16.6.2024 | Svátek má Zbyněk


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Z. Novák 18.5.2011 18:23

Prezident

Prezident: ztratil fazonu a je to loutka a nejen se svými antibruselskými postoji nás pomalu, ale jistě dostává do náruče Putina zemičku, kde jsou komouši v parlamentu.

Klausi , Klausi co jsi nám tady zasel za hadí plémně - oportunisty, bývalí komunistické zbohatlíky, podvodníky všeho druhu, od zlodějíčků po zloděje, kteří jsou usalašení všude

TOP snůška všech existencí antihumanistická strana, horší nikdy nebyla a nebude,která zaviní vznik bojůvek zprava i leva

To není vše. Jak je patrno ,tak se bude volit prezident starým způsobem, tedy parlamentní cestou. ODS tam rychtuje partajbábu, ženskou bez charisma, která je schopná vyplodit, tak akorát usnesení strany, nebo partajdědka Sobotku senátního, to samé

B. Rybák 18.5.2011 18:08

Pane Hvížďalo

Přestože je náš pan prezident lepší než pánové Putin a Obama, není významnější než oni a proto je trestuhodné, že jste nás neinformoval i o tom, že pan Bárta podle téhož informačního zdroje zvládá i oba tyto pány.

Věci veřejné nemohli názor rozumných občanů na politiky změnit, protože v nich žádní politici nikdy nebyli, nejsou a nejspíš nikdy nebudou. Za to ,že se tihle lidé vůbec mohli dostat do politiky mohou především "informátoři" jako vy. Protože vytváříte dusivou neprůhlednou "atmosféru" ve které politik jen těžko může zůstat úplně "čistý" (protože by mu to stejně nikdo nevěřil) a i pak se těžko dostane k moci, pokud obhajuje skutečně důležité politické otázky (a ne bláboly o aférách). Bylo by dobré, si uvědomit, že i politici jsou jenom lidi a možná by neškodilo se občas podívat do zahraničí bez růžových brýlí. Co třeba na ikonu západní levice, J. F. Kennedyho, který byl zvolen s pomocí (na odbory napojené) mafie, s pomocí svého bratra Roberta nelítostně hospodářsky ničil své oponenty o státních tajemstvích žvanil v postelích agentek německých a sovětských agentek. O korupci v komisích EU nebo v NATO, o francouských prezidentech, a třeba o tom kdo byl Rockefeller (výlučnou dohodou s dopravcem ožebračil ostatní zlatokopy), Rothschild (zbohatl na rozšíření lživé zprávy o výsledku bitvy u Waterloo), J. Kenedy (otec JFK) zbohatl na ožebračení drobných majitelů akcií na počátku hospodářské krize)...

J. Kanioková 18.5.2011 16:21

jaké chování prezidenta?

F. Eliáš 18.5.2011 10:52

Kdyby o tom média mlčela

tak se takovými blbostmi nezabýváme. Za všechno mohou novináři.

V. Rod 18.5.2011 10:14

Hvížďalí kafemlejnek!

...."Za všechno může Klaus! Za všechno může Klaus! Za všechno může Klaus! Za všechno může Klaus! Za všechno může Klaus! Za všechno může Klaus! Za všechno může Klaus! Za všechno může Klaus! Za všechno může Klaus! Za všechno může Klaus! Za všechno může Klaus! Za všechno může Klaus! Za všechno může Klaus! Za všechno může Klaus! Za všechno může Klaus! Za všechno může Klaus! Za všechno může Klaus! Za všechno může Klaus! Za všechno může Klaus! Za všechno může Klaus! Za všechno může Klaus! Za všechno může Klaus! Za všechno může Klaus! Za všechno může Klaus! Za všechno může Klaus! Za všechno může Klaus! Za všechno může Klaus! Za všechno může Klaus! Za všechno může Klaus! Za všechno může Klaus! Za všechno může Klaus! Za všechno může Klaus! Za všechno může Klaus! Za všechno může Klaus! Za všechno může Klaus! Za všechno může Klaus! Za všechno může Klaus! Za všechno může Klaus! Za všechno může Klaus! Za všechno může Klaus! Za všechno může Klaus! Za všechno může Klaus!..." Joseph Paul Goebbels byl asi jeho dědeček

F. Šimek 18.5.2011 10:42

Re: Hvížďalí kafemlejnek!

už jste si dneska dal čípek? Pokud ne, tak je třeba co nejdříve, protože bude veeeliký horko!!!

M. Bezouška 18.5.2011 14:12

Re: Hvížďalí kafemlejnek!

pane Šimek, dejte si mokrej hadr na hlavu, jinak, až přijde to veeliký horko, by to s vámi mohlo praštit (žádná škoda by se ovšem nestala). A zkuste, prosím, laskavě vysvětlit, co měl kvíčala Hvížďala na mysli, pravě že "Klaus rozkládá vládu". On totiž Hvížďala vždycky, když vystrčí palici z pravdoláskového nočníčku, pronese nějaké takové zjevené moudro. Kdyby si s tím někdo dal tu práci, bylo by  to docela hezké počtení - "Sebrané myšlenkové kotrmelce a úblby jistého Hvížďaly".

F. Šimek 18.5.2011 15:00

Re: Hvížďalí kafemlejnek!

M.Bezouška! Nebudu se přít s člověkem, kterej nadává lidem, kteří proti komunistům vystupovali pravdoláskavým nočníkem a navíc jejich jméno schválně drmolí!!! Je vidět, že soudruzi rodiče ve vašem případě někde museli udělat chybu. Čest jejich práci!

J. Kanioková 18.5.2011 16:23

proti argumentu osobním osočením, "paráda"!

F. Šimek 18.5.2011 16:34

Re: proti argumentu osobním osočením, "paráda"!

kdo koho osočoval? Četla jste vůbec, co ten pán psal?

M. Bezouška 18.5.2011 17:27

Re: Hvížďalí kafemlejnek!

pane Šimek, oni vystupovali proti komunistům. Jen namátkou: pan Kohout v padesátých letech budoval ten nejhorší stalinský bolševizmus, který u nás kdy byl, že ho to po několika letech samotného vzalo po hlavě je jeho problém, pánové Dienstbier, Künhl sen., dvojdomek Pithart a celá plejáda osmašedesátníků (ten váš Hvížďala k nim patří taky), to všechno byli nebo jsou "napravení" komunisté. A takový napravený komunista je něco jako na blond odbarvený, vymydlený a navoněný čert - vnějšek pěknej, vnitřek - no, navrch huj, uvnitř fuj. Moji soudruzi rodiče nikdy soudruhy nebyli, já taky ne, ale ze způsobu vašeho pindání vyplývá, že vy jste k soudruhům  měl a patrně máte blízko. A když už to chcete mít natvrdo, tak celý disent byl tak něco, jako když v Kocourkově vylezli na kopec a bručeli na bouřku -  taky si z toho nic nedělala. A ještě něco: "drmolit"  znamená rychle, překotně a nezřetelně nebo nesrozumitelně mluvit. Vy jste měl patrně na mysli "komolit", ale to já jsem rozhodně nedělal. Hvížďalovo jméno jsem napsal správně, jen jsem před něj dal  přídomek kvíčala, podle jednoho zde kolegy, který to použil. Ani já se s vámi přít nebudu, není o čem. Doufám, že rada s mokrým hadrem pomohla, stejně jako ta vaše s čípkem. Hlava prázdná ...

F. Šimek 18.5.2011 19:56

Re: Hvížďalí kafemlejnek!

pane, kdo byl P.Kohout to vím i já, ale o tom nebyla řeč! Natož o Dienstbierovi a spol.. pokud vím, tak profesor tč president V.Klaus do r.89.vyřizoval v bance půjčky a multiservis. Kam se na něho hrabe J.Mašín!  Nebo myslíte, že to byl ten správnej třetí odboj? Nepamatuji se a to je mi 66 roků, žeby nějakej M.Bezouška protestoval, nebo veřejně proti komunistům vystoupil.  Ten Hvížďala, ale ano! S tím čípkem jsem to soudruhu-dnes nesoudruhu myslel opravdu, ale opravdu vážně!

S. Ševeček 18.5.2011 9:41

Pan President

je pomalu jediným šutrem, který drží zbytky české státní důstojnosti a na němž si Poctiví Čeští Flastenci opakovaně okopávají palce.

Nedivím se proto panu Kvíčalovi, že kvičí - když se práce na rozbourování moc nedaří ...

F. Šimek 18.5.2011 10:10

Re: Pan President

asi jste zrovna teť spadl z Marsu! Nerozumím tomu, kdo je to ten Kvíčala, co kvičí. Pokud ten váš Pan President, je jediným šutrem, kterej drží důstojnost, pak se nedivým, že jste opravdu, ale jak z oblibou šutr říká opravdu spadl z Marsu!

S. Ševeček 18.5.2011 11:08

Re: Pan President

Pane Šimku, nerozumím Vám ... já po Vás přece nechci, abyste byl divý.

F. Šimek 18.5.2011 11:24

Re: Pan President

opravdu, ale opravdu nerozumím! Divý je kdo? Ten kterej používá svůj rozum a ne vašeho Pana Presidenta? Jsem starej (66) takže taky někdy použiju svůj mozek i když mám střední školu jen večerní.

S. Ševeček 18.5.2011 13:44

Re: Pan President

Cit.: "pak se nedivým"

Ale, nechte to být , pane Šimku - taky jsem už SD, a ještě k tomu PrD, a ve své poznámce k článku pana Kvíčaly jsem měl na mysli jenom to, že se mi zdá, jakoby jediným z českých politiků /a možná jediný  státník mezi nini, který je na Česko hrdý, je pan Václav Klaus; je tady ale hafo okopáváčů, hrdopýšků a idiotů, tzv. vzdělanců, Kteří Jsou Světoví, a jejich výraz pro etnikum, dočasně umístěné na Českém území, je   č e ch á č e k.

A Vy jste k mé poznámce nepřinesl nic podnětného, ba jste se opřel Přímo do chlapa (cit. Jan Kodeš). Proto moje reakce na Vaši drobnou pravopisnou chybu.

F. Šimek 18.5.2011 14:52

Re: Pan President

doktore-teť ste mi dal, co se do mne vešlo! Patří mi to, protože jak je možný, že jsem se zastal toho, jak říkáte Kvíčali. Musí vám to ale dát fušku, než opravíte všechny příspěvky. Kdybyste si pozorně přečetl to jste napsal, tak byste tam taky pár chyb našel. Nejsem PrD,jak se legračně podepisujete, ale jen vesnickej balík, kterej má střední školu, navíc za komunistů a jeho rodiče byli kulaci. Nikdy bych, ale nikoho neurazil hanebním pojmenováním! Jinak- moc dobře při svým večerním vzdělání vašemu příspěvku nerozumím. cit. Jan Kodeš....

S. Ševeček 18.5.2011 22:08

Re: Pan President

Pane Šimku - SD znamená starobní důchodce a PrD pracující dúchodce. To PrD je moderní převlek, který, jsa kmetem s perspektivou tak dvaceti let (stejně jako já), zajisté z Totáče pamatujete ... každý "vzdělanec", co má díru do zadele, je dnes PhD.

Hezký večer.

P. Vaníček 18.5.2011 11:17

Šimek,

Kvíčala je ten trouba,co si o sobě stále myslí,že má patent na rozum.Ať už s tím skřehotavým hlasem někam zaleze.

F. Šimek 18.5.2011 11:19

Re: Šimek,

pokud hodnotíte lidi podle hlasu, pak kam zařadíte profesora tč presidenta?

P. Schuh 18.5.2011 8:12

Odpory=Odbory

Jenže pane autore, co chcete jako občan dělat ? Jak se chcete bránit ? Na západ od nás se odporu proti nepravostem ujímají odbory a organizují protesty "všech" skupin občanů. Třeba tím, že zařídí svoz demonstrujících do hlavního města.

Kdo se organizace odporu chopí u nás. Naše odbory jsou k smíchu. Ty si prosazují pouze své zájmy, nikoiv zájmy "všech" občanů.

Takže babo raď. 

J. Kanioková 18.5.2011 16:26

Odbory jsou všude mafie

I. Schlägel 18.5.2011 8:09

Máte recht,

můžeme si za "to" sami. Jaké občanstvo, taková vláda. A ovcím se vládne dobře.

T. Pansky 18.5.2011 7:05

Popsana soucasnost je vysledkem nerovnovazneho vztahu mezi PS a ...

... Senatem.  PS je rejdistem stranickych sekretariatu.  Senat, kam se voli zastupci obcanu primo, hraje roli Popelky, ktera mu je prisouzena nevyvazenou Ustavou Ceske republiky.  Predstavte si situaci, kdy by Senat mel stejne zakonodarne pravomoce jako PS; Poslanecka snemovna by nemohla prehlasovat Senat a vice versa.  Predstavte si, ze by si obcane mohli najit na Internetu, jak jejich Senator hlasoval pro nebo proti kteremu zakonu, coz melo za nasledek, ze ten nebo onen zakon byl prijat nebo odmitnut.  Verim, ze by si lide zacali velmi peclive senatory vybirat.  Jenze neco podobneho Poslanecka snemovna (strany v ni) nedovoli - zacaly by jim vysychat zdroje.  Ruzne ekonomicke subjekty by prestaly podporovat strany v Poslanecke snemovne, protoze Senat by se financne kontroloval mnohem obtizneji.  ...  Jenze tam nejsme.  Ceskemu politickemu zivotu kraluje Poslanecka snemovna, jak bylo ustanoveno v prvotni postkomunisticke dobe.  Mnoho lidi nemelo prilezitost videt jine zrizeni a vetsina tezko chape cely politicky system.  Sance, ze se neco zmeni, je velmi mala.  Vsichni jsou nas...., ale nikdo nevi, jak z toho ven.  top0625top@live.com

J. Kanioková 18.5.2011 16:28

"Miluji" vaši kritiku, proč tedy nevstouíte do politiky, když tak všemu rozumíte?

S. Ševeček 18.5.2011 22:10

Re: "Miluji" vaši kritiku, proč tedy nevstouíte do politiky, když tak všemu rozumíte?

Obávám se, paní Kanioková, že pan Pansky je už za vodou ... ale stejně mu to nedá. Do "politiky U nás" ale nepůjde.