20.5.2024 | Svátek má Zbyšek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Bartoš 5.1.2010 1:28

Jelínku,konečně jste mi to objasnil!

Pan prezident kultivovaně oblečen,bez vulgarit a vzorným vystupováním zakrývá to,že vypouští prázdné bubliny.Váš velký guru pan Paroubek s oblekem v úrovni RaJe a občasným chováním řeznického psa vypouští jedno moudro za druhým,Dodnes jsem z většiny jeho stanovisek měl dojem že vypouští hlavně škodlivý metan!

PROKOP BUBEN 5.1.2010 10:22

Re: Jelínku,konečně jste mi to objasnil!

Co  ovšem může vypouštět taková BUBLINA, jakou se Klaus prokázal býti.....

Map 5.1.2010 22:28

Re: Jelínku,konečně jste mi to objasnil!

Tak pravil Neošvejk.

rob 5.1.2010 0:56

popularita Fisherovy vlády

Jen schází dodat, že popularita Fisherovy vlády je jen odrazem toho, co se Klausovi dnes a denně podsouvá, a sice , že agituje pro velkou koalici.Nikdo z Vás novinářů o Fisherově vládě jasně neřekne, že se jedná o vládu velkokoaliční a zdaleka ne o vládu nepolitickou...:) Co jsem tím chtěl říct? No že i lidi si myslí a popularita této vlády to dokazuje, že bude nutná alespon minimální dohoda obou nějvětších stran.

ranbow 5.1.2010 11:45

Re: popularita Fisherovy vlády

Připomeňmež nejen že Fischerova vláda je nejen vláda velké koalice, ale dokonce taková vláda, kterou může kterákoliv strana této  koalice ignorovat či podrazit nohy, aniž se něco děje. Což jsme viděli právě při projednávání  rozpočtu. A nebo taky při podzimních politických veletočích o (ne) konání předčasných voleb. Desítky miliard sem nebo tam, volby se nekonají, ale vlády se to nějak netýká, ona do toho nemá co mluvit, a  ani nebude podávat   demisi, což by zemi destabilizovalo. Což je pro politické strany dost lákavá cesta, odhlasují si co chtějí,a le za nic neručí, a ani neriskují  předčasné volby...

čtenářka 5.1.2010 0:28

Jelínku,

Nebudeš bit, že sis dovolil trošičku kritizovat pana dokonalého Jyřyka? Nevím, nevím jestli zbytek článku dostatečně pošpinil presidenta, aby ti bylo odpuštěno. Nebo že by začaly krysky nenápadně sondovat, jak opustit loď?

člověk 5.1.2010 8:12

Re: Jelínku,

Docela jasně dokazujete úroveň příspěvků. Paní "čtenářko IP", Vy se znáte s autorem článku tak, že mu samozřejmě tykáte? Potom si mu dovolíte nadávat (krysky)

Nedivím se, že většinu lidí, kterých jsem se ptal, nenapadlo vůbec otevřít jakoukoli diskuzi pod jakýmkoli článkem...

Já vím, jsou přípěvky daleko horší....

Autor se podle mého názoru pouze vyjádřil k tomu, co si myslí. V novinách pracuji, a dovolím si Vám  říci, že autoři článků nejsou úkolováni tak, že se jim zadává téma a způsob jeho zpracování...opravdu...

čtenářka 5.1.2010 10:17

Re: Jelínku,

Vážený. Kolik jste četl článků od p. Jelínka? Já jen reaguji na to, že ještě nedávno mu koukaly boty z Paroubkova pozadí a dnes si dovolil trošičku, ale opravdu jen trošičku, kritizovat svého chlebodárce. Pak v rámci "objektivity" po zbytek článku kope do presidenta a ostatních třídních nepřátel. A taky mě napadlo, že s příchodem, tedy návratem, p. Zemana do politiky už si není tak 100% jist vítězstvím všeho pracujícího lidu, proto ta krysky i když jsem mohla použít nezdrobnělinu.

Navíc, od toho zde jsou diskuze aby se diskutovalo. Zatím ještě mohu svobodně vyjádřit svůj názor zde, jinde už to nejde. A bude hůř. A s tím tykáním. Mohla bych být Jelínkova matka a zásadně vykám jen lidem, kterých si vážím, i když jsou mladší než já.

čtenářka 5.1.2010 10:24

Re: Jelínku,

Jestli Vás zaráží jiný IP. První příspěvek jsem psala v noci v práci, druhý z domova. A jesli vám je divné, že můžu v práci na internet, tak můžu.