9.5.2024 | Svátek má Ctibor


Diskuse k článku

POLITIKA: Ideologie pro Babiše

Zdá se, že hnutí ANO se chce přece jenom stát opravdovou politickou stranou. Před několika dny založilo na Žofíně Institut pro politiku a společnost. Jeho úlohou je vymyslet pro Andreje Babiše chybějící ideologii jeho hnutí, která má zajistit čitelnost a trvalejší podporu voličů.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
T. Kočí 29.10.2014 8:57

Re: Ideologie pro Babiše - nelhat a nekrást, jinak končí

Podnikatelský úspěch Babiše je na úkor dolních 10 mil.S kamarády ze soc. nám naordinoval řepku a další hnusy.

P. Vítek 29.10.2014 14:24

Re: Ideologie pro Babiše - nelhat a nekrást, jinak končí

Tak

V. Kain 29.10.2014 9:09

Re: Ideologie pro Babiše - nelhat a nekrást, jinak končí

Pan Babiš není v žádném případě moje parketa.Je to velmi  mazaný mystifikátor.Zatím ještě nic nepředvedl,tedy nic co by mělo být pozitivem.Spolehlivě plní přání socialistů,kteří mají jediný program a tím je korupce voličů.Hnutí ANO je takové socialisické " B ".Dneska se koaličníci plácají po ramenech jací to jsou pašáci,ale opak je pravdou.Babišovo hrábnutí do státních rezerv je taky pěkná lumpárna.

P. Vítek 29.10.2014 14:18

Re: Ideologie pro Babiše - nelhat a nekrást, jinak končí

Soudruzi kapitaliste udelali vladni puc,znicili cloveka,ktery padl za to,ze jim udelal rezervu a ted ji rozdavaji.Neni vetsi chucpe ani mezi gojim.A to jeste dalsi -se svymi uplatky znicili politickou scenu(do stran pak nalezli jejich soudruzi a kradli) a ted na kritice toho "bordelu"vyhravaji volby...aby v konecnem dusledku shrabli posledni dotace z eu!Tohle musel pripravit dobry sachista,ale kdo to vsechno koordinuje??(media,policii,justici,diskuse,Velebu...).

Komplexne genialni babis(Macek ani nevi ,jak ma pravdu)

J. Jurax 29.10.2014 20:21

Re: Ideologie pro Babiše - nelhat a nekrást, jinak končí

Ani Babiš a jeho věrní nemůžou potřebovat nastavení jasných a kontrolovatelných pravidel. Ne všichni babišovci jsou za vodou jako jejich vůdce a i ten profituje na státních dotacích.

A rozpočet - ministr financí je Babiš - počítá se sekyrou sto miliard. Takže odpovědné nakládání s financemi - jenže Babiš nechce skončit jako Kalousek obecně nenáviděný za pokus o šetření.

A úsporný rozpočet na rok 2016? Kéž by, ale pravděpodobnější bude, že pod tlakem koaličních partnerů (obvyklá to výmluva) bude zase kulové ... nicméně bát se, že by voliči někomu spočítali neplnění jeho slibů se v našich podmínkách nedá čekat, Viz volby nejmíň patnáct let dozadu ...

T. Pansky 29.10.2014 0:32

Pan Babis zatim neudelal naprosto nic, co tu uz nebylo ...

"Zdá se, že hnutí ANO se chce přece jenom stát opravdovou politickou stranou". To je lez cislo jedna.  Jaky je rozdil mezi hnutim a politickou stranou?  To je pouze recnicka otazka.  V realitet zadny rozdil neexistuje, protoze obe uskupeni touzi po ziskani politicke moci.  Strana, ktera se ridi stranickymi pravidly, je citelna; hnuti je naprosto necitelne a nikdo nevi, kdo co ridi.  Bod cislo dva:  pan Babis zalozil svoje "podnikatelske" aktivity na levicovych principech, kdy osobni bohatstvi neprichazi z neceho noveho, lepsiho, ale z levicoveho prerozdelovani.  Ano, je velmi chytry, ale stoji velmi nalevo.

P. Vítek 29.10.2014 14:22

Re: Pan Babis zatim neudelal naprosto nic, co tu uz nebylo ...

On je jen clankem celosvetoveho socanske hnuti-strachu a dotacniho zeleneho byznysu...jak ten Zelezny mel pravdu,kdyz uz pradavno tvrdil,ze to je vubec to nejvetsi nebezpeci.Nikdo mu neveril,ale on jako Zid musi umet domyslet situace...a novy Hitler je na spadnuti