3.5.2024 | Svátek má Alexej


Diskuse k článku

POLITIKA: Kam kráčí ČSSD?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jan H. 29.4.2009 20:30

"Mocivhtvost je matka moudrosti"

Mnozi se obavaji, ze pan Paroubek je vazne dusevne nemocny clovek. Komicky veri svym bludnym hitleroidnim predstavam o svem "zvlastnim poslani od nejvyssi bytosti" (podobne, jako Adolf Hitler) i tomu, ze "co ja delam, dobre delam" - jak vytplyva z jeho narcisitickeho tvrezni "za to, jak Praha dnes vypada, vdeci hlavne mne".  Obavam se, ze panu Paroubkovi ani ve snu nejde o tvar a dobrou povest CSSD (jinak by do ni nemophl privest "posily" typu kriminalnika, ktery "lzi pouziva kazdy den"). Jeho vylucna orientace rozhodovani podle pruzkumu verejneho mineni odhaluje, ze nema zadnou vizi, pouze je vlacen svou mocichtivosti. Co na tom, ze CR vazne poskozuje uvnitr i ve svete? Hlavne, ze se najde dost hlupaku, kteri mu daji svuj hlas... Rv

Nomen 29.4.2009 22:14

Taky nechápu,ti samí hlupáci dali hlas v minulých volbách Topolánkovi, a ti samí hlupáci ho nyní dají Paroubkovi...zchytrali? zblbli?

karlos-král 29.4.2009 23:50

Re: Taky nechápu,ti samí hlupáci dali hlas v minulých volbách Topolánkovi, a ti samí hlupáci ho nyní dají Paroubkovi...zchytrali? zblbli?

Ty jsi asi ten největší chytrák pod sluncem.