27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Mirek 3.3.2006 13:08

Re: Výstižné

Souhlasim. Lide noveho a vyssiho typu jiz nastupuji do funkci - Rath, Vyvadil a tak. To je mladez nova, maldez Paroubkova.
Vilém 3.3.2006 13:10

Re: Re: Výstižné

Rath je typický člen ODS a vůbec čehokoli, co mu umožní cestu nahoru - tak se nevztekejte, prostě si vyhodnotil ČSSD jako lepší výtah.
Mirek 3.3.2006 13:20

Re: Re: Re: Výstižné

Ja nevim, podle ceho radite lidi na typicke ODSaky a netypicke ODSaky , nicmene je pravda, ze v teto partaji preci jen nejake cistici mechanizmy fungovali. Leta byl v ODS jen clenem zakladni organizace. Za 3 mesice pak v CSSD volebnim lidrem. Patrne je vice typicky socialista nez pravicak.
gh 3.3.2006 15:17

Re: Re: Re: Re: Výstižné

Jaké čistící mechanismy ODS? Proč tam jsou stále Topolánkové, Tlustí, Langerové a podobní? Nebýt těchto umělců, tak v nastávajících volbách ODS výrazně vyhrála. Bohužel se ODS nedokáže od těchto parazitů očistit. Jediné co dokážou je vymýšlet směšné billboardové kampaně na úrovni klukovin. O tom, že jsou schopni řídit stát nejsem zdaleka přesvědčen.
Ladislav N. 3.3.2006 16:53

Re: Re: Re: Re: Re: Výstižné

S Rathem by to ODS taky "vyhrála"?  Zaplaťpámbu, že je Paroubek tak blbej a dal mu příležitost se hystericky znemožnit.  Možná i historicky...
Jan Novák 3.3.2006 13:11

Re: Výstižné

Nějak se vám to plete. Vy si přeci říkáte lidé zvláštního ražení. Lidé vyššího typu byli árijci. Ale on vlastně fašismus a komunismus se liší pouze počtem lidských obětí, kdy komunisté jsou jasnou jedničkou.
Vilém 3.3.2006 13:16

Re: Re: Výstižné

Ne, to všechno daleko zaostává za liberálním kapitalismem už dnes, a ten se navíc ještě ve finiši pěkně vytáhne.
Alfons 3.3.2006 13:41

Re: Výstižné

Kapitalisti se po budoucím prožitém otřesu ze ztráty pozic lehce přetransformují na komunisty. Jen silné vnější podněty zatřepou s jejich zaseklejma kapitalistickejma fozilníma genama. To bude veselo.
spaldings 3.3.2006 14:02

Re: Výstižné

zajímavé, jak se názory typických levičáckých zmrdů šíří z univerzit. Tahle semeniště parazitů, za drahé peníze hloubajících nad likvidací těch, z nichž mocně tyjí, je rozlezlá už i zde. Semeniště je ovšem mezi podobnou svoločí na univerzitách západních. Genitální Marx(kdyby se radši víc věnoval paní Engelsové, což jak je vidět flákal a měl tak čas psát své slinty) opsal s chybami své "dílo" od jednoho šlechtice, chytřejšího než byl on.
Alfons 3.3.2006 15:21

To je veselo na pohřbu kapitalizmu !!

To bude taková veselá evoluce. Z kapitalizmu do komunizmu.
Valentina 3.3.2006 23:10

Re: To je veselo na pohřbu kapitalizmu !!

To už tady jednou bylo v roce 1948. Nezažila jsem, ale moc veselý to prý většinou nebylo.
Šeďa 5.3.2006 11:09

Re: Primitivní naivky vidí kapitalizmus-jako sprosté slovo

Pokud by měl být kapitalizmus poslední (chápáno jako vrcholovou) vývojovou etapou lidstva, pak je mi lidstva upřímně líto! Kapitalizmus je uspořádání společnosti charakteriristické nespravedlností, protekcionářstvím etc. Teorie o "volné soutěži" je jen boha-pustý blábol - viz
náš vstup do EU! Ty limity na ocel, válcovaný materiál, cukr a další zemědělské produkty...!?
Doporučuji knihu Ing. Františka Dvořáka CSc. - "Kdo vládne světu".
Ale nejsem naivka!!!!!
 
kocourek 3.3.2006 11:31

?

Nesnazim se komentovat clanek a uz vubec ne nektere pisatele prispevku,ale at se na to divam z jakekoliv strany,nemohu pochopit,jak nam muzou vladnout taci lide,jak jim nekdo muze verit,jak jim nekdo muze fandit,jak je nekdo muze obhajovat,to uz opravdu kazdeho JA kleslo tak hluboko?To vsem,kdo za nimi stoji,je kus zvance prednejsi,nez  vlastni svedomi.ucta sama k sobe?
Mirek 3.3.2006 12:45

Re: ?

Asi jste mlady. Neni to tak davno, co nam vladli lide, kteri s obtizemi dali dohromady par souvislych vet. A kdyz dali dohromady souvislou vetu, tak jim zase unikla myslenka. Take jsem si drive naivne myslel, ze cim vyssi funkce, tim chytrejsi clovek musi byt. Ale nikoliv.  Je demokracie. Hlupak nikdy nezvoli cloveka s pronikavym intelektem. Vzdy si vybere zase jenom hlupaka. Proto je vlada obrazem naroda.
Vojta 3.3.2006 11:00

A kde by hňup Paroubek

našel někoho normálního na funkci místropředsedy vlády - copak pan Jahn neodstoupil právě proto, že to s těmi voly už nemohl vydržet ?
www racek 3.3.2006 13:25

Re: A kde by hňup Paroubek

von by vydržel, a rád ... ale funkce kádrováka ve škodovce byla lákavější a na vládě už byl dost profláklej ...
 
Ladislav N. 3.3.2006 16:47

Re: na vládě už byl dost profláklej ...

No jo, von to byl spíš liberál než socialista, tak byl u www racka profláklej... U Paroubka a  spol. jakbysmet.
Dušan Polanský 3.3.2006 9:51

Božínku vy jste moudrý,

jenom mám obavu že už tento typ moudrosti nikoho nezajímá. Svět řeší jiné problémy. Dánům vypálili muslimové ambasádu a dobrá, nic se moc neděje. Nějaká ambasáda.  Mlčí jak liberalové, tak komunisti, tak pravičáci, tak zelení a co já vím jací a kteří. U CzechTek se řvalo tisíckrát více. Tak mudrlantu, co ty na t? 
kocourek 3.3.2006 11:33

Re: Božínku vy jste moudrý,

To ,co popisujete se stalo proto,ze jsou lide jako vy a tyto moudrosti je nezajimaji.Mel by jste se nad sebou zamyslet a mozna i tim trochu prispejete ktomu,aby se takove veci nedely.
www racek 3.3.2006 9:38

v inkriminované době patřil pan kříž mezi ty soudruhy,

kteří dostali důvěru do tý moskvy jet. ostatně, stranické funkce těch uznávaných mladých ekonomů, co je pan kříž jmenuje, byly vyšší než pana havla, tehdy.
všichni byli v ksč.
mimochodem, stalin řídil ekonomiku svazu 30 let. občas je dobré to studovat . a poučit se. třeba i negativně, i to je poučení.
Ježek 1 3.3.2006 9:46

Re: v inkriminované době patřil pan kříž mezi ty soudruhy,

Karel Kříž ve straně nebyl, soudruhu !
Ladislav N. 3.3.2006 12:13

Re: Re: v inkriminované době patřil ...

www racka ale Kříž nejmenoval. Racku, byl jste v té Moskvě taky? :)
www racek 3.3.2006 13:21

Re: Re: Re: v inkriminované době patřil ...

nebyl. neměl jsem důvěru soudruhů.
spaldings 3.3.2006 14:36

Re: Re: Re: Re: v inkriminované době patřil ...

no hlavně že ji máš teď, že ?
tak nějak: 3.3.2006 9:15

Onen čurybrk Havel jest pro socany dobrý - zaslouží si jej.

Vyložený pošetilec - a převelice namyšlený. 
Vilém 3.3.2006 8:33

denunciace jako metoda kapitalismu

Některým lidem nedošlo, že článek pana Kříže by se hodil do PR z doby normalizace. Zaklínají se kapitalismem, ale pod kůží jsou to slabomyslní bolševici. Ten článek neobsahuje vůbec nic, co by mělo jakoukoli informační hodnotu, kromě toho, že pánové Kříž a Havel (který není skutečným sociálním demokratem a je mi zcela ukradený) jeli do Moskvy a pan Havel psal skripta, ve kterých se ovšem musel zmínit o výstavbě sovětského hospodářství. A z článku pro mne vyplývá informace, že KK nemá úroveň nejen jako žurnalista, ale ani jako člověk. Stejně tak z reakcí pro men vyplývá, že většina pravičáků nemá vůbec schopnost argumentovat jinak než komunističtí kádrováci. ODS jako nástupce KSČ.
Magda 3.3.2006 8:50

Re: denunciace jako metoda kapitalismu

Co je na tom špatného, když se dozvíme, jaký je místopředseda vlády marxistický dobytek?
Vilém 3.3.2006 9:23

Stačí si přečíst jeho současné

projevy, abych věděl, že není marxista, nýbrž kariérista, protože dnes je asociální, zatímco za KSČ chválil Stalina. Takže je to zcela běžný a univerzálně použitelný trouba spolehlivý za každého režimu, něco jako Tlustý.
spaldings 3.3.2006 14:39

Re: Stačí si přečíst jeho současné

a Tlustý a Tlustý a Tlustý a Tlu.... Že ten Tlustý k těm bolševikům vlezl. To je štěstí.
liberecak 3.3.2006 9:36

Re: denunciace jako metoda kapitalismu

vážený pane,
taky jsem si přečetl článek pana Kříže a nevím co si mám o Vás myslet. Prosím přečtěte si ho znovu ale prosím všechny řádky a slova. Doufám, že pak pochopíte podstatu sdělení , které Vám pan Kříž posílá.
Že totiž pan Havel, ač poměrně inteligentní člověk je dodnes přesvědčený marxista, i když nepochopím jak se to může snoubit právě s jeho vzděláním.