6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Jak je to s odpovědností za amnestii

Politici jednají za nás. Mají pravomoc rozhodovat o zákonech, o našich penězích, o mezinárodních závazcích, apod. Jednotlivec je v soukromé sféře za své činy vždy odpovědný. (Předlužíte se, čeká vás exekuce, nebudete se dobře učit cizí jazyky, nedomluvíte se s cizinci, atp.)

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Kanioková 7.1.2013 14:47

Současná hysterie kolem Klausovy amnestie je naprosto nechutná.

Chtěla bych připomenout fakt, že nebýt prezidentské volby, tak by ta hysterie kolem amnestie byla nejvýš třetinová. Všimněte si, kdo to rozdmýchává - P&L, kteří jsou v čele většiny médií. Pojali to jako  PROPAGACI  svých kandidátů. Neustále bývá zdůrazňováno, jak oni by takovou amnestii NIKDY.... Zvedá se mi z toho žaludek. Nevím jak jinde, ale na sev. Moravě se to ještě tupluje majlovou smrští, kde se navíc vyzývá každou chvíli k nějakému veřejnému protestu, včera večer například i k zhasínání světel v určitých časech. Teď vidím, že i sundávání prezidentova portrétu ve školách...  Totalitní způsoby......

Orwell....

 

A. Špronglová 7.1.2013 19:14

Re: Současná hysterie kolem Klausovy amnestie je naprosto nechutná.

Nic víc než všem dobře známé předplacené propagandiské kecy.VK "doklauzoval", bez ohledu na amnestii. Je jedno zda si to přiznáte nebo ne. Pravda je svinstvo a moc bolí. On je a zůstane temnou skvrnou v našich moderních dějinách! Velký Kmotr nikdy, ale "doopravdy nikdy, nikdy" nedosáhne Prezidentu Havlovi jako člověku a státníku ani po kotníky.Dělá, že "umí a rozumí " úplně všemu až na jedno za to však postatné. Neumí pro svojí velikost a sebestřednost odejít ze scény dokud je čas ..........!

B. Rybák 8.1.2013 16:25

Re: Současná hysterie kolem Klausovy amnestie je naprosto nechutná.

Máte pravdu. Žádná "prasárna" jim není dost velká.