, aby jakákoliv korupce, ať z bohulibých pohnutek, byla potrestána, neboť korupce nám i vám ohýbá charakter.

     A máte-li další důkazy o jiných nezákonnostech obraťte se s nimi na policii či se svěřte kterémukoliv deníku, ten ve svém zájmu udělá vše za vás. Konspirací již bylo dost, Bamberkem to začalo.

     Ale možná, že se jen pokoušíte odvést pozornost voličů od problému.

Nezapomeňte - voliči už nejsou ovce, naučili se kroužkovat, ale i nebát se volit změnu.

M. Baloun 18.12.2010 8:30

už je to tu zas

v čí prospěch, kdo tahá za nitky? zločiní novináři a média (zřejmě jsou v žoldu).

není odpověď jednodušší? nestala se třeba korupce už tak samozřejmou, že to prostě nikomu nepřipadá divné? její zřejmě tolik, že čas od času se něco prostě provalit musí a je jedno jestli je to náhodou, díky čestnosti jednoho úředníka nebo je jestli to někdo nechá prasknout jako politickou minu.

V itálii 90 tých let se do boje proti korupci vládních stran, které defakto spoluvládly od 60 let pustil neohrožený soudce di Pietro. výsledkem bylo 900 pravomocně odsouzených politiků.

P. Rampír 18.12.2010 7:46

cui bono?

Tak už to chápu,podle vás se krade dál bez uzardění.

Pouze když se to někomu hodí tak se to "odhalí".

Skvělé!

m. berka 18.12.2010 6:44

pane autore,

koukněte se na to trochu jinak. jistě někomu celá záležitost má posloužit. to bude ta skupina, kterou se snažíte nastínit. zapomínáte ovšem na skupinu první, která se chystala podojit stát o 3 miliardy. cca jedna miliarda by se vrátila formou odvodů zpět do státní kasy, 500 milionů by skončilo v ods a 1,5 miliardy v něčí kapse. pokud vydělíte 2 miliardy počtem lidí platících daně, vyjde vám, kolik by musel každý poplatník odvést. pro stát žádný problém. dokážete odpovědět na otázku kolikrát už něco podobného proběhlo a kolikrát ještě proběhne? radši ne, že? jistě podobné manýry nejsou jen výsadou ods, ale právě ods křičící do světa provedla pravý opak svých proklamací. pro mne nestačí odstoupení ministra, měly by následovat tresty. snažíte se obhajovat neobhajitelné, takže to radši už nedělejte, čtenáři jsou sice bezmocní, ale nejsou bulíci

V. Skalová 18.12.2010 1:03

Jo, ale to je všechno moc složitý

Obecenstvu se teď bude cpát do hlavy - "íčko, íčko, íčko", aby to mohli čtenáři Plesku pochopit...

J. Stejskal 18.12.2010 0:46

To je všechno bezvadný

a dokonce pravděpodobný. Ale jako všichni fabulátoři vždycky přeskočíte ten začátek. Protože se nehodí. O ten se tu teď jedná.

J. Kanioková 18.12.2010 0:11

Naprostý souhlas, ekotendr je ten pravý důvod

a byly to určitě i dřívější zakázky.  MŽP je černá díra a zbytečné ministerstvo. Měl by stačit odbor ŽP na ministerstvu zemědělství.

V. Zatloukal 18.12.2010 0:07

naprosto souhlasím

a to přesto, že jsem odpůrce spikleneckých historek.

Cui bono? Podle mne je to dílo politické mafie, které se nelíbí odstavování od penězovodů. Srv. velká koalice v Praze, která je defilé starých tváří s velkohubými sliby, že to bude jinak...