2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Diskuse k článku

POLITIKA: Je český premiér moudrý muž?

V nechutném divadle kolem jmenování ministra zdravotnictví všechno nasvědčuje tomu, že premiér sleduje úplně jiné cíle, než je skutečné řešení problémů českého zdravotnictví nebo alespoň uklidnění situace v tomto resortu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Steve Prosek 4.11.2005 23:07

Bubiku

Bubiku - ja to mam pomotany a Vy jste expert ;o) asi tak, jako fanatik pani Varadinkova ktera se kazde rano klani "k jelenimu skoku" ktery si pan Klaus nechal vystavet od vdecneho naroda. Faktem zustava, ze kdyby EXPERTI ODS udrzeli "kolotuka" do voleb, tak meli sanci ty volby vyhrat. Jelikoz chytrolove v zavesu s bratrem Kalouskem odstranili lehky cil - vystrelili sami sobe oko! Delat vola z pana Paroubka muze delat jedine ignorant, ktery z fanatickeho obzoru neni realisticky. Pan Paroubek jde po panu Profesorovi, jde po nem takticky dobre a pohrdave klausovske "ale opravdu se mylite" na tento hurikan neplati. Pan Klaus nemanipuluje uz vladu jako za Spidly a Kolotuka, pan Klaus ma dnes problem aby kryl sam sebe! - a to Bubiku je strategie pana Paroubka - ktery vi ze znervozni li pana profesora znemozni ODS, a tim vyhraje volby a ODS se muze jit klouzat, a pan "vseved" bude mit co delat aby uhral konsekvence svych minulych cinu! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ O Calfovi s Mohoritou me nemusite poucovat vim o teto ere nejmene tolik co Vy, ze po Calfofcich se vsunul do jejich backor pan profesor ktery celou strategii (zhasnuteho svetla) rozvinul zrejme neuznavate, ovsem to vyhodnoti dokumentace v ne tak daleke dobe. ODS pokud nechce zajit na ubyte, bude muset hledat nove racionalni lydry, ne otrele "ministranty hradniho superekonoma". Neudela li to je na ceste dolu a hodne. Jestlize nevidite kam pan Paroubek svou strategii miri a jak zdvihl za par mesicu preference a hlavne sebevedomi socanu, pak jste bloudek a stejny stejny fanatik jako pani Milena..... Klidne si necham od Vas po volbach v CR vysvetlit proc pan Paroubek vyhral pro CSSD volby - a ze ODS a hlavne hradni sebecentrik mu poskytl dost munice vidi dnes uz i mnoho lidi na dalku!
Milena 4.11.2005 23:56

Re: Bubiku

Steve, fakt to máte děsně pomotané. Jakže pan Klaus manipuloval vládu za Špidly a Koloťuka? Můžete uvést jeden jediný příklad? Samozřejmě nemůžete. Je to jen Vaše utkvělá představa, posedlost, zcela mimo realitu. Takové hlouposti by nenapsal už ani ten Pehe. Jste cvok s emigrantským syndromem. Raději se starejte o to, o čem něco opravdu víte, o problémy  ve Vaší zemi. Po naší zemi je Vám houby a vůbec jí nerozumíte, tak už si to konečně přiznejte, že jste doma někde úplně jinde a starejte se o své.
Steve Prosek 5.11.2005 0:01

Re: Re: Bubiku

O tom cvokovi bych pomlcel Vasemu guru tece do bot! Je jasne ze Vas to nesmirne stve! Jenze nevidite ze pan profesor tahne pod hladinu i ODS - o to starani "Vy vypravecko pohadek o USA" ponecham plackam Vaseho formatu - az treba poletime na Iran - muzet plakat do aleluja - jste smesna chapete to, Vy usmevava Beto ze Slusovic?
Steve Prosek 5.11.2005 0:06

Re: Re: Re: Bubiku

Mimochodem "zizkovska zeno" - za tu zemi o ktere zvanite, muj tata slozil zivot (5.5.) a muj deda stravil 7 let v bolsevickem koncentraku. Mam stejne pravo mluvit o Cechach jako zemi odkud jsem - mozna vic nez Vy, post bolsevicka placka ze Slusovic! Jasne zboznovatelko mistra Klause?!
Milena 5.11.2005 0:31

Re: Re: Re: Re: Bubiku

No tak vidíte, Steve, jak hluboko dokážete klesnout. To se Váš otec chudák musí obracet v hrobě, že jeho syn z čiré blbosti a nevědomosti (nebo spíš nenávisti a zhrzenosti?) se snaží pomáhat bolševiku  Paroubkovi. Vy jste z přece této země zdrhnul, dnes o ní víte prd, žijete jinde, tak proč se nestaráte tam? Do bot přece teče Bushovi, protože jste nezvládli ten Irák. Což bylo ovšem  jasné předem, že se to nedá zvládnout. To  má Bush z toho, že si za svého guru nevybral Klause:-))))))
Milena 5.11.2005 0:34

Re: Re: Re: Re: Bubiku

A mimochodem - nechápu ten Váš masochismus. Víte přece, že Vás kdykoliv dovedu vytočit k nepříčetnosti, ale přesto Vám to nedá a provokujete. Jestlipak ještě pořád máte  tu jachtu?:-))))
Steve Prosek 5.11.2005 0:52

Re: Re: Re: Re: Re: Bubiku

:o)) spis mam Mileno dojem, ze jsem vytocil ja Vas! Co se tyce taty, tak kdyz tam obcas na vojenskem hrbitove stojim pred jeho hrobem, tak si rikam ..... melo to cenu davat zivot za tohle?! A myslim na Vaseho pana profesora a vsechny ty "astrachance" od Mohority az po Pitra a jine! Takze klidne si nadavejte na pana Paroubka, ja se Vam musi jen smat jak vzdycky zpenite, kdyz se Vam sahne na "ikonu"! Prijemne sny o tom ze vyhraje ODS volby :o/! ..... a nejen to mozna ze pan profesor na stara kolena jeste rad odjede na nejake Bahama :o))))
Steve Prosek 5.11.2005 0:55

Re: Re: Re: Re: Re: Bubiku

mimo jachty mam i par nemovitosti.... Vy jste neco jako Krejcir a potrebujete jachtu na cestu?
Milena 5.11.2005 1:12

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bubiku

Kdepak Steve, já  nejsem jako Krejčíř (on snad odsud zdrhal na Vaší jachtě?:-))))) , jen jsem si vzpomněla na jeden Váš slib z před mnoha let. Ale když Vám paměť neslouží, nic si z toho nedělejte:-)
Milena 5.11.2005 1:22

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bubiku

A pokud jde o toho bolševika Paroubka, který Vám dnes tolik imponuje, tak vězte, že bude ještě hůř, Steve. Jen jsem zvědavá, jestli se pak chytíte za nos! A jestli se nad tím hrobem svého otce sám za sebe zastydíte, komuže jste to tak nadšeně tleskal.
Steve Prosek 5.11.2005 1:37

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bubiku

Kdepak Mileno, me neinponuje pan Paroubek, me udivuji pitomci, kteri si mysli ze nad ne neni a prohraji volby! ... a oni je Mileno prohraji! Proc? To je to, co me udivuje ze nepochopi a Vy s nima o co jde. Elementarni mily Watsone :o) BTW ten bolsevik je dneska stejny strasidlo jako klekanice ... leda ze by navlekl tak jako v Egypte ci po jizni Americe turban a premloval rudou hvezdu na zeleny pulmesic - coz mate dnes za humny ve sladke Francii jako na taliri! :o/.
Milena 5.11.2005 1:47

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bubiku

Kdepak, Steve. Jste to Vy, kdo nechápe, o co jde. Jak říkám, víte o této zemi i o bolševikovi v ní prd. A tím, že se - neinformován - vměšujete, tomu bolševikovi pomáháte. Jednou se za to budete před svým otcem stydět.
Steve Prosek 5.11.2005 1:55

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bubiku

Mileno ja jsem odesel z Cech jako mlady chlapec - ja ve Slusovicich ani jinde nepracoval ci neucinkoval :o). Jeli bolsevik v Cechach tak vyznamny pak je Cesko vedle Kuby a severnu Koreje opravdu svetovy maverick :o))).... kdyz se vratime nazpet vzpominam na doby kdy prijizdeli sem do USA uprchlici pred bolsevikem nekdy v 68/69/70 v dobe kdy ja prijel nazpet z Delty Vas pan profesor zrejme nejakym zazrakem sem prijel studovat :o)) ... kdyz uz jsme u tech bolseviku :o))
Milena 5.11.2005 2:40

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bubiku

Steve, abych to shrnula: Já jsem napsala kritický článek o Paroubkovi. Není tam nic o mých ikonách, guruech a ničem podobném, pouze kritika Paroubka. Vy cítíte potřebu reagovat na to v tom smyslu, že Paroubek to přece dělá skvěle, zatímco já jsem pitomá "bolševická placka" s jakýmisi svými pošetilými sny o ikonách, guruech a podobných nesmyslech.
 
Předpokládám tedy, že když se v Německu dral k moci Hitler, vaši předkové - byli-li stejní jako Vy - tomu přes hranice tleskali a říkali, jak to ten Hitler v tom Německu dělá báječně, jak všechny ostatní, co předtím přivedli Německo do krize, dokáže převálcovat.  A když se náhodou někdo z Němců odvážil Hitlerovy praktiky kritizovat (tedy dokud to ještě šlo, že), tak ho Proškovic rodina pěkně přes hranice z Česka setřela, blbečka jednoho, že hájí určitě jen jakési své pitomé ikony, které beztak na toho báječného Hitlera ani zdaleka nemají.
 
Važně byli Vaši předkové jako Vy, Steve? Protože pokud ne, tak teď se skutečně obracejí v hrobě nad tím, jak hlloupého potomka zplodili!
 
Steve Prosek 5.11.2005 8:56

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bubiku

laskave Mileno vynechte moje predky, kteri na rozdil od Vasich predku proti Hitlerovi bojovali se zbrani v ruce. Tak jako ja bojoval proti bolsevikovi ve vietnamskem blate, zatim co Vy jste povykovala v komunistickem raji Slusovicich! Svuj clanek jste napsala stejne jako i jine clanky tak ze jste par lidi utvrdila v tom co predpokladali ... jste pokrytec. Vy srovnavate pana Paroubka s Hitlerem a ja Vaseho pana profesora s bezcharakternim clovekem, ktery umoznil jinym podvodnikum vykrast to co zbylo po bolsevikovi! O Vas jako o byvale svazacce uz vubec nemam mineni - jste fanatik ktery je jednim z tech co ODS zahubi definitivne! ODS prohraje v prve rade kvuli Vasemu "cestnemu" predsedovi, podvodnikum ve vlastnich radach a fanatikum neschopnym rozeznat, co se na ne zene. Pro me za me utecte treba s Pitrem na Bahama ted tam bude volno po Vitkovi :o)))) Vy nejste demokrat ani nahodou :o)))
Milena 5.11.2005 12:17

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bubiku

Steve, Vy jste přece nikdy nebojoval proti bolševikovi, pouze jako žoldák jste šel  tam,  kam Vás poslali! A co horšího, dostali jste tam v tom Vetnamu od bolševika pěkně na prdel! (ne, že bych vám to přála).
Zato  teď bojujete ze své vlastní vůle za bolševika Paroubka. Ani  sebevětší zásluhy vašich rodičů nemohou omluvit Vaši blbost.
jak "kvalitně" jste tam v USA informovaní o českých poměrech. Vám by slušelo říct  jediné: "Vím, že nic nevím" . Kdybyste mlčel, mohl jste být filosof. Takto jste jen a jen za hlupáka, co se plete do cizích věcí, o kterých ví prd.