6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Ideologie a dohody

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Plzeňák 10.1.2007 7:11

Ropa přestala téct do ČR: http://www.plzenak.bloguje.cz/

Klaus to hraje na všechny strany stejně :( To jo Polsko je jiná káva (Y) http://www.plzenak.bloguje.cz/

Hubený 10.1.2007 6:48

Re: vazena pani Jaklova

Vážený pane miro,snadno se Vám volí ODS ze západního teploučka,když důsledky své volby nenesete.Velmi snadno se Vám charakterizují a dehonestují politici u nás,když následky jejich jednání nenesete.Pokud máte tak velký zájem o dění ve své vlasti a snažíte se je ovlivnit svojí volbou,tak si sbalte svých pět švestek a vraťte se zpátky.Potom budete mít právo ovlivňovat dění u nás svojí volbou v parlamentních volbách.

P.S.Až budete tady,tak si nezapomeňte za první sociální dávky koupit klávesnici na které se dá psát česky.:-/

sKoba 10.1.2007 6:10

Proč došlo k Sarajevskému atentátu?

Protože Klaus bránil nekontrolované restituci ze strany katolické církve. Takže katolíci Ruml a Pilip udělali co mohli a katolík Tošovský v tichosti rozdával téměř vše na co strážkyně morálky katolická církev prstem ukázala. Však taky kardinál Vlk po pádu Klause ihned v televizi vystoupil a pochvaloval si, jak je to dobře. Ať je Klaus jaký chce, za tohle jsem si ho vážil. Dneska hydru nikdo nebrzdí a jak to jen trochu půjde pokusí se zavádět talibanská omezení i u nás. Nevyléčitelným optimistům doporučuji zájezd do Polska.

kozel 10.1.2007 2:34

test

 Jaderná elektrárna Temelín rozdelila zelené. Podle kandidátky na ministryni školství Dany Kuchtové <A HREF="http://www.femjoy.com/updates/110064_htv465/cover2_642x642.jpg">   <IMG SRC=".\thmb_1536x1024-vac-1.gif"  WIDTH=100  HEIGHT=66 ALIGN="MIDDLE" HSPACE = "15" VSPACE = "15"> </A>bude SZ prosazovat vypnutí elektrárny.

miro 10.1.2007 0:19

vazena pani Jaklova

hned na zacatku pripominam , ze jsem volil ODS a jejim volicem nadale zustanu., Presto si dovolim s Vami nesouhlasit , a velmi , skutecne velmi vyrazne. Prvni pricinou soucasne situace je volebni vysledek, i soucasny pan president by mel velke problemy ji resit, pokud ovsem by neusil boudu s Paroubkem, jak to ostatne "velmi jemne porad navrhuje". druhou pricinou je sam pan Paroubek, ktery chce vladnout stuj co stuj. takze jedinym moznym skutecnym resenim jsou predcasne volby. Bohuzel, protoze mame Klause na Hrade , Klause , ktery se spoji bohuzel s kdekym , aby tam zustal, jsme tam, kde jsme. Jsem dalek od toho , abych rekl , ze |Topolanek je bez chyb, udelal jich dost , ale zveda se mi zaludek ze vsech tech hratek Bema, Bendla , Klause, atd. kteri jsou skutecne schopni se spojit i s Paroubkem , aby to vysvetlili zajmy naroda. Bohuzel, jen  par vrcholnych politiku ODS bylo schopno posledni mesice jasneho a pevneho postoje . Kaslu na tzv. schopnosti dohody...  s Paroubkem, to mi pripomina appeasment z dob druhe svetove. kde skoncil Chamberlain se svou politikou, kde skoncil Benes? toho presne tohot pana mi dnes pripomina p.Klaus , pani Jaklova , mame dnes noveho Benese , ktery hlasa obcanskou valku , to je skutecne , ale skutecne velmi smutne. a presto vsechno i nadale zustanu volicem ODS, protoze verim , ze se i s timto vyporada.