29.5.2024 | Svátek má Maxmilián, Maxim


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
ladik53 4.6.2009 10:50

Re: Cituji:

Třeba mohl ten NERV sestavit už tehdy a začít s těmi opatřeními už tehdy!

Jakub 4.6.2009 10:55

Re: Cituji:

ano, jistě že mohl. většinou lze ve zpětném pohledu říct že se dalo udělat lépe. Otázkou je co by dokázal prosadit v parlamentu. ale tohle je způsobení krize?

jára 4.6.2009 10:18

Re: Cituji:

Rudý mozek. Paroubkovská zhovadilost.

JIrka 4.6.2009 9:52

Přesné hodnocení

Z toho svrabu by nám pomohla změna volebního zákona ve znění: Volební právo má pouze ten, kdo platí daně. Výjimku tvoří studenti, důhodci, nemocní a matky na mateřsé dovolené.

Potom by o nás nemohli rozhodovat paraziti.

Ladislav N :-))) 4.6.2009 10:09

Re: Volební právo má pouze ten, kdo platí daně.... výjimky se nepřipoštějí.

Má to háček. Parazit Paroubek např. s parazitem Křečkem jistě nějaké daně platí. A dokonce jsou na politickém "trhu" úspěšní v ovládnutí mechanismu, kterým získají peníze dańových poplatníků, aby ty daně platit mohli. Byť většina takto "zaplacených daní" přímo z výběru daní pochází.A většinovou část jejich voličů tvoří především starší, komunismem zdevastované generace a důchodci. ;-)

Džejpí 4.6.2009 10:41

Re: Volební právo má pouze ten, kdo platí daně.... výjimky se nepřipoštějí.

Ladislave, vezmete-li to čistě logicky, pak státní zaměstnanci, placeni ze státního rozpočtu, žádnou částkou do státního rozpočtu nepřispívají, tedy daně neplatí. Je jim pouze účetně odečtena částka z hrubé mzdy a přesunuta na jiný účet, příspěvek do státního rozpočtu to ale není. Takže Vámi zmiňovaní paraziti skutečně parazity jsou a daně neplatí.

franta 4.6.2009 10:10

Nač ta skromnost, milý Jirko

Já bych šel ještě dál. Volební právo bude mít pouze ten, kdo volí ODS. A bylo by vymalováno.

Jakub 4.6.2009 10:11

Re: Nač ta skromnost, milý Jirko

s ničím nesouvisející výkřik. proč jste to psal?

emersonskej 4.6.2009 11:11

Re: Nač ta skromnost, milý Jirko

To je nápad - běž ještě dál, a ještě dál a .... už se sem pak raděj nevracej šášo !!!;-D

ladik53 4.6.2009 10:26

Re: Přesné hodnocení

Já bych opravil na "kdo platí a někdy platil". Proč studenti?

ja 4.6.2009 11:11

Re: Přesné hodnocení

A proč ty výjimky? Kdo chce volební právo, může přece daně platit.

janabok 4.6.2009 9:45

super článek!

autorovi vřelý dík za perfektní zhodnocení politiky jak ČSSD tak ODS včetně dopadů...

P.S. jedno z nejlepších na tomto webu - ještě jednou díky...

yorik 4.6.2009 9:43

jednorázová investice

do šrotovného, bude znamenat ztrátu pracovních míst, dále čísti netřeba.

Landys 4.6.2009 9:41

Tak nám to konečně mladí předvedou v praxi !

:-(Jasně, hlasitě,  a hlavně věcně, nám dali mladí najevo co chtějí ( i když to chtění za ně musel vymyslet server Idnes),  ze židlí u počítačů je musel zase zvednout facebook - ale i tak ! Teď to chtění budou moci zúročit v praxi, protože řada jich bude opouštět nudná školní škamna. Předvedou nám příkladný boj o místo na slunci - tedy na volném trhu práce. Jako inteligentní, vzdělané a přemýšlivé bytosti budou řešit problém, zda dělat práci méně uspokojující za velmi mnoho peněz, nebo více uspokojující jen za mnoho peněz. Mandatorní výdaje jsou zločinným vyhazováním peněz - pracáky a podpory v nezaměstnanosti - nepřipadá v úvahu ! Každý komu se chce dělat, si práci lehce najde. Marodit - taky nepřichází v úvahu - pokud k doktorovi, tak jedině pro vitamíny na povzbuzení pracovní aktivity. Keš přímo na prkno je samozřejmost, snad nebudou vytvářet budoucí dluhy, obzvlášť když jsme na tom teď tak špatně. Ještě by chtěli státu něco vrátit za bezplatné studium. Jak by to také vypadalo, když po svých následovnících budou chtít, aby si to celé pěkně natvrdo zacálovali. Vždyť se jim to brzy všechno bohatě vrátí, tak o čem je řeč !!

Divák 4.6.2009 9:26

Přesné

Naprosto přesné. Otřesné na naší společnosti je jen to, že těmi nepravdivými jednoduchými hesly pro blbce zasáhne ČSSD stále hodně voličů. Pište kdo můžete všichni podobné články všude. Raději kratší i když pro mnohé voliče socdem je stále zatěžko si něco přečíst.

vlasta 232 4.6.2009 9:34

Re: Přesné

Klobouk dolu- před Vašim výstižným hodnocením voliču ČSSD!

FS 4.6.2009 9:39

Re: Přesné

Malý dovětek: Kolikrát nestačí dočíst celé, ale také pochopit. To jen tak na okraj pro ty co dočtou, bohužel nepochopí a hned zase začnou papouškovat hesla sociální demokracie vytvořené zahraniční agenturou.

www.jiri 4.6.2009 12:10

Re: Přesné

Díky, že pán je optimista a že ty blbce voliče vidí pouze u ČSSD. Velice inteligentní příspěvek do diskuse.

FS 4.6.2009 9:26

jo

R^>-

škoda, že sosán-volič podobný článek nedokáže dočíst do konce. Na takových Paroubek staví svůj volební úspěch.

Je to vlastně od Paroubka stejná sviňárna, jako zneužívání duševně nemocných, nebo jinak zdravotně omezených soluobčanů. Fuj. Svistvo!

Jen tak mimochodem, jak mohl být Paroubek předsedou vlády, když měl být spolupracovníkem STB? Myslel jsem, že předsed vlády musí mí nějaké prověrky, ne?

vlasta 232 4.6.2009 9:38

Re: jo

Pohrdám - poslancem Paroubkem- pohrdám občanem Paroubkem!  Ale prosím nepište neověřené zprávy!  Snižujete pak hodnotu svého příspěvku! A to je špatné! Dáváte pak do rukou rudo- oranžových zbran!

FS 4.6.2009 9:42

Re: jo

Já tu otázku ale myslím vážně, to není vypouštění neověřených zpráv.

Všude se píše, že pracoval pod přezdívkou Roco (nebo Rocco?). Je to pravda? Pokud ano, jak je možné to na co se ptám o dva odstavce výše?

VL 4.6.2009 9:44

Re: jo

Je ověřené, že byl registrován jako kandidát spolupráce pod krycím jménem Roko. Pak ale i příslušníci STB došli k názoru, že je jenom žvanil a neměli zájem.

FS 4.6.2009 9:48

Re: jo

Nezlobte se, ale (cituji Vás)

Pak ale i příslušníci STB došli k názoru, že je jenom žvanil a neměli zájem...

mi zní mnohem méně pravděpodobné, než že měli zájem o kohokoliv kdo donášel. Velký, malý, tlustý, štíhlý, s bradavicí, bez ní...toto bude kurzívou

jarda pravičák 4.6.2009 9:26

Lidé bděte

a pozorně poslouchejte, coCSSD hlásá.Paroubek a jeho nohsledi jsou schopni obětovat vlastní dítě,jen aby dosáhli svého. ;-€!!  Děsím se byť jen představy,že by měli v této republice většinu.;-€

Džejpí 4.6.2009 9:25

Výborný článek!

Podepisuji každé slovo.

Honzik 4.6.2009 9:18

Naprosto přesné. Podepisuji.

>-

Jarda 4.6.2009 9:15

Kampaň ČSSD

Článek je trochu dlouhý, ale asi zbytečný. Pro drtivou většinu voličů rohodují líbivá hesla a Paroubkovo "už žádné kšefty se zdravím a důchody" je prostě bezkonkurenční. Bohužel. Dlouhé články a vysvětlování je pro lidi stejně zbytečné. ;-(

A bohužel ani středo-pravé strany se už nenamáhají diskutovat, ale prezentují taky jenom výkřiky typu "řešení místo strašení". Třeba soc-dem návrh na šrotovné by šlo jednoduše rozebrat a naprosto exemplárně ukázat jako nesmysl. Namáhá se s tím někdo? Velká politika se už smířila s tím, že převaha voličů je stádo. Nejenže se je nesnaží inspirovat, tu stádnost ještě podporuje.

Ladislav N 4.6.2009 9:25

Re: Lživá kampaň ČSSD

Copak nesmyslnost šrotovného nebyla dostatnečně veřejnosti představena? "Řešení místo strašení" je dobrá odpověď na Paroubkovy bludy, ale na druhé straně rudým blbům jakékoli racionální argumenty do dutiny lebeční neprojdou.

A jestli sami kandidáti ODS do EP plácají na billboardech cosi o "volbě šťastné šestky" s vyobrazením hrací kostky (jeden z Brna), tak si zřejmě opravdu nezaslouží být v dané situaci kamkoli zvoleni.

R 4.6.2009 9:14

Souhlas. Dobře napsáno.

Souhlas. Dobře napsáno.R^R^

www.jiri 4.6.2009 9:13

Odporný článek plný demagogie a nenávisti.

Ono asi také není pravda, že poslední vlády tzv, pravice vždy skončily skandály a korupcí předčasně. Ono asi také není pravda, že vláda levice předávala zemi  s hospodářským růstem a prosperitou. Ono asi není pravda,že představitelé tzv. pravicových myšlenek dělají ostudu v zahraničí celému státu a dělají škodu hospodářství. Ono asi není pravda, že zadlužení státu do vlády pravice bylo jedním z nejnižších ve světě a i na onom zadlužení má tzv pravice velký podíl díky její zkrachované transformaci. Nedělejte z nás pane autore blbečky, to jsme zde měli 40let. Děkujeme odejděte a necpěte se mezi slušné lidi.