28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Diskuse k článku

POLITIKA: Ideologie a dohody

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Hubený 10.1.2007 6:48

Re: vazena pani Jaklova

Vážený pane miro,snadno se Vám volí ODS ze západního teploučka,když důsledky své volby nenesete.Velmi snadno se Vám charakterizují a dehonestují politici u nás,když následky jejich jednání nenesete.Pokud máte tak velký zájem o dění ve své vlasti a snažíte se je ovlivnit svojí volbou,tak si sbalte svých pět švestek a vraťte se zpátky.Potom budete mít právo ovlivňovat dění u nás svojí volbou v parlamentních volbách.

P.S.Až budete tady,tak si nezapomeňte za první sociální dávky koupit klávesnici na které se dá psát česky.:-/

terra 10.1.2007 9:41

Re: Re: vazena pani Jaklova

Nicku Hubený, nevolím ODS ze západního teploučka, ale s mirou si - s drobnými výhradami - dovolím souhlasit. A BTW: dehonestovat pisatele příspěvku není argumentace, byť ze středoevropského chládku. Hodnotím jako velmi slabé.

VLK 10.1.2007 12:16

Re: Re: Re: vazena pani Jaklova

Za Klause jsem ODS nevolil, ted jo.

John 10.1.2007 13:46

Re: Re: Re: Re: vazena pani Jaklova

Přesně tak.

Lojza Kohos 10.1.2007 15:37

Re: Re: Re: Re: Re: vazena pani Jaklova

Topolánka je teď třeba podržet, a to i za cenu skřípání zubů, nebo se vracíme šupem před rok 1989, což nám jasně předvádí Paroubek s Filipem. Pochopili to i ve Straně zelených a dá-li Pánbůh, pochopí to při hlasování o důvěře Topolánkově vládě přes všechny její chyby i pár sociálních demokratů, kterým ještě zbylo trochu zdravého rozumu, občanské hrdosti a zodpovědnosti za další vývoj v ČR. Opozice složená z ČSSD spolu s KSČM je rozhodně zdravější alternativa pro zemi, než jejich vláda. Dokonce i pro ně samé to bude "léčivé", jako to bylo léčivé pro ODS, kde aspoň začal proces rozluky se "starými Klausovými šibaly". Jen tak dál.