4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Učitel 3.12.2007 18:52

Volba prezidenta se mi zdá až trapná

Volba prezidenta by měla být důstojná záležitost. Měli bychom vybírat k tomu schopného člověka. Ale co vidíme? Politické hrádky. Levice chce prosadit svou taktiku a pravice také tu svou. Nejde tak vlastně o volbu prezidenta, ale pod jeho hlavičkou o politické střetnutí a tajné hlasování se jeví jako ryzí formalita. Opravdu již ztrácím zájem o takové hrátky a je mi jedno, kdo bude v tomto sedle.

Gonzales 3.12.2007 11:10

Kdo by to řekl, že

Filip je pragmatický reformista ;-D  Zvenku to tak nevypadá.

www racek 3.12.2007 13:40

Re: Kdo by to řekl, že

no, tedy opravdu ne. filip kje takový komouš s lidskoui tváří, dolejš je oparvdu reformista s naprosto dokonale sociálně demokratiskými názory. i u socanů by byl napravo od takového škromacha či špidly ......

čtenář 3.12.2007 9:49

Kandidát, který by

měl proti Klausovi opravdu šanci a to možná i kdyby došlo na přímou volbu by byl jen Pačes z Akademie. Zelení, zejména Bursík, plní jen svůj "stranický program", tj. jedině a pouze nezvolení Klause prezidentem. Kuchtová sice ještě navíc bojuje o rakouské peníze, ale to se Bursíkovi moc nehodí. Kandidatura Švejnara, který odešel v 17 letech ještě před maturitou a navíc z nenáviděných USA, tatínka měl do té doby v komunistických diplomatických službách a maminku lékařkou v prominetní vládní léčebně SANOPZ, skutečně není právě nejšikovnější.

tich@dohoda 3.12.2007 8:04

faktické autority předsedy Čunka těžko pochybovat. Vlivní komunisté jsou konzervativnější než monarchisté z Koruny české. Pragmatičtí reformisté Filipa a Dolejše mají svých starostí dost, neboť se opět dává slyšet „kabinet kuriozit a zkamenělin“, kli

pokud chcete byt zvolen, musite rikat to, co vasi volici chteji slyset u rudych komunistu je to antikapitalismus, chvala VRSR a vedouci uloha strany. Modri komuniste rikaji to stejne, jen pouzivaji jina slova: antikomunismus, obraz nepritele, mobilizace, po modre doleva ke svetlym zitrkum. Jadro fanclubu KSCM tvori lide co nic nepochopili /vetsinou duchodci/ u modrych komousu ODS,  tvori "hard core" modri svazaci , co jeste nic nepochopili . Cest :-)

jirka.s. 3.12.2007 17:38

Re: faktické autority předsedy Čunka těžko pochybovat. Vlivní komunisté jsou konzervativnější než monarchisté z Koruny české. Pragmatičtí reformisté Filipa a Dolejše mají svých starostí dost, neboť se opět dává slyšet „kabinet kuriozit a zkamenělin“,

Docela by mne zajímalo, na jaké úrovni chápání jsi ty sám, tedy zdali si myslíš, že se nacházíš někde mezi těmi důchodci a svazáky a kam se podle ní tedy sám řadíš! ;-D

bruner 3.12.2007 7:10

je zajímavé,

že si nikdo z novinářů nepoloží jednu pragmatickou otázku "co by dělal V.Klaus, kdyby nebyl zvolen prezidentem?". Odpověď na tuto otázku určuje již nyní chování volitelů .

tich@dohoda 3.12.2007 8:14

Re: je zajímavé,

snadna odpoved mily Watsone: pokud soudruh profesor prezidenturu neobhaji, vrati se na 99.9% do cela ODS. Paradoxne to vsak modre komunisty sjednocuje, proto ta nerozborna hraz 122 soudruhu pro vudce. Jedni jej budou volit , protoze veri, ze je neomylny a vubec nejlepsi, druzi proste protoze jim vyhovuje pouze jako cestny predseda. Cest :-)

lary 3.12.2007 14:53

Re: Re: je zajímavé,

Neměl bys nazývat prezidenta soudruhem. To je přece oslovení, které ty a tvoji soukmenovci užívají mezi sebou. Jestli se  to dozvědí, tak  na příští  schůzi vaší ZO KSČ  bys mohl mít  nepříjemnost.

jirka.s. 3.12.2007 17:42

Re: Re: je zajímavé,

Už máš na dveřích zlatou ceduli s nápisem "Věštění z čehokoli - provádí rudá Sybilla" ?

Drobnějším písmem: "Nejlépe z rudého trusu dědečka!"