23.5.2024 | Svátek má Vladimír


Diskuse k článku

POLITIKA: Jak prosté, drahý Watsone

Ministr financí a místopředseda české vlády Andrej Babiš je ve střetu zájmů dosud v Čechách nevídaném. To víme všichni od chvíle, kdy vstoupil do vlády jako „nepolitik“ se svým hnutím ANO 2011.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Vondráček 16.9.2016 7:38

Re: Přesně tak, paní autorko, bylo y to snadné.

A Vy jste Čech ??

D. Polanský 16.9.2016 7:28

Také ženy nestojí o slušné a rodinné typy,

raději pěkné urostlé samce, ranaře, ač jsou obvykle nespolehliví, viz počty rozvodů. Nemáme to již v genech, že více obdivujeme ty, co mají více odvahy než my?

P. Rudolf 16.9.2016 7:27

ANO

a právě proto, že slušný a v hlavě mozek mající člověk zvažuje, kdo s ním jedná fér a kdo nikoliv, nehodí to nikdy tý vaší podvodný ODS.

D. Polanský 16.9.2016 7:25

Drahý Watsone,

my dva víme, že se nemá závidět. A co se zdá na první pohled jednoduché, je vždy o hodně složitější.

J. Mrázek 16.9.2016 6:08

Bez korumpujících dotací....

...by nebyla možná existence EU. Takže zrušit EU, zpět k socialismu a k rozkrádání majetku v socialistickém vlastnictví (stejně to mnozí úspěšně zvládali a měli nahrabáno...) a možná se nám bude konečně ten milosrdný návrat zpět na stromy i zamlouvat svou jednoduchostí a přímočarostí. Vzhledem k tomu, že celý svět k tomu socíku směřuje, tak se možná ještě dnešní generace dožije "světlých zítřků", modifikovaných ala 68" ....

P. Sulc 16.9.2016 2:51

Re: Přesně tak, paní autorko, bylo y to snadné.

Trochu to pletete. Podvodniky ci nepodvodniky si volime zde, v USA. Volime primo osoby, nikoliv strany, za kazsou stranu jeden kandidat v okrsku. V CR si voli strany, jmena spise jen doporucuji, je to znacne nepruhledny system, mandat je od strany a nikoliv od volicu, poslanec sklada ucty strane a ne volicum a dokud se to nezmeni, bude to stale stat za prrd. Je to jen takova hra na demokracii a ti hloupejsi tomu veri. Ostatne veri i tomu nesmyslu, ze exekutiva a legislativa jsou oddeleny a to i presto, ze ministr je poslanec. CR je Kocourkov, ale kocourkovskym vlastencum se to tak libi a pokud bude pivo , bude dobre.

Z. Velínský 16.9.2016 1:28

Přesně tak, paní autorko, bylo y to snadné.

Ale Čechům podvodníci a lháři nevadí. Ve všech volbách to dokazují. Možná proto, že většinou si Češi přejí být také tím podvodníkem, který všechny ostatní napálí. Změní se to až tehdy, když společnost zjistí, že každý podvod sice pomohl výherci, ale uškodil všem ostatním. Tedy i každému voliči osobně. A tedy že by bylo lepší podvodníka nevolit.