2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
BERAN 27.3.2009 19:55

Stále smrdí! Kdo?

No přece jemelík!

Jeho posedlost, s jakou do každého svého textu musí alespoň 5x vložit slovo Vesecká nebo Čunek, krásně konstauje s obhajobou nevinnosti poslance Wolfa v tomto textu.

jemelík, to je diagnosa!

Kite 27.3.2009 19:10

Pane Jemelíku,

domnívám se, že přeceňujete levicového voliče, ten nepochopí, čeho se jejich guru dopustil, jakou křivárnu již po několikáté vyrobil, že Zaorálek je všech buranů futrál a jestli se někdo neumí chovat, tak je to především trapný hejtman středočeského kraje Rath.

Václav 27.3.2009 18:59

Pane Jemelíku jste pidižvík,

Vládu sesadil Topolánek ne Paroubek. Tuto vládu sesadili především koaliční poslanci, kecáte jako když koza baguje.

derik 27.3.2009 23:12

Re: Pane Jemelíku jste pidižvík,

Na tom ma velky podil Topolanek s Bursikem. V case krehke vetsiny urazet a vyhazovat poslankyne z koalicniho klubu muze jen hlupak. Znevazovat autora ekonomicke reformy (ktera mela podil na vitezstvi ODS) a usilovat o jeho vylouceni muze jen hlupak. Ocekavat ze tito mi budou automaticky dvat podporu muze jen hlupak. Topolanek a Bursik se ve sve aroganci a hlouposti prepocitali. Paroubek to vyuzil a ukoncil jejich vkladnuti.

karel 27.3.2009 15:11

zlostné syčení pana Jemelíka

to je nádhera. Buďte si jist pane jemelíku, že mě jako voliči čssd shození vlády Paroubkem připadá jako perfektní úspěch a stejně to tak vidí většina lidí v mém okolí. Tato země potřebuje akutně jakoukoliv jinou vládu, která nevládne prostřednictvím korupce a vydírání a hlavně, která bude smysluplně čelit krizi a nacházet konsensus s většinou národa, vládu která bude v těžkých dobách lidi spojovat za společným cílem čelit krizi a ne rozdělovat. Vládu, která v krizi bude dbát zájmů naší ekonomiky a krizí nejvíce postižených lidí a ne krize zneužívat jen k tomu aby se více přisypalo nejbohatším a jinak krizi neřešit. Národu svržení Topolánka napochybně prospělo, takže pane Jemelíku , vaše jedovaté sliny a soudy, výlevy hloupého a zlého člověka fakt nemoho většině národa radost ze svržení této vlády zkazit.

H.K. 27.3.2009 15:45

Re: zlostné syčení pana Jemelíka

..., která bude smysluplně čelit krizi a nacházet konsensus s většinou národa...To je pravda, takovou vládu potřebujeme.  Pan Paroubek nechce vládnout. Neslyšel jsem, že by něco konstruktivního představil. Opozice má právo vyvolat hlasování o nedůvěře vládě, ale měla by být připravena převzít vládu a realizovat svoje plány. Život se nedá zastavit jenom proto, že to chce pan Paroubek nebo Vy.

Vali 27.3.2009 16:08

Re: zlostné syčení pana Jemelíka

proběhlo hlasování o nedůvěře vládě se zbraněmi v rukou? Neproběhlo! Takže to je ukázka demokracie v praxi. To, že si naši politici s touto situací nevědí rady je druhá stránka věci.Nejhorší noční můra nás teprve čeká, až nás tihle lidé budou před volbami zase přesvědčovat, jak to s námi myslí upřímně a budou s námi chtít sepisovat smlouvy. Vláda padla, ale lidi chodí dále do práce, dále jezdí na chalupy a chaty, protože naši politici jsou natolik vzdáleni realitě běžného života, že bezvládí nějaký čas také vydržíme.:-D

H.K. 27.3.2009 16:49

Re: zlostné syčení pana Jemelíka

...hlasování o nedůvěře vládě se zbraněmi v rukou? Opozice má právo vyvolat hlasování o nedůvěře vládě. Pokud přesvědčí dostatečný počet poslanců, vláda se musí poroučet. Strana, která vyvolá hlasování o nedůvěře vládě,  by měla mít program jak veřejné problémy řešit jinak.

Vláda padla, ale lidi chodí dále do práce,... jistě. Shodou okolností je potřeba přijat opatření k omezení důsledků celosvětových ekonomických problémů. V tom má vláda nezastupitelnou úlohu. To není řešení sňatků minoritních skupin. To je zaměstnanost lidí, kteří živí rodiny. Jde o zadlužení budoucích generací.

....námi chtít sepisovat smlouvy... Bez politiků demokracie nefunguje.. Smlouvu podepisovat žádný nemusíme.

pavpek 27.3.2009 21:21

Re: zlostné syčení pana Jemelíka

neslyšímZato slyším vaši blbost, která přímo řve.V jakém pak jste to kolektivu, když se tam radují z toho, že ten vypasenec svrhl vládu???To považujete se svým okolím za perfektní úspěch ???? No tak to je mi už jasné, jste všichni na uzavřeném oddělení blázince v Bohnicích.Já mluvil od pádu vlády se stovkou lidí v Coca Cole, kde pracuju,mluvil jsem s uklizečkou, recepčními, inženýry,ukrajinskými dělňásky,šoféry, kteří jezdí s Colou,zašel jsem se zeptat i za nejvyššími bossy a věřte mi, nebo ne-ANI JEDEN ČLOVĚK to nepovažoval za dobrou věc.Dělňáskové, kteří se ničeho nebojí řekli rovnou, že Paroubek je čur... a hovado, že mu nedají ani hlas a já Vám povím ještě, že mám známého ve firmě, která dělá průzkumy a je to 80 na  20 v Pardoubkův NEPROSPĚCH.Já sám jsem mu napsal, ŘEKL JSTE, ŽE TAHLE VLÁDA DOSTALA, CO JÍ PATŘÍ.JÁ VÁM PŘEJU, ABYSTE TO DOSTAL TAKY.JEN TO, CO VÁM PATŘÍ.Když si vzpomenu, jak zuřil, když nevyhrál, tak mám pocit, že pokud by teď PROHRÁL, TAK SE POSE.....a TO MU PŘEJU, PROTOŽE JE  to stejnej  vymaštěnec, jako Vy, kterému jde jen o jeho karieru a o moc a lidi , to je pro něj hnůj.Nic než hnůj.

Rozdá jim peníze na pastelky a pak s nima oře.A ještě vetší debilové jsou kolem něho, Dr.Drát, bolševický Zaorálek, ekonom neekonom Sobotka, prostě, tohle je squadra azura, tkterá bude smysluplně čelit krizi tím, že naseká miliardy dluhů a vaše děti budou žrát své hovno., protože nebudete ani vy,ani oni mít na chleba.Náš vypaseneec bude žrát ale se šéfem odborů (taky pěknej klenot -budou žrát husičku.Tlustí jsou oba jako prasata, tak ještě mají dost do slůňat.Ti opravdu najdou konsenzus s většinou národa, díky, rozesmál jste mě.Ti opravdu vždy dbali na náš národ, hlavně zdvojnásobili

státní dluh.Vaše jedovaté sliny a soudy, výlevy hloupého a zlého člověka fakt nemohou těm oranžovým debilům přidat ani ň.Mimochodem, nejste jeden z nich v tom Bohmickém blázinci????L??

Žaneta 27.3.2009 14:58

Arogance Topolánka - chce potřetí sestavovat vládu

Autor se mýlí od začátku až do konce příspěvku. Vládu porazili bývalí příslušníci vládní koalice - z ODS a bývalí Zelení. Zřejmě ani oni už se nemohli koukat na velikášské a arogantní jednání předsedy vlády. Ten od začátku svého vládnutí zdokonalil a normalizoval mafiánské způsoby získávání přeběhlíků v parlamentu. Za peníze nebo za mlčenlivost o tom, co o nich ví. Za vrchol jeho arogance pokládám to, že chce vládu sestavovat potřetí za sebou. K tomu už nemám slov.

JaS 27.3.2009 14:15

Investigativec se snaží dopátrat

(nepříjemné) pravdy. Je to dost práce a ani to nemusí mít moc senzační ukončení. Tak proč se tolik snažit? Lepší je vydělat prachy tím, že si na investigativce zahraju a vyrobím co nejrychleji senzaci - na pravdě nezáleží, stačí jen dostatečně blbé obecenstvo.

Jirka 27.3.2009 17:15

Re: Investigativec se snaží dopátrat

Otázka je, zda to blbé obecenstvo není na té straně, co si myslí že, investigativci jde o to vyrobit co nejrychleji senzaci

Spirit 27.3.2009 14:09

Pravičáci,

copak nechápete, že Topolánkova "neokázalá profesionalita" (kradené bonmoty a další myšlenky, flákačské chování, bezostyšné lži, samolibost, vulgární vystupování, naposledy při podání demise vlády, kdy se cpal na místo presidenta a když ten ho usměrnil, vyslechl jeho projev s levou rukou okázale v kapse kalhot jak puberťák, neexistence sebereflexe, totální nevzdělanost, nadutost, nemístná ctižádostivost, atd.atd.) je už od roku 2006 hlavní příčinou průšvihu, v němž se ČR nachází? Do vlády si vybral sobě podobné sígry. Byl nejvyšší čas jich republiku zbavit.

ortelius 27.3.2009 14:30

Re: Pravičáci,

Z mého úhlu pohledu jsou politici ODS o 3 úrovně výše než politici kolem Paroubka (Rath je šílenec, Sobotka se svými ekonomickými představami, které by nás přivedli ke státnímu krachu, Zaorálek se svojí orienatcí na ruské přátele... prostě katastrofa). A způsob svržení vlády je tak bezprecedentně ostudný - hlasování mohlo klidně být 1. července - že to snad nemůže imponovat ani voličům ČSSD.

ortelius 27.3.2009 14:32

Re: Pravičáci,

PS: Nemluvě o tom, že předčasné volby, pokud vím navrhoval Topolánek již krátce po volbách - během dalšího roku - ale Paroubek se jich bál. Stejně jako se teď bojí sestavit vládu.

trojan 27.3.2009 15:23

Re: Pravičáci,

Vládu shodil Topolánek svoji bezmeznou blbostí a amterismem.Ods by si měla uvědomit,že s tímto člověkem již nikdy nic nevyhrajou,ale na to, jsou přípiš tupí.

wotan 27.3.2009 10:47

desertéři

Vláda založená napřeběhlících ve válečné době se desertér staví ke ZDI!!, v ČR. parlamentu se do desertérů pumpují korupční peníze-- vláda, která se potácí s podporou  desertérů, nemá nárok  vládnout. hodnotím vystoupení paní Jakoupkové a Zubové,  to bylo to pravé ořechové, co jsme chtěli slyčetR^

Malý Aston 27.3.2009 11:56

Re: desertéři

Máte pravdu.Nedůvěru vládě jasně vyslovilo 101 poslanců a to dle svého nejhlubšího přesvědčení. Tak šup,podepsat a Paroubek má 101 hlasů a od pondělka může vládnout.:-D

Pešek 27.3.2009 12:01

Re: desertéři

Já slyšel asi něco jiného. Jakubková prohlásila, že nemůže dát důvěru vládě, kde je Bursík. Jestli hodnotíte osobní animozitu jako státotvornou, pak je to ono pravé ořechové, které jste chtěl slyšet, wotane. Pro mně nikoliv.

Pešek 27.3.2009 12:02

Re: desertéři

Kromě toho, nebyly by u vámi zmiňované ZDI právě Jakubková a Zubová ve společnosti Schwippela a Tlustého?   ;-D

Saul 27.3.2009 10:46

Pěkný článek

Díky, pane autore, moc takhle rozumných článků se nenajde. R^

Štváč 27.3.2009 10:44

marně Jemelíku,

Klaus je zmetek a ty to víš, jen se nerad přiznáváš ke svému omylu. Nebo jsi komouš ? Ti mu taky rádi pomohou.

vita 27.3.2009 10:25

Tahle vláda založená na politické korupci

především neměla vůbec vzniknout - TO byl vrchol politické pokleslosti.

Její odstranění je záslužný čin.

ver 27.3.2009 10:06

nemohu s Vámi souhlasit , na Napoleona přece aspiruje sRáth

Vašek 27.3.2009 8:58

Jak to vidím já

Vždy je zapotřebí se zamyslet, komu to slouží. Paroubkovi asi ne, ten se asi na dlouhou dobu naprosto odrovnal (Že je hloupý je nabíledni ale má i tak hloupé poradce?). Tlustému, Zubovové (jsem zvyklý přichylovat), či komukoliv jinému, z těch kteří jsou označováni jako zrádci? Asi těžko. Zeleným? Ti přece po volbách končí v propadlišti dějin (zvlášť nyní, kdy se z největší pravděpodobností blíží nová doba ledová). A co Lidovcům, Těm to je určitě jedno, ti si vždycky místo ve vládě najdou, Je jedno kdo zrovna vládna. Takže asi ODS. Ti by podle všeho měli vyjít z tohoto klání posíleni a jednotni. Z celé akce vylučuji V. Klause. Ten je naprosto konzistentní, asi i neovlivnitelný, pravicový politik který má naví svoje jisté a tudíž asi i mimo hru. Doufám, že se tento potický trik povede, a pravice získá v příštích volbách alespoň mírnou nadpoloviční většinu, abychom nskončili jako Mďaři.     

Nemo 27.3.2009 12:54

Re: Jak to vidím já

Vy se přichylujete k Zubovové?

Hubený 27.3.2009 17:16

Re: Jak to vidím já

A sakra,Vašek to má už vyřešený .....:-D:-D:-D:-D:-D

Kiri 27.3.2009 7:40

Nemůžete se rozhodnout, koho volit?

Račte si vážení přečíst nezávislé pojednání na  http://volby.kategorie.cz a potom se rozhodněte, chcete-li, aby vám vládl pan Lenivý nebo pan Snaživý.  A obzvláště si vryjte do paměti tam uvedený graf, jehož podklady dodalo Ministerstvo financí za vlády pana Sobotky z ČSSD !

sokol 27.3.2009 16:30

Re: Nemůžete se rozhodnout, koho volit?

ten odkaz jsem si otevřel, což normálně nedělám a děkuji za něj. Trochu dlouhé, ale výstižné. Ono je to podobně vyjádřeno např. i porovnáním , že např6% nejvíce vydělávajících lidí platí 30% z celkem vybraných daní atd. Také by asi bylo zajímavé přeýšlet proč velmi mnoho nejvice vydělávajících firem je registrováno jinde - např. v Holandsku.

Proto také volím ODS i když jsem si vědom, že mnoho z nich krade. To je ale jev, který jde napříč politickým spektrem a nejen u nás.

Frank 27.3.2009 7:21

Vrchol drzosti,je to, že tady stále beztrestně pobíhají pohrobci STB.

A někteří dokonce publikují a kážou morálku. To je skutečnost do nebe volající, že agente Jemelíku? Nebo máte raději, když vás budu oslovovat krycím jménem Stíne?