7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Hofman 30.12.2010 8:39

TÁTA KLAUS

Klaus přece nerozezná čisté peníze od těch špinavých. Tak jak by mu někdo mohl dávat za vinu, že je tátou české korupce? PROBOHA, to je ale falešné.

T. Kočí 30.12.2010 8:30

Re: Ta úporná snaha pravdolásky

Souhlasím s Vámi.

Přál bych si jen,aby některý veleduch,zde píšící rozebral situaci,která mne deptá.Poradce(Knetig)radil blbosti a schválně si vymýšlel a ten komu bylo raděno to sbaštil a nic nepoznal.Vlastně ani nevím komu radil,ale je to buď ministr a nebo ředitel na ministerstvu.Kolik podobných poradců platíme?

V. Kain 30.12.2010 8:12

Re: Karle ,Karle

V žádných novinách se nic podobného nedočtete.Myslím si,že je dost politiků kteří by si přáli cenzuru internetu.

V. Hajková 30.12.2010 6:44

Re: Karle ,Karle

Právě jste řekl-  nepříjemnou skutečnost!  Byla doba, kdy jsem si  p, Hvíždali  vážila -  z dob vysílání RFE!! 

J. Humpolík 30.12.2010 4:43

Karle ,Karle

Stáří je nepříjemné a má dopad nejen na úsudek

M. Varadinková 30.12.2010 1:16

Ta úporná snaha pravdolásky

ušpinit Nečase už je zcela zjevná a jen to potvrzuje hypotézu, že Michálek je pouhým nastrčencem pravdolásky a že pravdoláska touží zbavit se Nečase a udělat koalici TOP a VV se socany.  Totiž eurohujerskou koalici.

Čím se provinil Nečas? Pouze tím, že chtěl, aby Michálek splnil svoji zákonnou povinnost a oznámil svá podezření (o nichž Nečas nic bližšího nevěděl) policii. A z tohoto hovna si pravdoláska upletla bič na Nečase a práská a práská, až je z toho celá smradlavá. Lži, polopravdy, výmysly.

Hrad nelegitimizoval žádnou korupci, pouze pomohl urovnat koaliční vztahy, protože pád vlády je možná v zájmu pravdolásky, ale určitě není v zájmu této země. To, že VV podmiňovaly své setrvání odchodem policejního prezidenta a Klaus pomohl zprostředkovat jeho dobrovolné odstoupení, nemá přece nic společného s legitimizací nebo nelegitimizací korupce, ani s Nečasovou hlavou na stříbrném tácku.