30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
S. Ševeček 21.6.2011 8:41

Taky by mě zajímalo,co vlastně na té KáDevítce furt řešili

Trialog hluchých, němých a slepých?

A kdo ta kafíčka při zasedáních vlastně platí?

J. Vavrochová 21.6.2011 6:44

Politická strana Věci veřejné, to nejsou jen pánové

John a Bárta a svérázná trojice Huml, Kočí, Škárka, to je i mnoho dalších, zcela neznámých lidí z celé republiky. Pravdou je, že asi nejschopnějším členem této strany je pan Bárta, který "strčí do kapsy" většinu našich tzv. vrcholových politiků; je to velmi silný konkurent a proto musí být postupnou dehonestací navěky zničen. Ať to stojí, co to stojí, i kdyby měl náš stát přijít na buben, kampak by to vedlo, kdyby si ty všehoschopné "tradiční" politické strany musely stále dávat pozor a nemohly si tu a tam přilepšit pomocí všelijakých lobistů a přisypat do stranických pokladniček nějaké drobné, že?

Psát o Věcech veřejných je pro mnohé novináře už nezbytnou součástí jejich života, nenahraditelnou, a ne věci nepodobnou, stejně jako pravidelná stolice. Přestože je mnoho témat, která by měla ve zpravodajství být upřednostněna, například podrobné a pravdivé informace o reformách plánovaných vládou, je na denním pořádku nějaká hlubokomyslná úvaha o možných skandálech některého člena strany Věci veřejné, zakončená spekulací o policejním vyšetřování, které bude završeno nejlépe doživotním vězením.

Mám pro naše novináře návrh, aby příběh politické strany nepublikovali v různých médiích jednotlivě, ale aby se sdružili do novinářského družstva, nezvaného třeba AntiVVABL, a stvořili scénář pro česky specifický televizní seriál, který by mohla třeba ČT vysílat v čase nedělního oběda místo OVM; vyšlo by to nastejno.

Kdo by měl zájem sledovat, měl by to pěkně pohromadě, ostatní by se konečně mohli z tisku, rozhlasu a televize dostat k normálním zprávám o podstatnějších a zajímavějších věcech.