18.5.2024 | Svátek má Nataša


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
F. Doušek 31.5.2011 10:25

Jelínku, vážím si lidí za jejich konzistentní postoje,

vy však jste prototyp vlezdo... Jak je to dlouho, co jste vy a mnozí další leváci Paroubka obdivovali a neviděli na něm ani vlásku křivého?

Koho budete obdivovat příště, jestliže Socbotku smete třeba aféra s byty OKD?

F. Nerad 31.5.2011 15:49

Re: Jelínku, vážím si lidí za jejich konzistentní postoje,

.... no a právě to jsem chtěl říct!

A. Reček 31.5.2011 9:01

Jsou možnosti k uplatnění.

Pan Paroubek by mohl působit v křesťanské platformě ČSSD a oživil  její činnost tím, žeby působili na ostatní poslance strany, aby podpořili nynější vládní návrh na konečné hmotné vyrovnání se státu s církvemi.  To by byl dobrý počin této platformy, která jinak v období mezi volbami nic nedělá a spí spánkem spravedlivých.

K. Janyška 31.5.2011 7:59

Všichni socialisté si zaslouží špatné konce. Jako Hitler.... Dzp.

A. Bocek 31.5.2011 7:48

Jsou to paradoxy

Miloš -spálená země, odmítal privatizaci rodinného stříbra, až začal prodávat taky. Vladimír -zdroje tu jsou, odmítal trafiky , až tu bruselskou vyžral Teličkovi taky, Stanislav - křišťálově čistý, těžce vysvětluje 1mioKč na byt a pak obchoduje za 70 mioKč. Jiří - já na to mám, pořizuje volební kampaň za 800 mioKč se slevou 600 mioKč.

Z. Bureš 31.5.2011 7:05

Na tento výron Ejakulátu Lihového domu . . . . .

. . . lze konstatovat pouze jediné: ZASE SE MI CHCE ZVRACET aneb KTERAK SI SUDOKOPYTNÍK NABLIL DO VLASTNÍ DRŽKY  !!!

R. Sedláček 31.5.2011 6:54

že se nestydíte

takhle psát o svém bývalém sv.Jyrkovi. Pročetl jsem si pár vašich článků z dob jeho panování. (ten internet je svbině s tou jeho pamětí co?), Doporučuji všem vašim fandům také takový malý exkurz do vašich minulých výpotků. Jen na psu jsou jiich desítky. Třeba před volbami o tom jak ODS nemá spojence (nakonec je neměla vaše vítězná ČSSD), nebo jak velebíte zahraniční Paroubkovu politiku. Modrácký tisk tehdy hanil Jyrku, že bez vědomí vlády a parlamentu navštívil sjezd Putinovy strany a Sýrii a vy jste jej obhajoval, protože se nikde nepsalo o Paroubkových záslužných cestách do USA. Opravdu je směšná vaše řiťolezecká práce v žoldu ČSSD, když vám doposud žádné vize nevyšly a nějak v souvislostech časových postupně popíráte sám sebe. To ukazuje jen na jedno. Nemáte názor, jen politickou příslušnost