2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
traktorista 15.12.2006 9:10

Re: Paroubek ochránce demokracie?

Naprostý souhlas !!:-)

Jan 15.12.2006 9:07

Aspon se v prispevcich dole priznivci ODS

zcela JASNE vyjadrili: kazda svinarna, kazdy podraz, kazde zkorumpovani poslancu je dobre, jen kdyz se ODS dostane k lizu. Neco podobneho uz rikal i Lenin s Gottwaldem. Podobnost rudych a modrych komunistu neni jen ciste nahodna.

Jen tak dal, modri soudruzi, alespon si ostatni udelaji obrazek, ceho od vas mohou nadit.

Jan 15.12.2006 9:04

Re: Soudruhu Daneši,

Pochybuji, modry soudruhu, ze volici volili poslance CSSD Melcaka s umyslem, aby podporil vladu ODS.8-o

Jan 15.12.2006 9:03

Re: Re: Ještě si někdo myslí,

Soudy, mily modry soudruhu, pouze konstatovaly, ze Koristka neni schopen sve tvrzeni prokazat, protoze nemel svedka, ani si Dalika nenahraval. To Kmenta z MF Dnes uz byl chytrejsi, protoze vi, co je Dalik za gaunera a vsechno si nahral a usvedcil Dalika ze lzi.

huhu 15.12.2006 8:57

blábol

ano Dalík má informace a já osobně s postupem ODS plně souhlasím. Spolupráci ODS se šibaly a dle šibalských not bych jen tak nevydejchal.

Ale jinak autor zjevně neví jak dlouho se setavuje vláda např. v Rakousku či Holandsku, Švédsku a dalších demokratických zemích postižených tím ústavním  neštěstím - poměrným volebním systémem -  ti místo silné ksčm, mají různé Haidery

DS 15.12.2006 8:40

Re: pane Daneši,

Já vám řeknu kdo mu ublížil.Pro jeho trapné články hodící se do HALO NOVIN byl odejit z jediného kvalitního pravicového časopisu 51PRO a ted se mstí

emil 15.12.2006 8:39

Soudruhu Daneši,

je rozdíl v Dalíkovi a Kočkových náštěvách Grosse a Paroubka v úřadu předsednictva vlády kdykoliv, kdy něco potřeboval? Rád bych aby konečně to stádo blbců jako jste i vy pochopilo, že žádného poslance nevolil ani Paroubek ani Topolánek, ale voliči. Poslanec je pak povinen plnit přání voličů, které zastupuje, a ne přání Paroubka a Topolánka. A to je o cti poslance. Označit popletou poslance, který nechce být členem Paroubkova stáda a tupě opakovat Paroubkovy egoistické bláboly (viz. přiblblý kývač Sobotka, nestoudný kariérista, který způsobil státu nevídaný dluh a dnes radí, co by měla nová vláda dělat), to je ubohost nadčlověka typu Paroubka. Myslím si, že už byste si měli všichni nechat naoperovat Paroubkův otlemený ksicht, aby byl soudruh diktátor spokojen.

DS 15.12.2006 8:35

Obvyklá podpásovka pana Daneše

Je zajímavé,že pana Daneše vůbec nezajímá důvod přerušení jadnání o vládě.Jemu je vše  jasné podle hesla účel světí prostředky.ČSSD si nárokuje předsedu sněmovny,předsednictví všech důležitých výborů ve sněmovně a paritní zastoupení ve vládě.Jinými slovy odpovědnost za všechny nepopulární kroky by Paroubek svým obvyklým způsobem hodil na ODS populisticky vyřvával jak jsou úžasní a čemu všemu zabránili v konání ODS a jak jen by to trochu šlo prohlasovali svoje populismy s komunisty tak jak to dělali v minulém volebním období.Já jsem moc rád,že do toho ODS nechce jít.A jestli KDU podpoří v třetím pokusu vládu KSČSSD bude to tragedie nejen pro všechny slušné lidi,ale i pro KDU

jozka 15.12.2006 7:34

no nevim,

Jako dite jsem slysel Hurvinkou definici pro Fair play :  On na nas s podfukem, my na nej s boudou. (Hurvinkova strasidylka) 

Takze bych to nevidel zase tak tragicky....

No... 15.12.2006 7:13

Věčné nastavování druhé tváře Paroubovi nikam nevedlo...

Tak zbývá druhá varianta, dát mu přes držku. Neboli použít jeho vlastní zbraně. Když to dělá Paroubek, je to v pořádku, když začne oplácet soupeř, je to nemorální....vemte si nutně PRÁŠEK !!!!!

banah 15.12.2006 7:03

"Silní mají moc, slabým zbývá lest."

V jistém bodě gaunerizace  společnosti, či spolku je už nemyslitelné vrátit etické principy cestou etiky, morálky a slušnosti.  Je potřeba,  zde obrazně řečeno,  postavit gaunery na okraj propasti  se záměrem  společného  foto a v okamžiku jejich  obluzení mocí je schodit dolů.

Jinak řečeno,  "prolhat se k pravdě,"  v okamžiku, kdy seriosní pravidla přestávají platit. A dobře víme a uvědomujeme  si, že tento bod,  tento okamžik  nastal !!

ucitelas 15.12.2006 7:00

Re: Ještě si někdo myslí,

SOUDY vole

Malý Aston 15.12.2006 6:42

Paroubek ochránce demokracie?

Tak kolik pane Daneši má pan Paroubek poslanců? Má jich 72+2 nebo 98+2?Já pořád a pořád slyším pana Paroubka,že má 100 poslanců.Kdo ho doplňuje.ODS to není,KDU také ne,Zelení ne,tak to musí být KSČM. Takže ČSSD+KSČM má 98+2 poslance.O tom ale ve Vašem článku není ani slovo.Kdo zakázal hlasovat svým poslancům v parlamentu,kdo jim ukradl hlasovací lístky,kdo je nazývá blázny,když mají jiný názor? No přeci ne pan ale soudruh Paroubek.Takže máte pravdu.Tu gaunerskou demokracii tu zavedl Gross,Tvrdík,Paroubek a Rath a všichni komouši,kteří tyto gaunery podporují a strachem nemohoucí členové ČSSD,kteří nesmí mít jiný názor než soudruh Paroubek.Ano,máte pravdu,soudruh Paroubek je gauner.:-D

eTony 15.12.2006 6:04

pane Daneši,

proč mám jen pocit, že vám někdo z ODS "šlápl na kuří oko" ? Jiný důvod přeci nemůže být pro vaše zveřejnění a "originálního znění"  stokrát "přežvejknutého" téma.

Alias 15.12.2006 5:12

Ještě si někdo myslí,

že obvinění Dalíka ze snahy uplácet poslance Kořistku, byla blbost?

JC 15.12.2006 0:46

To byl byl srandy kopec

až by protistrana zjistila, že uzavírat jakékoli dohody se zástupcem ČR je velmi riskantní. Protože kdoví jak vyjde nejbližší průzkum veřejného mínění, nebo co ex post usoudí supermanager Tvrdík.  

Šumavák 15.12.2006 0:26

nějak se nemohu zbavit dojmu,

že by "Západ" ten smích přešel, až by s ním Paroubek jako ministr zahraničí ČR (když už tedy Zaorálka ne!) začal jednat.

O nás ani nemluvě!