27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Jak porazit Babiše?

Babiš je druhý nejbohatší Čech. Má vlastní politickou stranu, mediální impérium, bezpečnostní divizi a ke svým cílům zneužívá státní aparát. Nebude snadné ho porazit. Ale porazitelný je. Musí se k tomu však použít správná taktika.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Svoboda 14.12.2018 9:01

Re: Objev století,

Babiš sní, ale dělá něco úplně jiného. To jste si nevšiml? Naposled plošně obědy pro všechny děti zdarma. Milionář nebo žebrák, to je pod jeho rozlišovací schopnosti. No to mě v jeho knížce zkuste najít...

Vyrovnaný státní rozpočet máme podle jeho slibů od roku 2017. Vlastně, ne a ani do konce volebního období se s tím teď nepočítá. Jestli se takhle chová v době konjunktůry, pak v době recese ještě budeme se slzou v oku vzpomínat na Kalouska :o)

Nebo čerpání Eurodotací za období 2014-2020 je po čtyřech letech 14% - takhle Babiš realizuje svoje sny?

Před pěti lety dostal D.Ťok úkol, vypsat nový tendr na mýtný systém, jak to dopadlo víme. A takovou personální politiku jsem Babišově snové knížce taky nenašel, vy ano?

Pěkný den.

K. Janyška 14.12.2018 8:59

To je mi novina, autore. Agrofert obsadil Českou republiku

v zájmu Babišova zločinného podnikání a vzájmu těch, kteří kdysi šéfovali Stb, tedy KGB, těch mrtvých a poškozených na jeho cestě životěm jsou desítky a desítky, a necelých 18 % podpory českých voličů mu stačilo k tomu, aby za pomoci dalšího putinvýtečníka Zemana, šéfoval a ničil nás... Dzp.

M. Hoblík 14.12.2018 8:55

Český volič je zajímavý úkaz!

Tváří se jako inteligent, myslí si, že je informovaný, vzdělaný a že ve světě nemá konkurenta. Ale chová se jako jelimánek, který skočí na koblížek, či jinou vějičku. Sedmilhář Bureš byl doma málem za žebro na hák pověšen, u nás je mu hej!

J. Karlík 14.12.2018 8:02

Objev století,

tak ANO je možné porazit jen ve volbách? Protože on sám je tak nemorální, že, po těch všech prasarnach, Slonková, práskači v Bruselu, neodstoupí? Pane radní, mne nezajímá, že chcete ANO porazit, mne zajímá, proč ho chcete porazit. Co vlastně nabízíte? ANO, prostřednictvím Babiše zveřejnilo, o čem sní, když právě nespí. O čem sníte vy? Že porazíte ANO ve volbách? Hezké sny!

V. Kotas 14.12.2018 7:03

Koukám, další z řady radílků, kteří by rádi vládli,

kdyby to uměli. Ty 3jmenované strany, byly stranami lidí práce, poctivé, tvrdé. Agrární stranu zakázali ze strachu z konkurence, další zanikl/byla vytunelována po r.1989 a socdem se potácí nad " hrobem ", protože její předposlední bafuňáři zapomněli na tradice strany i její voliče, příznivce. Další strany polistopadové, se předvedli v takovém světle vládnutí, že se nelze divit úspěchu Babiše/ANO.

A. Bocek 14.12.2018 6:44

Jenže nejvíce voličů ANO

je mezi důchodci a státními zaměstnanci. A púokud Babiš vydrží do dalších volem, před volbama něco málo přisype, Lidovci a Soukup tomu zatleskají navrch kobliha k tomu a je vymalováno

K. Pavlik 14.12.2018 4:18

Autor se pominul

Nepomuze nabidnout perfektni nabidku co budu delat.

Hodne volicu si to prelozi takto: ODS bude zase krast tak jak to delalo v minulosti.

J. Novak 14.12.2018 2:28

Re: RE

Lépe když budou i nadále jen planě žvanit než něco dělat. Nakonec, na to aby ODS předvedla jak neumí vládnout měla času až až. Teď holt nezbývá než žvanit, když už nechtějí držet huby .. a šoupat nohama.

P. Götze 14.12.2018 0:58

RE

Tak to mate v ODS spousty prace. Hodne stesti. Ale uz byste meli zacit neco opravdu delat.