8.5.2024 | Den vítězství


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
derik 18.11.2006 9:45

Re: Re: Zrada na voličích.

To snad nemyslite vazne? Za 1-2 roky se na skandaly zapomene, a mezitim bude Paroubek obhajovat "socialni jistoty" a kritizovat ODS prakticky za cokoliv, treba i za neschopnost vladnou a delat reformy. Takze volicu CSSD bude spis o trochu vic. V poslednich volbach hlasovalo dost volicu pro ODS ne kvuli osobnosti Topolanka ale protoze OSD slibovala zbavit se Paroubka, Ratha, Sobotky, Zaoralka, Tvrdika,  Bublana, atd. Takze jakakoliv dohoda s CSSD a volby az v roce 2008 nebo 2009 jen povede k znechuceni teto skupiny volicu a k pristi volebni porazce ODS.

Malý Aston 18.11.2006 9:41

Paroubku,Paroubku ti komouši ti nepomohou!

To že to soudruh Paroubek přepískl,zná již každý.Tam musí být ještě nějaký průser,o kterém nás ještě neinformovali.Začal pěkně,prosral co mohl,chtěl vyjednat nějaké přijatelné podmínky pro socany ale přehnal to.Nasadi do boje výkvět socanů,Tvrdíka,Ratha,Jičínského,Jelínka,Křečka no prostě socany jak vystřižené z dikobrazu.Jen blb,druhý milionář.I ta funkce,mluvčí za Filipa nebyla špatná,on a on má 100 poslanců,dnes 99+1 kterého chrání policie aby přežil. V KDU vzpora,Kalousek si vzpoměl na ministerský plat a hned  Jirko,komouši mi nevadí,oni jsou to dobří hoši.Tak proč,dnes kdy každý považuje podporu od komoušů za vlastizradu,jedná ODS o nějaké smlouvě se spojenou rudou soldateskou ČSSD+KSČM? Nevím. Komouši ať mi políbí šos.Socani,pokud tady nějací jsou ať nenadávají nám ale sobě. Měli si doma udělat pořádek,jasně a zřetelně se oddělit od komoušů a ne s nimi uzavírat tajné nebo veřejné dohody.

Olina 18.11.2006 9:39

Re: nikdo nic nepochopil

grr :Já to říkám pořád.Aby se mohl udělat další krok k předčasným volbám musí být utvořena vláda,kde bude mít ODS většinu a musí dostat důvěru.Potom existuje několik možností jak situaci změnit.

Vladimír 18.11.2006 9:37

Naprosto s Vámi souhlasím...

Naprosto s Vámi souhlasím... Počkejme na výsledek kongresu. Ale bojím se, bojím, že ve většině z nás skrytý gén kompromisu, strachu a potřeby «jistoty» má bohužel opět naději se projevit jako dominantní. Spolupráce se sprosťákem  Paroubkem, poté co od voleb ukázal, by byla sebevražda ODS a další skluz občanů této Republiky do ještě hlubšího nezájmu o věci veřejné. Možná to «kdosi nahoře» takhle chce...

drt 18.11.2006 9:08

Re: Nejsmutnější je

Pitomec Topolánek určitě není. ODS negeneruje kretény. Takže všechno má nějaký smysl.

LV 18.11.2006 9:06

doufám v kongres

Třeba to byl jen tah, jak si vymoci od kongresu zákaz dalšího laškování s Paroubkem. Tedy jakási minimalistická obdoba té bouřky, co proběhla u lidovců...

Já se tím,zatím, byť nepřesvědčivě utěšuju!

drt 18.11.2006 9:03

Re: nikdo nic nepochopil

Též mně napadlo. Ale teď ste to prokec. A parob se cukne na poslední chvíli. Nekonečný seriál pokračuje, až do otrávení posledního voliče. Blbý koníček ta politika. Jsem zní už na nervy. Léčím to prací. To je jediná možnost, jak úplně nezblbnout.

Ale 18.11.2006 8:54

Nejsmutnější je

Topolánek hraje v mantinelech, které mu vytvořily jednak volby, jednak váš svatý obrázek jménem Klaus.

Protože Topolánka nepovažuji za idiota, který se rozhodne zveřejnit představu o velké koalici těsně před kongresem, aby se zasebevraždil po vzoru Kalouska, počkal bych s hodnocením po kongresu.Je tady nenulová pravděpodobnost, že právě radikální názory kongresu mají v Topolánkových úvahách svoje místo a že je do svých karet potřebuje.

Pamětník I. 18.11.2006 8:45

Re: Re: Re: Zrada na voličích.

vy holt nejste staropesák, abyste poznal Alfonsovo stylové dělání si prči ze všech.

odborar 18.11.2006 8:41

Re: "Česká společnost na svoji maturitu ještě čeká," soudí předseda vlády. pokračování 2

ale ten kdo ho okradl, tedy ten kdo vyvlastnil. O nástrojích jak se dostat k ,,férové ceně" ani nemluvím. Hlavně, že máme plná ústa boje za svobodu a demokracii, dodržování lidkých práv, abychom je nejvíce pošlapali od roku 48 /kdy komunisté ukradli majetky /naprosto podobným a bezprecedentním zákonem v rozporu se Všeobecnou deklarací lidských práv čl.17-(1) Každý má právo vlastnit majetek jak sám, tak spolu s jinými.

(2) Nikdo nesmí být svévolně zbaven svého majetku, nebo čl. 30- Nic v této deklaraci nemůže být vykládáno jako by dávalo kterémukoli státu, kterékoli skupině nebo osobě jakékoli právo vyvíjet činnost nebo dopouštět se činů, které by směřovaly k potlačení některého z práv nebo některé ze svobod v této deklaraci uvedených.

Ve stejném ranku se zákon o vyvlastnění účastnických CP potýka i s ústavním zákonem Listinou základních práv a svobod čl.11-1) Každý má právo vlastnit majetek. Vlastnické právo všech vlastníků má stejný zákonný obsah a ochranu.3/Vlastnictví zavazuje. Nesmí být zneužito na újmu práv druhých anebo v rozporu se zákonem chráněnými obecnými zájmy. (4) Vyvlastnění nebo nucené omezení vlastnického práva je možné ve veřejném zájmu, a to na základě zákona a za náhradu./ ovšem kde byl veřejný zájem vyvlastnit mu akcie za uplacené znalecké posudky,které zákon umožňuje, ve prospěch jiné soukromé společnosti?/ Je to trapný výsměch obnčanům, když politici vedou řeči o svobodě a demokracii právě 17.litopadu, když jí o té doby těžce nabitou v každém svém denním dění a práci nehorázně pošlapávají a ústavní soud není schopen zákon prohlásit od samého počátku za neplatný, pošlapávající v té podobě jak byl schválen nehorázně lidská práva.

odborar 18.11.2006 8:40

"Česká společnost na svoji maturitu ještě čeká," soudí předseda vlády.

 Určitě, jen jí už z toho čekání notně bolí nohy.Až konečně začne fungovat vymáhání práva tak jako jinde v zemích EU a soudy proběhnou téměř bezprostředně po došetření trestného činu.Až si tu nebudou diktovat Koláčkové, kde chtějí mít soudní proces, aby tím zpomalili soudní jednání, protože nový soudce bude měsíce číst spisy a zatím se jejich zločiny promlčí.O svobodu stále, dnes a denně musíme bojovat," připomněl premiér Topolánek.viz.iDnes.Bohužel nějak ten boj není vidět a stává se to v ústech politiků vyčichlou frází.Jinak by neběhalo 5000 odsouzených venku,kteří nenastoupili trest i za cenu,že by se pro ně měli udělat hlídané laciné dřevěné baráky,které by umožnili vynmáhání spravedlnosti,když jsou vězení přeplněná. Soudní procesy se vlečou léta, policie polovinu trestních případů odkládá protože je buď uplacena nebo to jsou složité ekonomické zlodějiny,které není schopna dořešit, vymáhání spravedlnosti je v ČR na nejnižší míře a pan Topolánek nám tu říká cosi o tom,že je třeba za svobodu stále bojovat? Konečně to neříkám jen Topolánek,ale každý druhý politik. Svoboda, demokracie,to je nejen svoboda projevu, kterou by politici nejraději cenzůrovali zákonem jako Paroubek,ale i ochrana soukromého majetku,fungování státních orgánů a chycení lumpa, když mě okrade či napadne,rychlý soud a trest.Zatím běhají po republice a občané jsou už skepsí přímo zoufalí, jak je to u nás s vymáháním práva. A do toho ještě Langer rozpustí finanční policii, která měla nejlepší výsledky. I zahraniční policisté se ťukají do čela. To co udělala ODS s právním vědomím občana v případě §183i až 183n Obch. zákoníku to je také boj za svobodu nechat okrást občany? V rozporu s evropskou směrnicí 2004/25/ES, která sice řeší vyvlastnění / což je s Všeobecnou deklarací lidských práv diskutabilní/, ale také řeší sell outem ochranu minoritních akcionářů, třeba když dojde k soudu v otázce ,,férové ceny" má dokazovací povinnost ne okradený,

grr 18.11.2006 8:13

nikdo nic nepochopil

Šéfem vlády bude Topol. Vláda se postaví tak, aby nebyl přehlasován při rozhodnutích. Jasně řekl, že vláda se udrží delší dobu, bude-li program. Jinými slovy, ve chvíli, kdy braši začnou zlobit, Topol vládu rozpustí. A to může být klidně příští rok. O čem tady mudrujete, oslové?

brigman 18.11.2006 8:03

Re: Re: Zrada na voličích.

A pak byla svatba a všichni žili štastně až do smrti. Pane Alfonsi, vy by ste měl psát pohádky.;-D

Alfons 18.11.2006 7:29

Re: Zrada na voličích.

Topolánkovo svižné a nekonevnční jednání se nemusí některým voličů ODS líbit. Ale pražská ODS, díky větší koncentraci chápavých mozků a vůbec celkově převyšující inteligencí nad některými méně nadanými podhorskými skupinami ODS rychle pochopila Topolánkův zákeřný záměr jak Paroubka odstavit od politického lizu. Topolánek vlákal Paroubka do poliické pasti a tam ho v následujících volbách udolá i kdyby měly být i v roce 2009. ODS si získá mezitím takovou popularitu a oblibu u voličů, že ČSD (pokud bude ještě existovat) smete lehce se stolu do politického propadliště. A to Paroubek při své naivitě, zaslepenosti a nepřekonatelné touze po moci přehlédl a sedl Topolánkovi na lep.

trojan 18.11.2006 7:18

Re: Re: Ještě, že LN a ODS má Paroubka.

Topolánkův myšlenkový potenciál je značně nízký stačí si poslechnout jeho bonmoty,ty jsou jak od pacienta z Bohnic.Volil jsem ODS a ne TOpolánka a to jistě dělala i většina voličů.

MUDr Jiří Kilian 18.11.2006 6:33

Re: to se na psu vyrojilo vestcu

:-))):-)):-))

MUDr Jiří Kilian 18.11.2006 6:31

Re: Dobry postreh a dobry clanek. Topolankuv postup je dost nepochopitelny,

Jojo, tzv. kulový. Teda ne blesk.  Ohled na budoucnost se nebere, když se chce žít a užít, když v přítomnosti nabízí se koryto.

MUDr Jiří Kilian 18.11.2006 6:29

Re: V clanku se sklonuje Paroubek ve vsech padech, nejmin dvacetkrat

Nepřijde mi ta autorčina stať jako oslava Paroubka.

Hasan 18.11.2006 6:19

Zrada na voličích.

Podle mne byly hlasy pro ODS výsledkem odporu k ČSSD a ne neodolatelným programem ODS.Topolánek ukazuje,že zásadovost a čest jsou pro něj neznámá slova a ODS na to určitě doplatí.Určitě má pravdu když najednou otáčí a nechce předčasné volby,protože by to pro ODS s takovým hnusem v čele mohlo dopadnout dost bídně.

Alfons 18.11.2006 6:18

Modrý šok je od voličů nepochopený.

Topolánek už dávno se svými blízkými připravil tajný scénář jak odstavit Paroubka od koryta. Teď s ním jen naoko laškuje a chytá ho do nastražená sítě. Voliči ODS to nechápou a některým se to dokonce nelíbí. Někdy je v boji potřeba zatroubit na ústup a až se nepřítel chytne do pasti provést konečný zdrcující úder. A na to Toplolánek čeká i kdyby to mělo trvat do roku 2009. Do té doby stoupnou prefernce ODS natolik, že volby vyhraje s drtivou převahou. První velice šikovný tah je reorganizace speciálních složek policie proto, aby na ODS Paroubek nemohl. Takže ODS už teď boduje a upevňuje si postavení.

KROKODYL 18.11.2006 5:54

Re: Ale, ale ...

Zaruky v zivote nemate nikde zadne, to jen levice chyta prostoduche obcany na jistoty a prosperitu zadarmo, ale reseni prez precasne volby ma dve velke vyhody. ODS se znovu neuspini spolupraci s CSSD a  je cestne pro obe strany. Ja jsem za tuhle cenu to ochoten risknou.

Realista 18.11.2006 5:39

Ale, ale ...

abyste se z těch Vašich předčasných voleb nepo ....

Vždyť kde je záruka, že předčasné volby nedopadnou stejně? Voliči levice a zejména ČSSD (a já k nim též patřím) nemají jediný důvod, proč by měli najednou volit modré stračeny! A stačí například, aby v zahraničí přišlo k urnám méně lidí a česká pravice slavně prohraje. Hlavně když se vyhodí spousta milionů, které by mohly být využity lépe!

A průzkumy veřejného mínění? Kdo je jen trochu více po léta sleduje tak vidí, jakou mají nulovou vypovídací hodnotu. Stačí se podívat, kdo je platil a přání je otcem výsledku!

Halama 18.11.2006 5:17

Re: Je potřeba si uvědomit,

Jako vtip - vynikající..;-D;-D;-D

Martin 18.11.2006 3:33

to se na psu vyrojilo vestcu

kazdy vi velmi dobre co paroubek chce, udela atd. to vsichni jeli na skoleni k baudysovi ? :-D

68 18.11.2006 3:19

Re: Je potřeba si uvědomit,

Alfonsi, jaké neštěstí!  Jste Rembrant - a oni jsou slepí.

roz 18.11.2006 3:03

Re: Re: Co to ten Topolanek predvadi?

Paroubek slíbil, že Kočka také pomůže!

Alfons 18.11.2006 2:58

Je potřeba si uvědomit,

že za všechno může Paroubek a komunisti. Toto varování se v poslední době z diskuzí vytrácí. To musí brát voliči ODS na zřetel a nesmí se hněvat na Topolánka. Změnila se výchozí situace a to by voliči ODS měli pochopit a ne se stavět na zadní. V krátke době se ČSSD znemožní a pak nastanou zlaté časy pro ODS, které se uvolní ruce pro dalekosáhlé reformy, které vrhnou naši společnost prudce a nezadržitelně vpřed po všech stránkách a upevní její mezinárodní prestiž.

qqq 18.11.2006 2:37

Re: Monika L. - variace na dane tema

Monika Lewinski mela tuto informaci bezesporu "z prvni ruky". ... I kdyz mozna , ze o tom vedela jenom z "ustniho podani".

qqq 18.11.2006 2:29

Re: Co to ten Topolanek predvadi?

Nebojte se, kdyz bude nejhur, tak pan Sinagl zorganizuje modre milice a uderna sila modreho ptaka vyrazi do ulic. Pan Steigerwald uz o tom psal.

qqq 18.11.2006 2:27

Toto rceni prece pochazi z Kmotra

Prece kdyz se ptal Godfather Toma Hagena na producenta Woltze: "Does this man have real balls?", na coz Tom odpovedel:"You're asking if he is a Sicilian." ... coz kmotrovi polichotilo. (Cesky preklad byl myslim zda ma Woltz "fištrón").

Nerekl bych, ze  pan Topolanek je "Sicilian".