29.5.2024 | Svátek má Maxmilián, Maxim


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
emil 4.6.2009 7:25

Re: dotaz

Lidé by neměli stejně práci, jako kdyba tu montovny nebyly, ale miliardové pobídky na jejich výstavbu a odpuštění daní by se dalo právě pro tyto nezaměstnané použít.  Máme jen zaflákanou ornou půdu (protože všichni zahraniční investoři staví jen na zelené louce), vykradené montovny.

zk 4.6.2009 7:27

Re: dotaz

No, nejste příliš dobře informován. Montovny s velkými státními pobídkami jsou nanic. Lehce nabyl, lehce pozbyl. Kdyby majitelé do takových firem museli dát více svých peněz, hodně by se rozmýšleli než by je zavřeli, ale takhle.., to je jednoduché. Zvýší se náklady, přesuneme výrobu do Asie..a těch pár baráků tady necháme třeba spadnout.

ladik53 4.6.2009 10:11

Re: dotaz

A co z toho, co píšete, se stalo? Nic, takže pracujeme a vyrábíme!

Marky 4.6.2009 10:32

Re: dotaz

Kolem hranického Philipsu se už tak akorát prohánějí bruslaři, protože jsou tam kvalitní asfaltové cesty a Hyundai se stále pohybuje kolem 50% plánované kapacity.

dino 4.6.2009 7:22

Program ČSSD

Svůj vlastní program prezentovat nemohou, jelikož žádný nemají !

p&k 4.6.2009 7:21

Nemohu si pomoci,

ale pořád si myslím, že volby jsou o ideích (pitomé slovo). Pořád budu raději volit pravici a doufat, že přijde někdo, kdo ty sliby začne plnit, než strávit další kus života s vládou komunistů (žádní socani tu momentálně nejsou).

Landys 4.6.2009 7:05

Hlupák a ničema Zálom lže, jak když tiskne !

;-€Zálom v sobě zmobilizoval všechny své (mo)mentální síly a vypudil ze sebe koncenrát toho nejlepšího ze sebe. Tady vůbec nemá smysl polemizovat. Jisté je pouze jedno, že z toho co tady tak srdceryvně líčí, sedí na ODS jak prdel na hrnec. Za vypovídací hodnotu tohoto výplodu a sílu myšlenek autora mluví ten výkřik, že ČSSD neplní volební sliby a podvádí svou sebranku ničemných voličů. Nevím, proč jsou tedy označováni voliči ODS za výběr inteligentních, vzdělaných a přemýšlivých jedinců, když ODS ze své Smlouvy s voliči nesplnila vůbec nic. Ať si ji Zálom laskavě přečte, a pak nám to se stejným zápalem a nasazením okomentuje !!

jirid 4.6.2009 7:17

Re: Hlupák a ničema Zálom lže, jak když tiskne !

Jsou dvě možnosti. Buď jste slepý a hluchý, když nevidíte to, čím tady ČSSD krmí své voliče, kteří už se nemohou dočkat 13 důchodů, nebo, druhá možnost, jste hlupák vy. Vyberte si, co je pro vás lepší?

Hrad 4.6.2009 8:09

Re: Hlupák a ničema Zálom lže, jak když tiskne !

To že ti nevadí ti, že vypadáš jako přesýpací hodiny není nic překvapujícího. Možná to považuješ za svoji přednost. 

cipísek 4.6.2009 7:19

Re: Hlupák a ničema Zálom lže, jak když tiskne !

ODS ze své Smlouvy s voliči nesplnila vůbec nic. A kdopak jí všechno negoval ? Že by Marťani ?

emil 4.6.2009 7:20

Re: Hlupák a ničema Zálom lže, jak když tiskne !

Mluv k věci a vyvracej argumenty. ´Program, založený jen na kritice nepřítele (jak nazývá ostatní strany kromě komoušů Paroubek) je ubohost.  Je opravdu tak úžasný, když ho nemá rádo minimálně 30% voličů v tomto státě ? Bohužel ta upocená hora sádla je perzonifikací celé ČSSD. Nepomůže tomu ani mladý a štíhlý převlékač kabátů a dost nečistá osoba z dob působení s Němcem, Dimun.

Wlasta 4.6.2009 8:07

Re: Hlupák a ničema Zálom lže, jak když tiskne !

ale Emile program založený na kritice nepřítele mají naprosto všichni bez rozdílu dresu.

emil 4.6.2009 14:35

Re: Hlupák a ničema Zálom lže, jak když tiskne !

Přečtěte si dnes v MF Dnes rozhovor s Paroubkem. Na všechny otázky pro něj nedobré odpovídá, že za to může Topolánek. To je program strany ? To je hlavně ubohost.

Hrad 4.6.2009 8:13

Re: Hlupák a ničema Zálom lže, jak když tiskne !

Zde je program. A dopručuji začít doma. Musí nastoupila tvrdá kázeň. V rodinách je třeba snížit rozpočet, zavedl bych povinnou vojenskou základní službu na 5 – 10 let - Marie Terezie věděla co dělá. Veřejný trest smrti za podání drog nezletilci by byl prováděn zásadně na náměstí okresního města. K uskutečnění této perzekuce bych zavedl znovu okresy. Také bych zakázal tepelnou přípravu stravy, a všechny kořeněné přísady, sůl, cukr a benzolát sodný, a jak se ty potvory všechny jmenují. Kdo nechce ať zdechne!!! Co by nesmělo chybět, protože by synergetický efekt z předcházejících opatření nebyl dosažen, muselo by být zakázáno  používání ohně, kol - nejenom horských, tužky a písma, rodných čísel, postelí a židlí, páky a motorů, elektřiny, a hlavně počítačů, díky kterým  jsme/hlavně já  opičením se po druhých  tak nehorázně zdegenerovali. Ale práci, práci tu bych ponechal, jako jediný vynález minulosti. A všichn ti, kteří by nechtěli přistoupit na vymezená pravidla by dostali celoživotní dovolenou a byli přesunuti do přírodních lokalit(národní parky by nesměly být použity), kde by dostali možnost se živit kořínky a brouky. Ten rozvrat, který musím neustále pozorovat dosáhl již takového stupně, že je nutné rychle konat. ;-O;-O

JE 4.6.2009 9:16

Re: Hlupák a ničema Zálom lže, jak když tiskne !

Děkuji. Právě jste ukázal, že jste psychopat a je zbytečné ztrácet čas reagováním na vaše příspěvky. Čest Pol-Pot.

zk 4.6.2009 7:23

Re: Hlupák a ničema Zálom lže, jak když tiskne !

Jo, říci, že někdo lže, je snadné, ale můžete říci v čem autor lže? Ale to je problém, že? Protože ten váš výkřik nestojí ani za tuto jedinou větu, potrefená husa z oranžového hejna se ozvala. :-/

kmotrdrobek 4.6.2009 6:58

Nic nového

Ne, že bych se dozvěděl v článku něco nového, ale vždycky je přínosem udělat takové soustředění faktů do jednoho místa. Nezbývá mi než souhlasit a chválit .>-!!!!

http://politikmann.webgarden.cz/image/14268832

cipísek 4.6.2009 7:04

Re: Nic nového

Souhlas

Peman 4.6.2009 6:56

Úroveň Paroubkovy poltické kultury kolotočáře

Má-li v současné předvolební kampani odpovědět socan (a je jedno, je-li to sám Pingl nebo jeho poskoci Havel, Sobotka a další) na otázku o programu sociální demokracie, nejpozději ve druhé větě začne mluvit o ODS. O řešeních socanů se ovšem tázající nedozví nic, o zlu zvaném ODS se mu dostane přednášky. Doslova vedení socanů nedovede "otevřít hubu", aniž by se otřelo o ODS. Duševní ubohost socanů se nemůže lépe předvést. Ovšem: oslovují hlavně nemyslící póvl naší společnosti, pro ten je taková rétorika dobrá a vhodná ..... Při tom současně mají tu nehoráznou drzost neustále si ublíženě stěžovat na "kampaň", vedenou údajně proti sociální demokracii (a organizovanou ovšem ODS). Jinými slovy: my si k vám můžeme dovolovat doslova všechno v rámci akce "ODS mínus", "přínosu" to sociální demokracie k vyšší politické kultuře v této zemi, tedy všemožné lži, pomluvy, zesměšňování a nenávistné štvaní a ještě vás obviníme z toho, že nám chcete ubližovat. Poslední Pinglovo osočení ODS, podané naprosto bez uvedení jakéhokoliv důkazu je už opravdu případ pro psychiatra v lepším případě nebo spíše na žalobu. Anebo máme snad přijmout tuto socanskou úroveň politické kultury?

dino 4.6.2009 7:55

Re: Úroveň Paroubkovy poltické kultury kolotočáře

Přesně tak. Při otázce na svůj program začnou nejpozději v druhé větě  mluvit o ODS !

Občan 4.6.2009 6:42

O tom ....

.... co dokáže Topolánkovsko-Langrovská ODS se mohli slušní lidé již přesvědčit: Osočování, hrubé nadávky, sprostota, překrucování a lhaní, podplácení poslanců, Kubiceho zpráva a její "náhodný" únik 3 dny před volbami a v poslední době i násilí. ... Lidé skutečně bděte a nenechte se oblbnout touto pakáží !

cipísek 4.6.2009 7:01

Re: O tom ....

Tím násilím myslíte zajisté míting ČSSD v Brně,kdy jejich "příznivec" praštil pěstí do obličeje o polovinu lehčího kluka ? Nedělejte z nás blbce,na to je tady expert Puchejř.

Honza 4.6.2009 7:07

Re: O tom ....

Opravdu bděte a pošlete Paroubka zpět do bažin (nebo do blázince). Jeho včerejší výroky o provokacích se zraněním "mladého člověka na mítingu ČSSD" svědší o tom, že duševní choroba naplno propukla, Bohužel si toho jeho nohsledi nevšimli.

emil 4.6.2009 7:22

Re: O tom ....

Sprostota, vulgarismus, duševní ubohost, to jasně ukazujete hlavní atributy kampaně ČSSD. Jsi takový hlupák, že ani nevíš, že si sám protiřečíš. A tahle primitivní lůza, která vymění raději 30,- Kč za pulitr piva nám chce vládnout.

dino 4.6.2009 7:37

Re: O tom ....

"Osočování, hrubé nadávky, sprostota, překrucování a lhaní" - mluvíte o Rathovi ?(Y)

Navrhovatel 4.6.2009 6:42

O tom ....

Doporučuji všem, kteří podporují násilí v podobě útoků na představitele ČSSD, aby si přečetli vyjádření prezidenta republiky a někdejšího svého zbožňovaného předsedy ODS profesora Václava Klause. ..... To, co se děje na mítincích legální politické strany je skutečně ohrožením demokracie a svobody v této republice !!

cipísek 4.6.2009 7:04

Re: O tom ....

To je fakt.Co tam z těch podií někdy zaznívá,to už je na kriminál.

emil 4.6.2009 7:27

Re: O tom ....

R^R^R^R^R^

cipísek 4.6.2009 8:31

Re: O tom ....

Děkuji

Vilda 4.6.2009 6:35

Vaječné euro-nová konveribilní měna

Socanům můžeme aspoň poděkovat za vynález první celosvětové konveribilní měny nepodléhající inflaci: "Regulační poplatek 30Kč = jedno malé balení 10ks vajec", neboli vaječné euro.