30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Historik 1.9.2008 22:52

Rehabilitace nacisty Walderodeho Nejvyšším soudem. Proč?

Walderode Karl Des Fours zradil Československou republiku, když  požádal dne 4.7.1939 o udělení občanství Deutsches Reich. Třetí říše mu občanství udělila dne 16.7.1939.

Za okupace působil v roce 1941 v Praze u vojenské tlumočnické skupiny, později jako překladatel v nacistické vojenské kontrarozvědce. Byl členem Henleinovy nacistické zločinecké SdP stejně jako jeho otec.

Nejvyšší soud tuto zradu republiky zpochybňuje. Proč?

Jáchym 1.9.2008 17:24

Topolánka teď už nelze ničím sestřelit

Špatná prognóze, pane Hvížďalo. Mirek Topolánek vydrží v čele strany i vlády mnimálně do konce tohoto volebního období, i kdyby krajské volby ODS prohrála na celé čáře. To snad je zřejmé ze všeho, co on a jeho tým dělá (kdybych měl čas, tak bych to tu vypsal). Jenže ODS v krajích vyhraje, má páky na to, aby si to zajistila. Jestli je to pro Česko dobře nebo špatně, je už ale jiná otázka...

brblal 1.9.2008 16:51

garantem míru nemůže být jedna ze stran vyhroceného

A co v Iráku,pane Hvížďalo?Tam chtějí být USA garantem míru.Jak tomu mám rozumět?Vždyť jim iráčané dávají jasně najevo,že je jako osvoboditele nevnímají a US army se tam chová jako tvrdý okupant.Tak nevím,co si o Vašem článku myslet.Vzpomínám na slova našeho humanitárního bombarďáka Havla,která pronášel z tribun v roce 89 a 90 : zrušíme vojenské bloky Varšavskou smlouvu i NATO.Ale jaksi se to povedlo jen polovičatě,NATO se navíc stále rozšiřuje a to hlavně k Ruským hranicím.

milburg 1.9.2008 15:09

Infantilní politika

Velký omyl pane Hvížďalo, český  volič není dezorientován ( to by jste z nás dělal přímo tupce) ale nekonečně nas.rán nad pitomostí některých našich politiků. Vždyť Vámi citovaný Paroubek je člověk, který nejen že do politiky nepatří právě pro svoji vylhanost v každé situaci, ze které se snaží vytěžit maximum v domění, že jsme tupci a zapomnětlivci, kteří nepřemýšlějí o slověch či vyřčených větách. Takový národ  ten Raják nepotřebuje a proto nemá v politice co dělat. Je nutno mu to dát v plné parádě při komunálkách a bude dořešeno.

brblal 1.9.2008 16:56

Re: Infantilní politika

Ano,lidé nezapomenou,co protilidového všechno stihla za dva roky tato vláda,vedená křupanem.A její složení?Odbornost?Parkanová na obraně,Čunek u peněz z EU,Julínek a jeho "reforma",Langer a stav v policii,Džamila s fackou a senilní modrá krev Švarcnberka /tak se psával hned po listopadu/,to je výkvět.K tomu není co dodat.

novaz 1.9.2008 13:45

Ono je to tak,

že spousta čehůnků už zase vyčůraně spekuluje, že se těmi svými živůtky tak nějak prošvejkuje od kolébky až do penálu. Hlavně se nikde v ničem příliš neangažovat, abychom si proboha pak nemuseli stát za danným slovem. Prsty ať si za nás pálí někdo jiný a nějaká Gruzie, ta je přeci tak daleko. A vlastně, vždyť jsme Slované a Slovan Slovanu bratrem, že? Nepoučitelní historií, už zase zřejmě toužíme schovat se do mohutné medvědí náruče východnícho bratra dobyvatele. Paroubek, Zaorálek, Filip a jiní se svojí touhou po moci, společně se svými dutolebými voliči nás tam jistě přivedou. Je to hnus, tento národ snad ani svobodu, demokracii, soukromé vlastnictví a pluralitu názorů nechce a nepotřebuje.

gerontusinza 1.9.2008 13:37

inu pane Hvížďalo....

".....Dospělé země se poznají podle toho, že hlavní politické strany se na základním směřování v zahraniční politice jsou schopné domluvit a díky tomu se stávají důvěryhodnými partnery. Toho my stále nejsme schopni......"

Byli jsme toho schopni pane do roku 89, ať to stálo co stálo..:-/....  a vy dnes se snad chcetedomluvit jestli budeme lež nazývat pravdou....? Chlape to jsme si pomohli co?;-D  KDYŽ SE MĚ INTELEKTUÁL PŘEDVÁDÍ O DOMLUVĚ NAD PRAVDOU, JE MĚ PONĚKUD ŠOUFL.... NAD TÍM INTELEKTUÁLEM...:-/

Jan 1.9.2008 12:27

Klaus se jako agent KGB nemohl nepostavit na stranu Ruska!!! Stačí si zadat do vyhledáváni na google Klaus + KGB!!!

brblal 1.9.2008 16:58

Re: Klaus se jako agent KGB nemohl nepostavit na stranu Ruska!!! Stačí si zadat do vyhledáváni na google Klaus + KGB!!!

Však i Havel,Bohdalka a mnozí jiní byli v seznamech STB.Ale to se přece nehodilo,že?

Jan 1.9.2008 12:26

VÁCLAV KLAUS (KGB): RUSOVÉ ZABRALI GRUZÍNSKÉ SUDETY! HURÁ!!!

Bingouš 1.9.2008 11:12

A co jiného

nám mohou infantilní, komunisty odkojení politici, předvádět?:-(

Jan 1.9.2008 12:28

NAPROSTÝ SOUHLAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

jm 1.9.2008 10:27

HVOŽĎALOVÉ BY SI VYPOUŠTĚLI ÚŽIVNÝ RYBNÍK POBLITOLOGICKÝCH KOMENTÁŘŮ

HVOŽĎALOVÉ BY SI VYPOUŠTĚLI ÚŽIVNÝ RYBNÍK SE 30 STŘÍBRNÝMI ZA POBLITOLOGICKÉ KOMENTÁŘE kdyby 1/10 svých "kapacit" brojjili proti volebnímu zákonu a úUstavě ČR, která dnešním partajním věrchuškám garantuje podobnou zbožštělost a neodvolitelnost, jako v minulé době kandidátka Národní fronty svým vyvolencům vytlemeným...Moje úcta poblicisté Hvížďalové....

Jan 1.9.2008 12:27

NAPROSTÝ SOUHLAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!