3.5.2024 | Svátek má Alexej


Diskuse k článku

POLITIKA: Jana Nagyová jako zástupný terč

Vlastně to není nic nového pod sluncem. Musíte ovšem být buď zbabělec, podvraťák anebo David Rath, abyste se k podobným metodám snižovali. O co jde? O nevybíravé a často přímo podpásové útoky na zástupné terče.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
K. Pořická 7.11.2011 23:17

Stále tvrdím, že chce-li mi stát(veřejnoprávnost) vymývat

mozek,nechť mu na to stačí jeden kanál Tv a jeden rozhlasový a také si jej platí ze svého rozpočtu... Ostatní frekvence na základě k obsahu vázaných licencí pronajmout a koncesionářské daně zrušit. Možná by pak i skeptici časem zjistili, že by jim té veřejno právnosti postačovalo jen několik hodin ( posléze minut) denně.

Z. Bureš 7.11.2011 21:17

Ano - Fekálnímu vozu s nohama . . . . . .

. . . . . Dráthovi . . . už by měl opět někdo rozrazit jeho výpusť fekálií - čili ventil jeho hownocucu !!!

Ále pořádně - ne tak diletantsky, jako to provedl MUDr. Macek !!!

Š. Hašek 7.11.2011 20:44

Pokud drath

bude kázat o morálce, tak to můžeme zabalit.

Co má na mysli politický padouch, slibotechna pohrdající svéprávným pacientem a občanem na mysli? Nebo že by dlouho nebyl v TV?

J. Charvát 7.11.2011 20:38

Je to sice kreatura...

Tedy, je to kreatura, naprostý souhlas. A ty televizní pořady jsem neviděl. Ale přesto, vím že to zní blbě, ale co když to je pravda?

F. Pavlis 7.11.2011 12:10

ČT

je vším možným, jen ne veřejnoprávním institutem.  Je to pračka dočista dočista se všemi těmi svými seriály minulých desetiletí a provázaností se strukturami blízkými snad marťanům. Je jen málo programů, které lze nazvat vzdělavatelnými a pokud jde o informativní funkci, snad jen ty povodně.......Vybírám, ale jen s malou možností si vybrat. Inu, nedívám se. Národ soudružky Švorcové si ale libuje a prací managment asi také...

V. Heidlerová 7.11.2011 14:50

Re: ČT

Připojuji se k Vašemu názoru. Je potřeba to říkat naplno.

J. Kadeřábek 7.11.2011 15:44

Re: ČT

Stejně tak i webová média jako třeba idnes. To co jsem si početl na téma presidentská milost úplatné policajtky bylo za hranicí vkusu. U Rátha očekávám, že mu těch pár facek brzy vrazí Kalousek. Docela bych mu v tom fandil.

J. Kanioková 7.11.2011 17:14

Nemluvím o verejnoprávnosti, ale já si vyberu..

dvojka a čtyřiadvacítka mají spoustu dobrých pořadů..

A. Richter 8.11.2011 7:27

Re: Nemluvím o verejnoprávnosti, ale já si vyberu..

 Korekce! : dvojka a čtyřiadvacítka mají občas dobrý pořad.      :-)

F. Doušek 7.11.2011 10:44

Rath je křivák, a to již od prvního pohledu.

Jeho křiváctví pak vypluje na povrch v celé své nahotě, když se usměje.

P. Rajman 7.11.2011 8:06

A propo - media nejsou učebna

a divák u televizoru není v posluchárně, aby tam donekonečna poslouchal dedukce těch, kteří se mu snaží, ať chce nebo ne vyložit svůj jedině správný pohled na svět. Je pak jedno jestli tak činí lidé kolem pana Ratha nebo pana Štěpánka.1) co je problém 2) jaký je názor vlivných ( stručně ) - toď vše. Pro ostatní slouží jiné instituce resp. divákovy schopnosti indukce a dedukce.

M. Trhlík 7.11.2011 11:57

Re: A propo - media nejsou učebna

No pan Rath je skutečně kapitola sama pro sebe.Ale na druhou stranu je vidět,jak pan Štěpánek ,se oklikou trefuje do ČT.Jen si myslím,že klepe na špatné dveře.  Jsou tisíce lidí,kterým se nelíbí nejen Rath,ale i další politici ze všech stran.Myslím si,že i na p.Štěpánka má někdo občas "pifku".Pane Štěpánku,což požádat o návštěvu u ředitela ČT a tam mu to vysvětlit.Janeček je v nedohlednu,máme novou Radu pro vysílání rozhlasu a televize,tak musíme čekat,jak se k tomu postaví.To se nezastávám p.Ratha,ale zatím každý z nás ví,že sice diskutujeme,ale i ti kritizovaní si z toho nic nedělají.Asi jak EU  a Evropský parlament.

K. Janyška 7.11.2011 8:00

Ano, David Rath se opravdu jeví jako podvraťák, vychovaný estébáckým prostředím.... Dzp.

V. Heidlerová 7.11.2011 14:51

Re: Ano, David Rath se opravdu jeví jako podvraťák, vychovaný estébáckým prostředím.... Dzp.

On se nejeví, on je.

J. Kadeřábek 7.11.2011 15:46

Re: Ano, David Rath se opravdu jeví jako podvraťák, vychovaný estébáckým prostředím.... Dzp.

Smutné na tom je, že ho středočeští voliči berou.

P. Pick 7.11.2011 18:25

Re: Ano, David Rath se opravdu jeví jako podvraťák, vychovaný estébáckým prostředím.... Dzp.

Smutné to je, ale není divu. Když je takové procento našich spoluobčanů schopné volit tu celou sociálně demagogickou partaj v čele s tím panoptikem, které se nám předvádí v parlamentu, tak berou i Ratha. On se ostatně nijak výrazně neliší od těch ostatních hvězd, jenom víc a sprostěji vykřikuje.

P. Rajman 7.11.2011 7:51

Zpravodajství ano, komentáře minimálně

Tematická volba zpráv je otázkou koncepce a tam je možné se stále zlepšovat. Nicméně pokud současné komentáře připadají autorovi až příliš ( nebo málo ? ) zideolgizované, pak bude nejlepší, když se tyto omezí na co nejstručnější a nejvěcnější obsah. Ten jediný umožní být nezávislým mediím tím, za co se vydávají. 

T. Vodvářka 7.11.2011 5:48

Deprivantství jako životní postoj

je dán některým jedincům geneticky. Dle primáře Koukolíka existuje cca 1% populace, které má geneticky zakódováno deprivantství, pod nímž rozumíme úplnou absenci svědomí, odpovědnosti a naopak hypertroficky vyvinutý smysl pro vlastní blaho. Deprivant je většinou člověk s vysokým stupněm inteligence, kterého raison d´etre je ovládání druhých a to za jakoukoliv cenu. Tento jedinec velmi dobře vyciťuje náladu posluchačů, dokáže se jim podbízet, slibovat, naopak je schopen pro drobný osobní zisk zlikvidovat mnohaleté přátelství a vyjadřovat podiv na tím, že se ten druhý diví. Metou deprivanta je moc nad ostatními a je jedno, zda-li jde o celu s 4 vězni nebo stát s 10 M obyvateli. Deprivant navíc potřebuje publicitu, což v minulých dobách bylo problematické, nyní naopak velmi snadné. Jak snadné je ve "svém" kraji nainstalovat do MHD televize se šoty, jak jsem dobrý, laskavý a co všechno dělám.

Jedinou obranou je identifikace a isolace podobných individuí. Tedy - nezvat do médií, nefilmovat do televizí, nepouštět ke slovu. Největším trestem pro deprivanta je upozadění. To bychom ovšem museli mít novináře, kterým jde o věc a ne o senzaci. Pokud deprivant vystoupí s nějakou vulgaritou /viz téma tohoto článku/, je třeba ji objasnit s klidným komentářem a dále již o ní nemluvit. Bojím se však, že někteří deprivanti jsou pro média natolik přitažliví, že to někteří naši novináři prostě nevydrží.

To, že si ČSSD dala do vývěsního štítu podobného člověka, má výpovědní hodnotu o této straně samé. Její personální vyprahlost /jsou v ní i další exoti než současný hejtman/, vyvolává beznaděj o absenci alternativy v okamžiku přeprasení vládnoucí strany. Komunisté jsou nevolitelní a Adaj to nevytrhne.

P. Lenc 7.11.2011 9:08

Re: Deprivantství jako životní postoj

100%souhlas.

J. Milfait 7.11.2011 10:30

Re: Deprivantství jako životní postoj

To nemá chybu. Jen by to chtělo dát do 168 a do střepin, nebo do nějakých novin, ale bohužel nevím do kterých. Snad se to povede až příště.