28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Diskuse k článku

POLITIKA: Jak čeští politici poníženě uspokojují ego německého vůdce

Vzpomínáte si na dnes již legendární vysvětlování političky Kateřiny Jacques, co to je biomasa? Několik týdnů se jím bavila celá země. Anebo na slavný výrok bývalého ministra Martina Kocourka o milionech „odkloněných“ před jeho vlastní manželkou?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Schwarz 11.1.2016 12:35

Re: Doufám, že vám dochází, že jsme zase protektorátem

Kdyby socani nechtěli klause soudit pro velezradu a socanští ústavní soudcové neprohlásili Maasrichtskou smlouvu kompatibilní s naší ústavou, nemusela tato vůbec přijít v platnost, eventuelně jsme mohli mít dohodnuté takové výjimky že by sás dnešní merkelové šílenství netýkalo. To socan se furt cpe do "integračního jádra EU" a nemůže chybět u žádného "pokroku".

K. Janyška 11.1.2016 14:31

Re: Doufám, že vám dochází, že jsme zase protektorátem

Kratochvíle, vy máte krátkou paměť také, trdlo... Dzp.

P. Götze 11.1.2016 9:10

RE

Odpoved je jednoducha a vzdy stejna. Protoze dotace. Spokojebny vudce DE = Spokojeny vudce EU = dotace = Spokojeny vudce CSSD. Kristalove ciste , ze kristalove cistejsi uz to byt nemuze.

Z. Švrček 11.1.2016 9:19

Re: RE

Pravda. Nicméně z toho plyne: víme-li, či jsme-li přesvědčeni, že EU nyní vede parta zločinců a my pobýváme v jejich společnosti jen proto, že z toho máme prospěch, jsme sami zločinci. Tolik k dotacím. A já jsem přesvědčen, že EU se skutečně stalo hračkou party zločinců.

P. Vaňura 11.1.2016 9:31

Nejsme zločinci, ale idioti. Z dotací máme how*no, že

už to tak musím napsat. Dokonce je to tak, že z dotací se PŘI ČESKÉ SPOLÚČASTI NA FINANCOVÁNÍ platí všemožné zločinné "neziskovky," které působí VĚTŠÍ ŠKODY, než kolik dostaneme na dotacích po odečtení toho, co do Brusele platíme!

Např. všelijaké bandy, mající v popisu práce "začleňování imigrantů!!!!!"

J. Schwarz 11.1.2016 12:40

Re: Nejsme zločinci, ale idioti. Z dotací máme how*no, že

S tím souhlasím, dotacemi nám EU - s naší spoluúčastí - financuje rozvrat naší vlastní země. A ti, co to umožňují ať už věří že jde o "pokrok" nebo na tom jen oportunisticky vydělávají jsou jednoduše vlastizrádci.

M. Valenta 11.1.2016 9:10

A co ruské ego?

Také myslím, že Němci dělají strašnou chybu, co se týká uprchlické krize. Ovšem někdo uspokojuje ego německého vůdce a někdo zase ruského či čínského. A kdo uspokojuje to vaše paní Šichtařová?

P. Vaňura 11.1.2016 9:38

EU je v rukou zrádců, v USA vládne šílený Obama, takže

je za této situace užitečné být za dobře s Ruskem a s Čínou...

M. Prokop 11.1.2016 9:40

Re: EU je v rukou zrádců, v USA vládne šílený Obama, takže

Být zadobře, nebo lézt do čínské prdele jako Zeman? O Rusku raději nepíšu vůbec ... (to pamatuji).

P. Vaňura 11.1.2016 9:54

I já Rusko pamatuji a docela určitě bych tam nechtěl

žít. Ale také bych nechtěl žít v zemi, kde se ženská musí bát vyjít na ulici nejen v noci, ale i ve dne.

Zeman tím, že "leze do čínské prdele" zase tak moc škody nenadělá. Ustupovat Bruselu v otázce migantů ovšem přímo ohrožuje existenci národa. Sice ne hned, ale z dlouhodobého hlediska URČITĚ, patrně i Vy byste našel v dějinách pár odstračujících příkladů.

P. Janos 11.1.2016 11:37

Re: EU je v rukou zrádců, v USA vládne šílený Obama, takže

Jo a taky číňanům leze do prdele britská královna, dokonce vozila čínského prezidenta po Londýně ve zlatém kočáře. O tom byste měl pane Prokope taky něco napsat.

M. Valenta 11.1.2016 10:57

Re: EU je v rukou zrádců, v USA vládne šílený Obama, takže

Být zadobře nebo ještě lépe mít korektní vztahy s Ruskem je zcela něco jiného než co předvádí Zeman a jeho prorusácká banda.

P. Kolar 11.1.2016 9:03

Napište Sobotkovi svůj názor.

Dobrý článek!

Je to pěkné, že to pánu Sobotkovi vytmavíte tady na Psu, ale účinější by bylo napsat to rovnou jemu.

Má email: sobotka@psp.cz

nebo: bosobotka@seznam.cz

P. Lenc 11.1.2016 8:43

Jsem

zvědavý, kdy hejtman Hašek bude za své "xenofobní", ba přímo "fašizující" výroky přinejmenším stranicky potrestán.Dovoluje si opravdu hodně.Ne že bych ho miloval, ale je jeden z mála v ČSSD, který se nebojí říct pravdu.A to se nemůže Sobotkům, Diensbierům a Prouzům v té tak "Evropsky" pokrokové straně dlouhodobě líbit.

F. Egerer 11.1.2016 8:35

Nové znění starého úsloví dnes je:

Hackeři, hlídací psi mediokracie (dříve demokracie)!

D. Polanský 11.1.2016 7:14

Patolízalové se vynořují z prostého důvodu

chystají si alibi, co kdyby ten islám to přece jenom vyhrál. Pak řeknou, my jsme se na vás již těšili. A stanou se z nich protektoři islámské říše na území ČR. Když to nevyjde, tak co, zákon to nezakazuje.

Z. Švrček 11.1.2016 9:22

Re: Patolízalové se vynořují z prostého důvodu

To se jim nemůže podařit, i kdž si to opravdu myslí. Muslimové jimi prostě budou pohrdat jako se slouhy, kteří udělali své a mohou jít, i kdyby ti slouhové nakrásně nějen posloužili, ale i k islámu konvertovali. Se slouhy se totiž tekhla jedná a v islámském světě zejména.

K. Novák 11.1.2016 7:13

Kdybych byl předsedou vlády,

velmi by mne zajímalo, co ode mne chce taková významná osoba, jako je německá kancléřka, slyšet. Mohlo by mi to posloužit i k tomu, aby to ode mne neuslyšela.

Premiér Fico kvóty odmítl a pořád to opakuje. Proč Slovensko nepoužilo ten článek 3 protokolu č. 36 Lisabonské smlouvy, když jím bylo možné tak snadno kvóty shodit ze stolu? Že by nevěděl to, co ví paní Šichtařová?

Obávám se, že u nás má příliš velký vliv sudetoněmecký landsmanschaft, přesněji jeho sympatizanti a přisluhovači u nás. Od nich vychází ta doporučení přijímat uprchlíky (protože je přijímá Německo a co dělá Německo, je vždycky lepší než to, co dělá Česko, ať je to co chce), ty nadávky do xenofobů a rasistů (Češi jsou světoví vyvrhelové) i nenávistná kampaň proti Zemanovi (sebral Schwarzenbergovi možnosti). Někteří hlupáci se toho chytají, jako jeden pán, který prý na jakési recepci řekl, že jsme připustili vyvraždění našich židů, pak jsme vyhnali naše Němce a teď nechceme přijímat uprchlíky.

J. Schwarz 11.1.2016 9:11

Re: Kdybych byl předsedou vlády,

Co kdybyste si to co jste napsal po sobě ještě jednou přečetl? Pokud máte svůj opodstatněný názor, to jej budete měnit podle toho co by partner chtěl nebo "nechtěl" slyšet? Vždyť změnit názor ve snaze někomu vlézt do (_!_) se nijak neliší od změny názoru jen proto, abych druhému na just nevyhověl!

K. Novák 11.1.2016 10:24

Re: Kdybych byl předsedou vlády,

Vy motáte všelijaké výmysly a spekulace jako paní Šichtařová.

B. Hamáček 11.1.2016 6:39

To se

To se mohli levičáci nadšením uhýkat nad Wikileaks a jeho protagonisty. Nějak zapomněli , že i na druhé straně naštěstí nespí. Ono totiž celosvětové , ano celosvětové spiknutí levičáků žene svět do záhuby.

Chceš li být chudý , tak vol levici !

D. Polanský 11.1.2016 7:09

Re: To se

A koho, když si již chudý?

J. Fridrich 11.1.2016 8:15

Re: To se

No přece opět levici pane Polanský. Chudý přece může být ještě chudší....... A na to Bůh stvořil levici, komunisty, závistivce a další reformátory..............

J. Schwarz 11.1.2016 9:38

Re: To se

Hádejte! Ale levice zatím nikomu krom svých vůdců k bohatství nepomohla. Jediné co dokázala bylo druhé ožebračit a ukojit tak vztek "utlačovaných". Po pravdě řečeno ono to nedá moc práce přesvědčit neschopného zkrachovance že za jeho úděl mohou "ti druzí" co ho buďto okrádají nebo mu alespoň nepomáhají a nedělí se s ním "spravedlivě" i když je nejasné co to znamená spravedlivě se dělit o něco na čem se ten druhý vůbec nepodílel...

P. Sulc 11.1.2016 2:55

A ze by Sobotka byl jediny politik,

ktery nemysli na dobro statu, ktery jej plati ale na ''dobra'' jina, vlastni, nadrizeneho panstva v Bruselu? Ono jich asi bude mnohem vice. Hackeri, cinte se!

P. Scheck 11.1.2016 0:57

Paní Šichtářová

Zcela výjimečně se mi váš příspěvek docela líbí. Samozřejmě s vámi nemohu v mnohém souhlasit, ale to zkusím pominout. Nicméně říkáte: "Vláda Petra Nečase padla z víceméně směšného důvodu..." To je velká pravda, ale zkusil bych ji parafrázovat. V minulosti se naopak některé strany dostaly při volbách do vedení právě díky naprosto směšným důvodům. To už je politický někdy velmi vrtkavý život...

P. Štěpánek 11.1.2016 0:43

Proc by se takovy patolizal

jako Sobotka nemel lisat k Furerovi Velkonemeckeho chalifatu? Porad to je jeste nas nejvetsi a nejsilnejsi soused.

P. Dvořák 11.1.2016 1:44

Re: Proc by se takovy patolizal

A úspěšně jich přibývá. Jsou stále silnější a silnější.

:-))