28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Diskuse k článku

POLITIKA: Impeachment jako prevence

Křiklouni z Milionu chvilek demonstrují před Hradem a dožadují se odstoupení prezidenta republiky, který zneužil svou pravomoc ve prospěch blízké osoby.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
L. Machala 2.4.2022 7:11

Čím hůře, tím lépe - to vždy byla základní linie politiky pana prezidenta, cílem pak bylo jednak ukájení choutek jeho nepěkného charakteru, ale též plnění příkazů z Východu. Vášeň páchat zlo a škodit této zemi neopouští pana prezidenta, ani když už byl skoro na smrtelné posteli. Arogantní zvůle, se kterou Zemanem jedná, ukazuje že Hradní žumpa je opravdu bezedná. Ze Zemana se tak stává ještě mnohem odpudivější individuum, nežli byli jeho komunističtí předchůdci dosazovaní do prezidentského úřadu přímo Moskvou. Nejtragičtějším odkazem jeho politického působení tak bude těžký rozvrat právního a morálního vědomí národa.

P. Brecík 2.4.2022 17:22

Souhlas, prez.Zeman je náš druhý nejhorší po sametové. Ovšem daleko před Promiskuitou/Feťákem/Alkoholikem VLahvem. Ten byl navíc ještě o dost hloupější a prodal kde co za čestný doktorát, anebo za bustu v senátu. PS: Jako si ČR vybrala špatné spojence před II.sv., tak si je vybírá i teď. Skončí poraženi.

L. Netolická 2.4.2022 20:07

Souhlasím s Vámi, pane Machalo.

J. Nevrkla 2.4.2022 6:59

Zeman není jediný, kdo podléhá válečnému nadšení. Odvolat celou vládu přece nelze, alespoň ne impeachmentem.