28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Diskuse k článku

POLITIKA: Hejtman Kuba a vakcinace

Jihočeský hejtman Martin Kuba představil vlastní strategii pro očkování proti koronaviru. Podle webu Echo24.cz se hodlá inspirovat Izraelem, jak v co nejkratší době proočkovat co nejvíc lidí, a to je dobře.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Pavelka 9.1.2021 10:42

Není zloděj ,všechno podle zákona , (s dotační politiky by jste musel pozavírat půlku Evropy , včetně příbuzných Von Layen )dva státní zástupci to potvrdili , pokud by něco měli tak by se i Hamáček přetrhl aby s opozicí něco na něj našli !A tak zůstává jen u prodlužovaného smradění , což byl i původní záměr ne čapák prošetřovat ale odradit voliče od Babiše , což se svinsky nepodařilo:-)[>-]

V. Halašta 9.1.2021 10:50

Ale je.

Moji podřízení taky potvrdili, že jsem nejlepší šéf a nikdy jsem nešel domů, dokud jsem neměl padla a koneckonců Franta vedle šel vloni taky o 10 minut dřív tak co.

R. Nešpůrek 9.1.2021 11:13

A co když nevolím ODS zrovna proto, že je v čele Fiala? A třeba nebudu sám ...

V. Halašta 9.1.2021 11:17

Věřím, být v čele ODS Babiš nebo Okamura tak je to hned volitelná strana, že.

R. Nešpůrek 9.1.2021 11:44

Možná, jak pro koho, každému, co je mu blízké. Důležité je, že si může vybrat.

Ale že si ODS vybrala "na inzerát" zrovna Fialu a neměla ve vlastní straně někoho "lepšího", no to nevím ...:-/

V. Halašta 9.1.2021 11:49

Já zato vím, že v čele konzervativní strany nemusí být žádný donchuán nebo dredař ale slušný člověk, s klidným a rozvážným vystupování, racionální argumentací i chováním. A taky vím, že program a jeho plnění je podstatnější než aktuální šéf strany.

R. Nešpůrek 9.1.2021 12:12

Já nemám nic proti slušným lidem, ale bohužel dnešní doba slušným moc nepřeje.

V. Halašta 9.1.2021 15:57

Nejste ve svých postojích konzistentní.

R. Nešpůrek 9.1.2021 12:12

Já nemám nic proti slušným lidem, ale bohužel dnešní doba slušným moc nepřeje.

V. Pavelka 9.1.2021 17:15

Po tom klondajku co předvedlo ODS,potřebovali někoho čistoučkého v čele , ale ta parta zlatokopů čeká za zády p.Fialy,pořád..

F. Kusák 9.1.2021 12:31

Víte, dlouho jsem byl volič ODS. Snášel jsem bohorovnost Klause a dalších šéfů, omlouval jsem jejich chyby a v jejich programu jsem hledal deklarovaný konzervatizmus a pravicovost. Jenže nějak se to vytrácelo. Více se lhalo a kradlo a za vlády ODS se děly docela slušné aféry, které připravily náš stát o desítky miliard. Tak se z ODS stala strana tak provařená, že byla nevolitelná. A proč mám teď uvěřit tomu, že se změnila? To, že nyní nekradou, může být jen ztráta příležitostí. Bohužel, do té bývalé party patřil i pan Kuba. Třeba se změnil, ale já myslím, že spíše poučil.

V. Halašta 9.1.2021 15:54

Proč bych měl věřit komukoliv jinému, že nebude krást? Topolova a Nečasovy aféry nebyly žádné kradení ale jen nafouklé bubliny. Kdy šlo o prachy blízko vedení byl ten Bácz se Sinhou a švýcaerské konto. Tehdy se Klaus zachoval tak, že se nezachoval nijak. Vy ste ho pak volil dál, takže tehdy vám to nevadilo ale teď, kdy nemužete na Fialu říct ani půl slova, vám to vadí. Jakou to má logiku?

A co se týká ztráty konzervatismu v programu, to je stejný mýtus, jako to "lhaní a kradení"Jenže ty programy jsou k dispozici, takže tady by to mělo jít prokázat. Ukažte, máte možnost:

https://www.ods.cz/program/archiv

V. Pavelka 9.1.2021 17:44

Velmi konzervativní , byl "Tunel Blanka" , za cenu dvou tunelů:-( .Horolezci", Bémovi se Blanka dvakrát propadla v parku ?!, Stavební dozor si dělaly firmy samy , uředníci magistrátu neměli pro zlodějinu čas8-o.Nečas byl pan čistý č.1 a Fiala je pan čistý č.2. ale parta v pozadí zůstala a čeká ...

V. Halašta 9.1.2021 17:50

Pomluvy, bez opory v reáliích, bez důkazů. V Babišově žoldu?

V. Pavelka 9.1.2021 18:19

V době když prahu ovládala ODS, jste byl kde?p. Halašta?

V. Halašta 9.1.2021 20:19

Nov Praze ne.

Myslíte dobu, kdy se tam naposled něco postavilo?

D. Stys 9.1.2021 6:26

Ad Kuba https://www.novinky.cz/.../nepochopitelne-obnovte-zakaz...

Oni zrušili to nejběžnější protiepidemické opatření !!! Nikdo nezrušil antigenní testy s vysokou falešnou negativitou, které nahánějí přenašeče nemocnic , LDN a na domácí návštěvy u babiček (uznala i P. Boublíková), a očkovaným (zatím zdravotníkům) "zapomněli" říct, že můžou dál přenášet. Jen úplný ignorant nebyl alespoň trochu paranoidní.

Formuluji svou konspirační teorii: Chtěli udělat teminální penzijní reformu a svést to na lidi, že nedodržují roušky. Jenže jim to pořád dost nevychází, jsou to tisíce a ne potřebných půl milionu až milion. A tak předstírají vlastní blbost. A pořád jim to nevychází, protože lidi úplně blbí nejsou a ta blbost je už na úrovni třetí třídy základní školy.

I kdyby to tak nebylo, téhle úrovni blbosti je snad už potřeba se bránit. Může si snad někdo myslet, že ne?

V. Pavelka 9.1.2021 9:40

No tak at si to ,ten ,,Cuba "zšéfuje sám , ale se vším všudy i s důsledky !At si ochutná i odvrácenou tvář,od ted se obracejte se vším na Kubu a jeho Hejtmanství!:-/

P. Lenc 9.1.2021 9:58

A vy si Pavelko vy zakomlexovaný chudáčku dovolíte napsat něco o vzteku?;-D;-(;-D

V. Pavelka 9.1.2021 10:26

Jaký Komplex ?Moje psycholožka říká že jsem celkem ok, ale s vaším rudým špatně maskovaným vztekem,.. by jste měl zají za odborníkem .?8-o

V. Pavelka 9.1.2021 9:54

To chce notnou dávku Paranoe,vidět lidi ve vládě jako soustavné výrobce touhy ublížit a zničit spoluobčany v ČR ?!. Aby se vám to Stys někde nevyboulilo,jako důsledek vlastní konspirační infekce !

I. Schlägel 9.1.2021 10:54

Svou konspirační teorii jste odfláknul. Měl jste dodat, že za tímto účelem (penzijní "reforma") se Češi spojili s celým (ne)nakaženým světem a ještě v předstihu se všichni dohodli s Wuhanem na vhodném načasování. Takhle vypadáte jako konspirační břídil.

I. Štípek 9.1.2021 6:20

Kuba byl vždycky dobrý a výrazný politik, Babiš je skvělý PM. Jejich spolupráce povede ke znovuobnovení hrdosti ODS a mimo jiné uvolní po všech těch venezuelách Babišovi cestu k původní středopravé politice. Ať už se to nechápavý Ziegler bude snažit rozesírat jak chce.

M. Šejna 9.1.2021 8:32

Kuba je nejspíš nejlepší politik z ODS. Měl by být předsedou ODS.

Jenže jeho ego dosahuje výšin Babiše.

Tihle dva by určitě měli spolupracovat. Jenže dva kohouti na jednom smetišti ...

I. Schlägel 9.1.2021 10:57

Spoléhat se na dotace je středopravá politika.;-D

V. Mokrý 9.1.2021 5:24

Mám obavu, že Kubovi k tomu následování Izraele, chybí jedna maličkost - přístup lidí/jejich disciplína. Která je tam daná tím, že je tam povinná ZVS pro obě pohlaví a to tříletá.

D. Stys 9.1.2021 6:36

Vzpomeňte si na jaro. Pokud bude myšlenka rozumná a ne zjevně blbá, Češi pro ni udělají hodně. Jen vládě nikdo nevěří, dokonce ani většina "Svědků Covidových" ne.

Polovina vlády se nakazila i když "dodržovali opatření" ;-) K čemu asi taková opatření byla? Každý další vládní krok vede jen ke zvýšení počtu pozitivních testů a "další vlně". Ukazuje se, očkování snížení šíření a tudíž úroveň protiepidemických opatření nijak nezmění. Tak jaké "světlo na konci tunelu"? Atd.

Na pochopení, že to jsou blbosti, stačí trojčlenka, maximálně násobení zlomků. 6. třída základní školy. Když Kuba přijde s rozumným systémem, a on přijde, protože už dohromady s minulou hejtmankou dělali plošné testy imunity, bude za chvíli JČ kraj maximálně v pohodě, v rámci možností systému.

P. Kmoníček 9.1.2021 9:12

Jako obvykle se, Kotazi, mýlíte. Chybí mu totiž dostatek vakciny.

V. Pavelka 9.1.2021 10:04

Kubovi blejsklo v očičkách že by se snad dostal z toho zaprděnýho jihočeskýho ,do Prahy ...p.s. Pojdte za zrušení všech absolutně zbytečných ,Hejtmanstvích v ČR.Ten dabl Krajů a Měst...Rv

V. Zadák 9.1.2021 4:35

Pane autore, v čem se "Kubova strategie" liší od ostatních strategií?