6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Větší vlastenec 15.6.2009 8:58

Přítel Paroubek JE ČSSD !!!

No tak podívejte se, pane Ludvo.

Přítel ing.Jiří Paroubek V je naším předsedou dnes, bude jím I zítra. Bude naším předsedou do oné historické chvíle, kdy za zvuků slavnostních fanfár z Libuše převezme čestný a zodpovědný úřad prezidenta republiky.

A vzhledem k faktu, že V.Klaus s námi už nějaký čas spolupracuje doslova příkladně, tak jej možná necháme jeho druhé a poslední funkční období dokončit. Jestli ale začne zlobit, tak...  ;-)

Každopádně, pane Ludvo, přítel ing.Paroubek V předá předsednictví Strany příteli MUDr.Rathovi R^ až za pár let. Do té doby platí to, co tak krásně řekl s.Stalin o nesmrtelném s.Leninovi :

>-  Říkáme-li Paroubek, říkáme Strana. Říkáme-li Strana, říkáme Paroubek !  Volte ČSSD a KSČM !  >-

3směsi 15.6.2009 12:01

Re: Přítel Paroubek JE ČSSD !!!

Promiňte pane VV, bude příteli Rathovi předsednictví strany stačit? Odpovídám si slovy našeho demiurga : Nevím, nevím...

Větší vlastenec 15.6.2009 12:15

Re: Přítel Paroubek JE ČSSD !!!

Vše má svůj čas : je čas setí a je čas sklizně.

Je čas zrození a je čas smrti.

Je čas být předsedou Strany a je čas být prezidentem ČMSDR.

Je čas být prezidentem ČMSDR a je čas být hybatelem všech věcí.

Tenet opera sator

vlasta 15.6.2009 9:23

Re: Paroubek není sociální demokracie

Jak to, že nemá vizi! Přečte si program ODS, všude dá opačné znaménko, a vize je hotová. Vždyť to všem vysvětluje už tři roky.

westík 15.6.2009 7:55

z mého kapsáře paměti

Pokud celkově mohu zhodnotit osobu Paroubka, tak mně jednoznačně vyplývá, že od skončení své premiéry ve "vysoké politice " stal se přísným posuzovatelem Topolánkovy politiky, kterou zřejmě silně podezírá z temného ,zavilého úmyslu nepustit jej k vládě tak dlouho,pokud to půjde. :-/Všechny nešváry současné doby dává za vinu tomu, že jsme se jako voliči zpronevěřili prostému životu svých otců,a sám sebe považuje za vzor a ztělesnění dávných cností( o čemž svědčí fakt, že v rámci své volební kampaně dává všem ostentativně najevo, že nevolit jej, bylo by činem nevlasteneckým a urážkou našich předků);-P

jirka.s. 15.6.2009 9:05

Re: z mého kapsáře paměti

"...že nevolit jej, bylo by činem nevlasteneckým a urážkou našich předků."

Proč ten eufemismus, westíku? 8-o Vždyť sám soudruh Bufo bufo to řekl hezky pěkně natvrdo: http://www.youtube.com/watch?v=DiHvh8KSVFw  ;-(

tich@dohoda 15.6.2009 7:44

Řeknu Vám, pokud vnímáte demokracii takto jednostranně, jen vzhledem ke své osobě a svým zájmům, začínám věřit, že svoje slova o útoku na demokracii myslíte, na rozdíl od Vašeho předchůdce, opravdu upřímně.

viz titulek,modry bolsan, soudruh autor/. Priznam se, soudruhu Fasulisi, vas clanek jsem otevrel jen kvuli vasemu jmenu, predpokladam, ze jste Rek. Kdyz pominu ty blaboly co jste napsal, zminim jen ten zaver uvedeny v titulku, zejmena to " jednostranne vnimani demokracie" . Tak to je presne to co obnasi nepr. technoparty = udelame si mejdan , bez ohledu na ostatni, klidne na cizim pozemnku, zdevastujeme prirodu, nechame tam binec, zfetujeme se. Vzdyt mame demokracii, ze soudruhu Fasulisi, presne tak znam Reky, nebo Araby, demokracii vnimaji tak, ze oni budou urcovat co je a co neni demokraticke. Na vysledky takto vnimane demokracie se lze podivat na parizska predmesti, zdevastovana a terorizovana arabskymi vyrostky, nebo do Aten kde "recka demokraticka mladez" aplikovala stejnym zpusobem demokracii vaseho typu. Kdyz jste zminil vyvlastnovani, soudruhu Fasulisi, docela me prekvapuje, ze takovy poctivy soudruh nenapsal rozhorceny clanek v dobe kdy modri bolsevici/ODS/ provedli vyvlastneni mensinovych akcionaru /tzv. squeeze out/ . To jste soudruhu Fasulisi necitil potrebu pozvednout hlas na obranu demokracie ? Jste bolsevik/modry/, soudruhu Fasulisi a pozivate bolsevickou "argumentaci" , to je prave to jednostrane vnimani demokracie , ktere vycitate soudruhu Paroubkovi. Cest :-)

Válečný štváč 15.6.2009 8:04

Re: Řeknu Vám, pokud vnímáte demokracii takto jednostranně, jen vzhledem ke své osobě a svým zájmům, začínám věřit, že svoje slova o útoku na demokracii myslíte, na rozdíl od Vašeho předchůdce, opravdu upřímně.

Vaše mantra (modry bolsan) vás má zřejmě kvalifikovat jako voliče oranžové nebo červené části spektra, nicméně vaše poznámky k jiným rasám a národům vás kvalifikují do hněda.

Tímto jste se k diskusi o demokracii elegantně diskvalifikoval.

kiwi 15.6.2009 8:42

Re: Řeknu Vám, pokud vnímáte demokracii takto jednostranně, jen vzhledem ke své osobě a svým zájmům, začínám věřit, že svoje slova o útoku na demokracii myslíte, na rozdíl od Vašeho předchůdce, opravdu upřímně.

A přesně takhle plácá rasistický blb.Rv(Y)

yorik 15.6.2009 7:43

Energicky a rázně

rovná se brutálně. Pan Falusis je zřejmě překladatel myšlenek. ;-)

xyz 15.6.2009 7:26

Proti Paroubkovi je povoleno vše

A nechápu, jak někdo něco tak odporného může podporovat. 

Nedělní vystupování šéfredaktora Bakalových HN v TV Prima bylo přímo ostudné.

Jen drobnou připomínku. Kdo chce alespoň trošku znát historii, tak ví, že politické akce protivníků rozbíjeli nejen fašisté. Ale to se teď říkat nesluší.

yorik 15.6.2009 8:09

Re: Proti Paroubkovi je povoleno vše

Měl ho energicky a rázně ( podle pana Falusise brutálně) vyhodit. ;-)

Standa 15.6.2009 7:03

Tento

autor také prokazuje vnímání demokracie jednostranně, stává se papalášem.

Kiri 15.6.2009 7:01

I negativní publicita je lepší, než hrobové ticho.

Kanuk 15.6.2009 7:03

Re: I negativní publicita je lepší, než hrobové ticho.

Tak ouha, Kanuk, žádnej Kiri. To je nekalá konkurence (ale mojí vinou).

GRUNTORÁD 15.6.2009 6:47

ONI ,ANO ONI A TOPOL

TO JSOU TI KDO ZA TO MOHOU A SE MNOU PŘÍJDE PAN JISTOTA , PAK TO TEPRV BUDE JISTÉ, JÁ NA TO DOHLÉDNU, A KDŽ NE PLATÍ PRVNÍ VĚTA?V

Haškovec 15.6.2009 5:29

Ten člověk

(Paroubek) je nebezpečný zamindrákovaný blázen, který trpí stihomamem. Ve všem vidí útok na svoji osobu a jeho ČSSD. Otázkou je, jak se bude chovat, dostane-li levá fronta ve volbách nadpoloviční většinu hlasů. Člověk se bojí pomyslet, jak s demokracií rudí zatočí.;-(

Větší vlastenec 15.6.2009 3:47

Demokracie - toť kázeň !

No tak podívejte se, pane Fasulisi. Ještě před nedávnem bych se tady s Vámi zdržoval, jako s každým zarytým obhájcem kapitalismu a buržoasní demokracie (Y), přesvědčoval bych Vás, upozorňoval bych Vás na všechny Vaše hluboké omyly.

Ale ta doba je už pryč. Teď, po ukázce řádění modrých bojůvek, po nepotrestaných zločinech opilých a zdrogovaných skupin závadové mládeže, musíme jednak jinak.

Jediná skutečná demokracie, to jest demokracie socialistická, je ohrožena ! Zahraničními ideově-diversními centrálami řízená a financovaná ODS se pokusila o atentát na našeho předsedu, přítele ing.Jiřího Paroubka V. Naštěstí má náš Předseda Poslání od Vyšší bytosti, tak útoky přežil. R^  (Každý, kdo viděl, jak hrdinně př.Předseda čelil zběsilým útokům reakčních pubescentů, s jakým klidným úsměvem na své mužné tváři snášel rány a bolest, vzpomněl si na Julka Fučíka. ;-( )

Takže jen krátce a jasně, pane Fasulisi : Házení vajec není demokracie. Jak ví každý pokrokový, levicově cítící člověk, demokracie je kázeň. Kdo to neví, bude po našem volebním vítězství náležitě poučen. Kdo ví, ale nedbá, bude ukázněn.

>-  Republiku si rozvracet nedáme !  Volte ČSSD a KSČM !  >-

pepe 15.6.2009 5:08

Běžte se léčit modrý vlastenče

Běžte se léčit. Vyj ste jednou z modifikací modrého svinstva. Možná si ve svojích očích připadáte vtipný. Ale chováte se jen jak darebácký primitiv a symbiont. Opravdu se děsím toho, až lidí, jako jste vy bude většina. V tom ma pan Forstmeister pravdu

Haškovec 15.6.2009 5:37

Re: Běžte se léčit modrý vlastenče

A rudé svinstvo tě nevadí, ťulpasi? Ironie není nebezpečná! Zato však fanatismus rudých, ten nebezpečný je! Miliony mrtvých žalují, rudý zmetku! Bohužel ty a ostatní bolševici jste ve svoji nenávisti ke všem, kteří nesouhlasí s vaši pokleslou myšlenkou, nevyléčitelní, a tudíš velmi velmi nebezpeční;-(!!

ascari 15.6.2009 6:50

Re: Běžte se léčit modrý vlastenče

až budete zase psát o primitivech,přečtěte si své vlastní výlevy.A přiznám se,mě ty vlastencovy příspěvky baví a připadají mi vtipné.

3směsi 15.6.2009 12:12

Re: Běžte se léčit modrý vlastenče

Ať žije Větší vlastenec! S VV na věčné časy a nikdy jinak! Hurá!! Moc mu děkuji za senzační příspěvky!

GRUNTORÁD 15.6.2009 6:57

Re: Běžte se léčit vlastenče

UŽ SE TĚŠÍM AŽ BUDETE ZDĚSEN NEBO PO VAŠEM Vyj ste symbiont A BUDETE ANIHILOVÁN

Vodička-sapér 15.6.2009 11:59

Re: Běžte se léčit modrý vlastenče

Pepe , vstupovat,  do i sebemenšího  kontaktu, se zde se často vyskytujícím, chvalně známým Větším vlastencem, Vám, upřímně nedoporučuji. Uznávám, že s tímto originálním deviantem, by byl schopen ztratit nervy i leckterý primář psychiatr s bohatou praxí a stážemi na zahraničnívh klinikách,  ale chce to napříště klid  držet se od ně co nejdál.

Kokon 15.6.2009 8:14

Re: Demokracie - toť kázeň !

Větší Vlastenče - ty si ale kolík, to snad není možný, kvůli tvým příspěvkům snad na čtení NP začnu nosit pleny ;-D

Kanuk 15.6.2009 3:45

Teď jsem já u kormidla, já vám ukážu

nadělat z vás povidla, to já dokážu. Hojahoj, kapitán, johoho za toho život dám, hiphiphurá kapitán.

Forstmeister 15.6.2009 2:51

"Demogracie pana Paroubka"

Přímá demokracie - lid vykonává státní moc přímo rozhodnutím, vyslovením své vůle (referendem, přímou iniciativou). Zastupitelská demokracie (reprezentativní, nepřímá) - lid vykonává státní moc prostřednictvím lidem volených zástupců a orgánů (parlamentu, přímo voleného prezidenta …).

Jaká je tedy v pojetí pana Paroubka ČSSD demokracie?  Rád se nechám poučit. Sociální demokraté na diskusi, poučte mne.

Zatím nabývám dojmu, že se stáváte ve vnitrostannické demokracii "stádním" typem bez vlastního racia, nahrazeného thesemi Velkého Vůdce. I když, blýská se, na "Borůvku" jste se nedali od "Velkého vůdce" nalákat.  

 

Větší vlastenec 15.6.2009 4:20

Jediná skutečná demokracie

No tak podívejte se, pane Fořte.

Když mne tedy voláte, tak Vám milerád odpovím. O jediné skutečné, to jest socialistické demokracii jsem cosi napsal už výše.

Tudíž nyní jen jeden aspekt skutečné demokracie : nejen krátké, ale i dlouhé kulové zbraně (nejen imperialistické ráže .30-06) budou moci držet jen a pouze osoby spolehlivé.

Bude Vám k výkonu povolání stačit brokovnice ?

GRUNTORÁD 15.6.2009 7:03

Re: demokracie je R.45

ALE BUDE, BUDE, VŽDYŤ MÁME DO R. 12 TAKÉ JEDNOTNOU STŘELU, ŽE, EHM!!V

Haškovec 15.6.2009 5:43

Re: "Demogracie pana Paroubka"

Demokracie pana Paroubka ČSSD je něco na způsob demokracie soudruha Gottwalda KSČ. Jako by ji z oka vypadla. Soudruzi Rath, Zaorálek, Škromach, Jičínský a další, jsou jejími horlivými nositeli.;-€;-D