8.5.2024 | Den vítězství


Diskuse k článku

POLITIKA: Hradní prionity

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ale 1.12.2008 6:24

Re: Nejak jsem ten clanek nepochopil

Kdyby se ODS skutečně odchylovala od svého programu a nebo od programu, který platil za VK, tak by deregulaci nájemného nemuseli za ODS dělat socialisti a poplatky u lékaře by zavedl ministr Stráský.

Zatímco pro Klause bylo normální, že v roce 1997 prohlásil na VR, že programovým dokumentem ODS je dohoda s ČSSD o toleranci menšinové vlády, dneska tvrdí, že je politika ODS vyprázdněná, přestože koaliční program sleduje volební program ODS alespoň v té míře koaličního kompromisu a síly koalice ve sněmovně

derik 1.12.2008 6:11

Nejak jsem ten clanek nepochopil

Co je spatneho na tom kdyz se nekomu nelibi zasadni odchylovani ODS od sveho programu? Co je spatneho na tom ze nekdo nepodporuje kandidata na predsedu ODS ktery prohral volby, podleha Zelenym a Lidovcum, a slibuje prosazovat LS? To je naopak dobry priklad toho ze nekomu zalezi na budoucnosti. A podpora nove, proti-LS strany pokud vznikne? To neni zadne rozbijeni. To je pokus o napravu ODS a pokud se to nepodari tak pokus o vyplneni uvolneneho prostoru novou stranou. Tak aby nepropadl zadny pravicovy hlas. Topolanek muze mit hlasy volicu kteri chteji LS a muze mit i hlasy byvale US, DEU, atd. A nova strana muze mit hlasy volicu kterym se takove smerovani nelibi. Pokud se na necem takovem Vaclav Klaus a "blizky okruh" podili tak je jim treba prat hodne energie a pokud nekdo muze tak i pomahat.

Petr Vileta, balík z Plzně :-) 1.12.2008 5:19

Re: jestli to nebude jen vekem

a bylo videt, jak to u Pavla janevimkolikateho dopadlo, to bylo ke konci uz trapne. Ackoliv jsem bezverec, predchoziho papeze jsem si vazil. Ovsem ten konec byl nedustojny, to uz byla jen cvicena opice pro ukazani davu.

Ale 1.12.2008 5:09

Re: jestli to nebude jen vekem

U kardinálů to je 80 let věku, pro papeže to neplatí, ...

Petr Vileta, balík z Plzně :-) 1.12.2008 4:30

jestli to nebude jen vekem

Mozna, ze zadna zahada neni, mozna to vsechno je zpusobeno jen a pouze vekem. Rozhlednete se kolem sebe po lidech nad 60 let. Ano, ono jim to porad "mysli", ale uz trochu pomaleji, neberou v uvahu nejnovejsi udalosti a skutecnosti, ziji jako by o par desitek let zpatky. To neni dusevni nemoc, to je proste stari a potka to kazdeho. Nekoho v sedesati, nekoho v sedmdesati. Myslim, ze by se melo uzakonit, ze i prezidenti musi povinne odejit do duchodu po dosazeni zakonem urcene vekove hranice. :-D

ost 1.12.2008 3:42

Re: ...Ale ale, pane inženýre,...

no mozna ze by sla nejaka ta "unie" Rusko-Belorusko- Cecholand ne ;-D

ost 1.12.2008 3:40

Re: Velmi hloupý - povrchní článek

blba sentimentalita "srbsko" je davno passe.

Nomen 1.12.2008 3:32

Velmi hloupý - povrchní článek

Václav Havel (přes nesmysly typu humanitární bombardování Srbska) prostě je osobnost... 

drak 2 1.12.2008 1:47

Váš článek

:-Dse mi líbí. Je to napsáno slušně a objektivně. Ty priony v případě Velkého kormidelníka začínají převažovat nad zdravým rozumem!!

šakal 1.12.2008 0:58

...Ale ale, pane inženýre,...

...vás to přeci nemusí vůbec trápit! Vždyť vy přeci nechcete, aby tahle republika sama sobě vládla, jak jste mi v našem nedávném rozhovoru potvrdil. Prý musíme být v té EU...musíme..."nemáme jinou možnost"..."musíme podepsat 'Lisabon'..."

Tak nám budou holt vládnout jiní...no... ;-P Na tom Hradě už nebude sedět žádný "panovník"...eh..."čo to tárate!", a vy se budete moct vklidu soustředit na mentorování regionálních politických představitelů, kteří budou zasedat ve "vnitrostátních parlamentech" regionů Silva Nordica, Ertzgebirge, Elbe, Egrensis, Weinviertel a podobně...;-P (Y)

vlasta 1.12.2008 0:46

Re: Nejhoršíale je, že BSE napadá i novináře

A nejhorší jsou trpajzlíci.

Podmíněný reflex 1.12.2008 0:25

Nejhoršíale je, že BSE napadá i novináře