7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
A. Reček 18.3.2011 21:13

Žádné překvapení se nekoná a ani nemohlo

Je už po volbě předsedy, ale i přes den jsem nečekal nic překvapivého.  Jak Sobotka, tak Hašek nás teprve musí překvapit tím, že změní styl praktické činnosti strany.  Opakování stejných opozičních řečí vůči nynější vládě bude jen opakování známých klišé.  Proto ani nijak moc neosloví občanstvo, pokud vláda se nedopustí hrubších chyb.  Pokud ČSSD bude chtít věrohodně něco nabídnout středovému voliči, musí v prvé řadě viditelně opustit prospěchářské koketování s komunisty a dále pak předložit vlastní vizi rozumné hospodářské politiky, zaměřené na tlumení mínusových státních rozpočtů.  A rovněž ukončení prospěchářských vztahů s celou řadou kmotrů v různých krajích.  Pokud to nebude zřetelné, bude to pořád jedna a tatáž strana, jakou je dnes.  

R. Tichý 18.3.2011 12:27

Volba socanů

Mně by se nejvíc líbilo, kdyby zvolili Jirku. To by bylo to nejlepší, co by mohli pro ČR udělat ;o)

Z. Bureš 18.3.2011 14:19

Re: Socbotka zahájil sjezd . . .

. . . . . Rudých kanců na Farmě zvířat !!!

Orwellův duch plesá blahem . . . nad tím srdce-ryvným kvikotem  - zatímco starý kaňour - Napoleon Jyrka -  pláče doma nad zpackaným životem pingla ze IV. cenové . . . . .

Úžasná podívaná . . . . . . jak říkávala babička - "to vás Bůh trestá za to, že se nemodlíte" !!!!

F. Doušek 18.3.2011 9:32

Jelínku, dnes po ránu rozebíral poměry v ČSSD na ČT 24

K. Hvížďala. Nehledal rozdíly mezi dvěma šibaly. On hledal cokoli smysluplného a přínosného v ČSSD jako takové. A dlužno říci - nenacházel.

Výsledek - tato strana svým programem, je-li nějaký, a svojí rétorikou zastydla kdesi v polovině minulého století.

A to je její hlavní potíž.

M. Prokop 18.3.2011 17:10

Re: Jelínku, dnes po ránu rozebíral poměry v ČSSD na ČT 24

Když už ani Hvížďala, tak to jsou v prde|i.

T. Kočí 18.3.2011 9:06

Hašek a Sobotka – najdi pět rozdílů

Nejhorší je pilnej blbec a tohle je sakra dlouhé.Jen jsem tam zahlídl,že Sobotka má cenné zkušenosti(z ministrování na financích)To uplně stačí.

T. Vodvářka 18.3.2011 7:44

Detailista Jelínek

Můj obdiv k panu Jelínkovi je v tom, že dokáže mezi "sociálními demokraty" nalézt tolik odlišností.

Jisté je, že každý normálně fungující stát potřebuje většinou dvě silné politické strany, které se střídají ve vedení země, v okamžiku, kdy jedna z nich selže. Potřeba sociálních akcentů je v každé společnosti, stejně jako potřeba ponechání svobody občanům bez zbytečné buzerace, daňových katastrof a mlhavé perspektivy jejich investic.

Naše sociální demokracie se zatím představovala jen bezuzdným nadbíháním voličstvu slibem zdanění těch úspěšných, vypisováním nových dávek líným, a vymýšlením postupů, jak otrávit společnost. Ve svém středu vygenerovala psychopaty a zloděje, s kterými si není schopna poradit a kteří nadále působí na místech, kde jejich hluboká kapsa stále není dostatečně naplněna.

Dostane vždy svých 20-25% hlasů, neboť struktura společnosti je holt taková a je jedno, zda-li v jejím čele bude "upřímný Standa", tvrďák Jirka, případně ekonomický nedomrlec Bohuslav. Až se tato strana zbaví těchto lidí a v jejím čele usedne opravdový sociální demokrat, při současném stavu pravice bude mít hlasů dvojnásobek uvedených. Ochota s jakou ČSSD potopila Jiřího Dienstbiera je dokladem toho, že má před sebou ještě dlouhou cestu. Proto dnešní volba je pro stranu jen formálním aktem, po němž se nic nezmění.

J. Václavíková 18.3.2011 11:40

Re: Detailista Jelínek

Máte pravdu.

Z. Bureš 18.3.2011 7:37

Zbytečně dlouhá slohová práce . . .

. . . . . na téma "moji přátelé socani" !!!

Stačilo přece napsat: Sobotka a Hašek . . . žádný rozdíl, neboť : Jeden si přes blbost nevidí ani na brejle . . . . a ten druhý má ještě zahnědlou hlavu od prolézání Jyrkova řitního otvoru !!!

. . . a maximálně ještě na závěr pak dodat : Sociální demokracie made in ČZ, nemá ve svých řadách nikoho, kdo by z ní mohl vytvořit sociálně-demokratickou stranu "západního střihu" a oprostit se od jejího současného puncu odnože KSČ !!!

F. Doušek 18.3.2011 0:06

Jelínku, oba tito šibalové již konkurenta mají.

Copak jste neslyšel Drymla, brojícího proti jihomoravanům v čele ČSSD?

V. Hajková 18.3.2011 6:36

Re: Jelínku, oba tito šibalové již konkurenta mají.

Víte p Doušek, je uplně fuk - koho zvolí ! Současní představitelé ČSSD  jsou   nezodpovědní  populisté  jeden jak druhý!  Dryml  jim tam  pokud  neodstoupí bude dělat jen kašpárka!!