12.5.2024 | Svátek má Pankrác


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Vocílka 29.11.2006 10:10

Re: Zase jeden,který se musí živit psaním!

Naprosto souhlasím. Z paní Němcové bude jednou česká Margaret Thatcherová.

Douša Josef 29.11.2006 10:03

Re: k paní Němcové

Přál bych Vám, abyste si doplnil svůj vlastní přehled a rozhled opřehled paní Němcové. Pokud tuto dámu dokážete nazývat prostou, pak to nutně potřebujete. Hodnotit schopnosti jiných, Vám osobně nesympatických, není rozhodně Vaše silná stránka!

Douša Josef 29.11.2006 9:58

Re: Re: Zase jeden,který se musí živit psaním!

To je vše, co k přesné analýze Malého Astona můžete napsat? Co z toho, co napsal, nenípravda? Konkretně!

jerry 29.11.2006 9:48

Re: Re: k paní Němcové

Ti, které jste jmenoval, sice smysl pro humor postrádají, ale o naše pobavení se starají docela často svými výroky.;-D

Semiramis 29.11.2006 9:35

Re: k paní Němcové

Jé, to jste mě pobavil, Luboši z venkova! Vy si myslíte, že politici se vybírají podle svého smyslu pro humor??? A kde se tedy vzal Paroubek, Zaorálek, Škromach a Sobotka? A mnozí jiní?

odborar 29.11.2006 9:33

Otázkou je zda to co nazýváte soudností, není projev absence demokracie při hlasování..

Protože jak jinak si lze vysvětlit projev Němcové a následující potlesk, který žárlivě střežil Topolánek, zatímco v kuolárech běželo ,, nevolit Němcovou " ? Je opravdu stranické hlasování na základě kandidátů z regionů, tedy hochů co spolu s vedením mluví, tím pravým demokratickým vzorkem? Neměla by vedení volit celá členská základna? Nebylo by to mnohem demokratičtější? Takhle už ve straně nějaké primárky zní jako účelová manipulace. Pak se není čemu divit, že se do vedení nedostanou lidé z regionů a strana zapáchá zkostnatělým pragocentrismem. Kdy už strany pochopí, že tohle je cesta do pekel a později budou následovat US-DEU, ODA a další...?>-

Luboš z venkova 29.11.2006 9:12

k paní Němcové

Projev paní Němcové sice sklidila ohlas, ale že nebyla zvolena s tím přece vůbec nesouvisí. Prostě jen ODS projevila alespoň minimum soudnosti a tuto prostou dámu bez jakéhokoli rozhledu a nadhledu, postrádající zcela smysl pro humor, která na naší scéně působí spíše tragikomicky, nezvlolila.

Malý Aston 29.11.2006 9:06

Pro Vlastu!

A nějaký argument,který by nám vysvětlil kolaboraci ČSSD+KSČM nemáte?Mám dojem,že Chocholouška potřebují socani. Nebo již připravují Lucernu na slučovací sjezd ČSSD+KSČM?

Vlasta 29.11.2006 9:02

Re: Zase jeden,který se musí živit psaním!

Ty bys jsi měl rychlerychle vyhledat CHocholouška.Také píšeš pěkné bláboly.Raději jdi na procházku,než si tady na netu dělat ostudu.

Malý Aston 29.11.2006 8:47

Zase jeden,který se musí živit psaním!

Ti,co jsou placeni za psaní,to mají těžké.Každý den musí něco napsat,jinak není na složenky a nájem.A tak píší a píší dlouhé články,co řádek to prachy.My co jsme se špatně učili a musíme pracovat i s pomocí rukou,se můžeme vyjadřovat jasněji,nikdo nás nenahrává v hospodě,když pijeme pivo nebo můžeme blbnout tady na těchto stránkách.Někteří za státní peníze(za naše daně),někteří si to dokonce i musí platit ze svého platu nebo důchodu.Paní Němcová zastává jasné stanovisko,poučena jednáním pana Paroubka a doporučuje nejednat a nepomáhat ČSSD.Většina obyvatel prožila krásné chvíle pod vedením komunistického režimu,někteří si ještě pamatují Gottwalda a ti co mohou volit i Jakeše.Ta strana,která si přivlastní hlasy KSČM,jedná jejim jménem,vydírá spojením s KSČM ostatní politické strany vlastně obhajuje komunistický režim,nutí nás aby jsme zapoměli co je to diktatura proletariátu,aplikována na nás všech od roku 1948 do roku 1989 . Jednání ODS+(ČSSD+KSČM) je návrat do doby Národní Fronty,vedené bratrem Kučerou,šéfem strany ze které vzešel i pan Paroubek.Mám dojem že bývalí kolaboranti se zase spojují pod jednu rudou vlajku KSČM.

PRASI DENT 29.11.2006 8:34

AUTORE

 Možná radíte především ODS dobře, ovšem já se domnívám, že by se ODS měla zbavit Klausismu i Klause samotného, vyrovnat se se svojí minulostí a přijat více principů z německé Cdu, což by oslabilo Lidovce, ale prospělo opravdu pravicové politice....Je tu totiž nástin, že by naopak Lidovci pod vedením realistického Čunka mohli narušit voličskou základnu Ods a pochopitelně i přelétavé voliče.....

salant 29.11.2006 7:24

Re: Re: vyjasnit to kleptomanstvi

Je možné, že autor je blb, ale rád bych si přečetl vaše pohnuty, které vás k této doměnce vedou. Urážky bez argumentů jsou projevem slabosti a nejistoty, potažmo nedůvěry ve vlastní názor.

AndyO 29.11.2006 7:21

Re: vyjasnit to kleptomanstvi

to by snad mělo vyjasnit to nešťastné stvoření, co to pláclo, ne ? Mohlo by s tím začít hned po vyjasnění svých zlodějniček okolo časopisů a zfalšovaných přihlášek k atestaci.

Douša Josef 29.11.2006 7:01

Lze vůbec brát vážně

analýzu někoho, kdo si hned na jejím začátku bere na podporu svých myšlenek slova soc-bolševické mluvčí Vladímíry Dvořákové?

Vlasta.on 29.11.2006 2:24

Re: vyjasnit to kleptomanstvi

Zkus si nejdříve vyjasnit jakej jsi BLB!

uplne by stacilo 29.11.2006 1:09

vyjasnit to kleptomanstvi

Neni treba chodit az do 17. stoleti. Uplne by stacilo jenom vyjasnit to kleptomanstvi. A tim by fakt problem nemcova prestal existovat - ve slusnem state by totiz uz davno musela opustit politicke jeviste, na kterem se, v neslusnych statech, ach tak snadno a lehce vydelavaji tezky prachy. V Cesku by, snad, aspon nemohla delat mistopredsedkyni parlamentu.