12.5.2024 | Svátek má Pankrác


Diskuse k článku

POLITIKA: Kalouskova zastydlá představivost

Dalo se to čekat. Vláda Petra Nečase bojuje o přežití. TOP 09 nepřispívá k její záchraně, když místopředseda TOP 09 mluví o svém koaličním partnerovi jako o slizu. Takže je možné, že budeme mít koaliční vládu ČSSD s TOP 09.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
K. Kužel 10.4.2012 4:42

Re: Velmi hloupy clanek ... a to velmi. Kdyz si autor ...

Koalice ČSSD-TOP09 uškodí a zároveň pomůže tomu, kdo zůstane na ocet - ODS. Takový pobyt v opozici může být docela očistný.

Národu se to asi nebude moc líbit, bude mručet cosi o opakování oposmlouvy či co, ale pan kníže jistě dokáže remcalům svým šarmantním způsobem vysvětlit, že to je vlastně to nejlepší řešení.

T. Pansky 10.4.2012 0:16

Velmi hloupy clanek ... a to velmi. Kdyz si autor ...

... spocita, kolik je mozne sestavit realnych vladnich kombinaci, dojde k cislu 3 (tri). O co tedy autorovi jde? Je frustrovany a chce si mermomoci do neceho kopnout? Realna sance je, ze vladu sestavi CSSD s kom-isty (Bohuminsky dekret a nasledovne nesmysly byly jen zasterkou). S moznou koalici CSDD-ODS uz sve zkusenosti mame, dodnes za to platime a budeme jeste dlouho platit (dodnes je nam nalhavano, ze velke koalice CSSD-ODS byly "urednickou vladou" ci "opozicni smlouvou"). Mozna koalice CSSD-TOP tu jeste nebyla. Komu to uskodi ci pomuze? Nevim. top0625top@live.com