12.5.2024 | Svátek má Pankrác


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Vích 12.9.2011 0:45

kdyby tento hodný chlapec

tak přibrzdil ty svý kamarádíčky lichváře ( Sokol, Podkonický aj. ) a nenavrhoval novelu kde už nebudou třeba soudy a vše bude na vůli těchto vykuků, jak už je to z větší části již dnes. V tomto oboru jsme se za jeho kralování stali světovou raritou, kdy vám za dluh ve výši několika stovek, klidně obstaví dům. Je to stejně zlobovaný ouřada jako ostatní.

P. Sulc 12.9.2011 1:49

Re: kdyby tento hodný chlapec

Otazka: kolik sportovnich blbu se sejde na funus sportovnich zoldneru a kolik potencialne postizenych obcanu demonstruje proti blbemu ministru ci zakonu> Narod ma to, co si zaslouzi. Vlada vam podstrci mrtvoly k uctivani a pak vam vezme barak kvuli nezaplacenemu telefonu ci TV poplatku.A jeste si namaze kapsy pri instalaci turniketu za 1.5 miliardy. A kdyby neco, treba dalsi sportovni zoldak ci zpevak pop-musik se vhodne zabije. Konec koncu, Karel Gott uz ma taky leta, jestli si ho'''' panbuh zavola ''''ve vhodny cas, vlada na tom zase neco trhne.

O. Zuckerová 12.9.2011 8:23

Re: kdyby tento hodný chlapec

On je totiž nejgeniálnější způsob jak zamezit demonstracím proti tomu nebo onomu zajistit, aby blbé bylo všechno! To se pak občan rozhlídne, vidí: exekuce - děs. Vyhazování peněz na blbosti - děs. Ceny bydlení - děs. Ceny léků - děs. Zdravotnictví - děs. No a kde má brát čas na tolik demonstrací - děs je dneska všechno!!! To by si musel vypracovat pořádně sofistikovaný pracovní plán. Takže si řekne - ále - stejně to všecko stojí za how... Tak aspoň just nebudu dělit odpad a k volbam nepudu... A pakliže je učitel přírodopisu: ... a vynecham láčkovce!!!

P. Sulc 12.9.2011 8:34

Re: kdyby tento hodný chlapec

S tim desem vlevo vpravo mate bohuzel pravdu. Vetsinou, kdyz prijedu do Ceska, ted to bude ve stredu, tak si druhy tyden rikam: zaplat pambu ze jedu za par dni domu, az ovsem na jidle si strejchnu. Ale cist noviny, cumet na TV, to je velice depresivni. Tehle vladni gangsterismus, to si lide v 89 nepredstavovali ani v tech nejhorsich snech.Co delat, mejte se prima.

J. Anděl 12.9.2011 16:50

Re: kdyby tento hodný chlapec

V podstatě správně, akorát - ty mrtvoly k uctívání nepodstrkává vláda. Nebo jo? To rozloučení na Staromáku bylo organizované vládou ČR?

P. Sulc 12.9.2011 20:20

Re: kdyby tento hodný chlapec

Noviny, media, rekl bych.Ktera ovsem Cechum davno nepatri, jak vite.. Ten ksindl jde spolu ruku v ruce, vlada, madia , Brusel. A tak to nakonec vse skonci na stejno: lide utrou hubu a ''''tamti'''' se napakuji. Panecku, turnikety, to zase bude ksefticek, jenze o tom se moc nemluvilo, jsou zde prece mrtvi ''''sportovci''''. Rozlouceni jisteze organisovano vladou nebylo, neni to treba: kdyz se sejde 300 000 sportovnich blbu k uvitani hokejistu a jen par set, jestli vubec, aby za neco , co vede k lepsimu zivotu, demonstrovali , tak potom se deji spinavosti , korupce v politice o prekot. A vy to vite zrovna tak jako ja.Drzet hubu a krok, v pseudodemokratickych zemich to nejde bicem, musi se na to sportem, stejne jako za cesaru. Gladiatori meli tutez funkci, jen mene humanni.

S. Ševeček 12.9.2011 21:11

Re: kdyby tento hodný chlapec

Správný titul je Veselý chlapec.