29.5.2024 | Svátek má Maxmilián, Maxim


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Svatopluk 12.8.2009 5:16

Vyhlášení soutěže

V předchozích příspěvcích se lze dočíst o etniku, jehož jméno se nesmí vyslovit. Různými zkratkami, pomocí spojovníků a podobně. Čeština však již má vzor. Totemové zvíře medvěd. Ten, co ví o medu. Podle tohoto vzoru: Dávkověd (ten, co ví o dávkách), Všeber (všechno bere), Nekřivomluv (ten, o kterém se nesmí křivě mluvit), Utlačenko (ten, co je utlačován a proto musí jinde žádat o azyl) nebo něco mnohem výstižnějšího.

Návrhy vítány.

Svatopluk 12.8.2009 5:01

Starou belu

Bude to opět zásah proti "pravicovému" extrémismu, se kterým se sveze zastrašování všeho normálního. Levý extrémismus zdrzne a posílí, zejména však mutikulti "soft" diktatura. Bolševik mne prosím poučovat nemusí.

Tomas Pansky 12.8.2009 4:49

Re: Šíření poplašné zprávy

Velmi dobre napsano.  Jenze ono se zda, ze vami popsanou situaci je schopno pochopit velmi malo lidi.  Obe jmenovane strany si v teto oblasti navzajem kryji zada.  Je treba ocekavat, ze jsou schopny uzavrit "velkou koalici" za ucelem vyreseni (permanentniho uklizeni) nekterych problemu.  top0625top@hotmail.com

iko 12.8.2009 3:26

Re: A co tak bojovat proti PRICINAM extremismu?

A co tak tam poslat autora anebo Kocaba?:-)

iko 12.8.2009 3:24

Re: A co tak bojovat proti PRICINAM extremismu?

i to by bylo lepsi, ako to, co je dnes.... protoze k cemu je slendriansky a zlocinny stat? Jenom k tahani penez z kapes obcanu...

Ypsilon 12.8.2009 3:17

Re: A co tak bojovat proti PRICINAM extremismu?

I když co počne město potažmo státní orgány s některými ulicemi Děčína zcela v "režii" cikánských mafií (a Předlice v Ústí jsou prý ještě horší ) ?

Ve vsi kde máme chalupu žijí 3 romské rodiny v bývalém teletníku. Obec je v tom tentokrát celkem nevinně, prodala rozpadající se ruiny teletníku, seníku a obytného stavení, které kdysi patřily Státnímu statku zajemci, který slíbil opravu a chtěl tam provozovat pastvu. Jenže to prodal a další majitel jen lehce  opravil  střechy a teletník (s původními podlahami) rozdělil na 4 "cimry"(cca 20m2 za 4000 Kč/ měs. Dnes jsou tam 3 rodiny (další 2 v "obytném stavení"). Dovedete si představit ten močůvkový smrad nasáklý v betonové podlaze ve kterém žijí? KDO podepsal kolaudaci teletníku na kategorii "přechodné bydlení"? Vítejte v 21. století...

Ypsilon 12.8.2009 2:52

Re: A co tak bojovat proti PRICINAM extremismu?

jo, souhlas. Jenže pak se ukáže, že za delší konec provazu tahal a tahá stát a obce.

iko 12.8.2009 2:29

Re: A co tak bojovat proti PRICINAM extremismu?

Klidne i na to je treba se podivat... proste resit PRICINY a ne nasledky. Chytit byka za rohy a ne tahat za ocas...

Ypsilon 12.8.2009 2:08

Re: Další lži jako z tiskárny

Pokud tam sestěhuješ 30 000  lidí, které nikdo nezaměstná, tak se nebudeš stačit divit. Praha a jiná větší města prostě odložila svoje problematické nebo někdy i jen chudé obyvatele z lukrativnějších lokalit do severních Čech. Janov je jen špička ledovce, jedná se i o vesnice(v jedné máme chalupu). Někdo na tom zatraceně vydělal....

Virus 12.8.2009 1:59

Re: A co tak bojovat proti PRICINAM extremismu?

 Řápková je především typická "severočeská" kapitolka sama pro sebe.Sqělý pronájem areálu Kamencového jezera a další dobré kšeftíky..Zagůglujte.

Přihřála si polívčičku? Spíš kamuflovala neschopnost svého magistrátu. Poplatky za popelnice mohly být na účet města nebo příslušné firmy  přímo převedeny z dávek formou "náhradního příjemce" a ke dluhům vůbec nemuselo dojít. Nezaplacené pokzty může radnice také vymáhat sama. Jmenuje se to tuším správní exekuce a je to podstatně levnější než exekutorská firma . Jako daňový poplatník jsem se silně nasejřil, když když se z peněz na dávky čarovným proutkem stala "zabavitelná hotovost", z níž 500 Kč dluhu za popelnice odputovalo na radnici a 9000 Kč soukromé exekutorské firmě. A dlužník rovnou napochodoval k lichváři nebo ke Cofidisu a spol, aby přežil měsíc. Ono mu totiž nic jiného nezbývalo....Neobhajuju neplatičství, jen dokážu odhadnout, že tohle byl krok, který nadělal víc škody než užitku

Viktor 12.8.2009 1:31

Re: A co tak bojovat proti PRICINAM extremismu?

Co do toho mícháte Řápkovou. Ta si akorát přihřála svoji polívčičku na existujícím problému. Ona ho nevymyslela, jen využila - a na tom není nic nezákonného.

Horší byl ten spektákl co násladoval - všemožní lidskoprávní idioti se předstihovali v radách jak neplatit své závazky, jak se vyhnout pokutám. Čímž to ještě víc po_ehm.

Martin 12.8.2009 1:14

Další lži jako z tiskárny

A že když sestěhuješ 30 000 lidí na jedno sídliště, např. Jižní Město, tak žádné gheto nevznikne. Gheto si to etnikum ti-jejichž-jméno-se-nesmí-vyslovit dělá samo. A ty dluhy jakbysmet.

Martin 12.8.2009 1:12

Lži jako z tiskárny

Každý ví, že kdyby politici přestali neustále protěžovat etnikum ti-jejichž-jméno-se-nesmí-vyslovit, tak úroveň "extermismu" by klesla o 90%.

Ypsilon 12.8.2009 1:12

Re: A co tak bojovat proti PRICINAM extremismu?

A taky si otevřeně přiznat, že na vzniku ghett se minimálně spolupodílely obce. A na současné situaci v nich i stát (neřešení drobné a lidi právem nas/írající krriminality, celé ulice prakticky v "majetku" cikánských mafií, které kasírují  neskutečné sumy za nájmy rozpadajících se ruin, lichva...), Extrémní zadluženost jejich obyvatel, které mohly obce z  části předejít využíváním možností daných zákony a nyní řeší je  exekutorským spektáklem "vzor  Řápková"

Viktor 12.8.2009 0:47

Extrémismus?

Kde jaký vidíte? Několik nepříliš populárních politických subjektů se ujalo problémů které nikdo dlouhodobě neřeší. Protože nechutné zametání pod koberec a maskování mutikulturním newspeakem překročilo rozumné meze stalo se z těchto problémů velmi vhodné téma pro sbírání bodů v politické soutěži.

Naše milé levicové strany se zalekly konkurence ve své (hustě obsazené) části politického spektra a začaly "bojovat s extremismem".

Takže místo řečení příčin nastoupí účelové postupy proti politické konkurenci, opět se objeví tlak na omezení shromažďovací svobody a svobody slova ...

Jenda 12.8.2009 0:39

V pripade ze hori je treba nejen hasit, ale take odstranit z blizkosti ohne

kanystry s benzinem, plynove bomby, baliky slamy a tak dale a tak podobne. Ono se lip hasi, kdyz se ohen nesiri na dalsi a dalsi horlaviny prvni A tridy.

Wolmar 12.8.2009 0:21

Šíření poplašné zprávy

Zde je nutno upozornit, že v roce 2001 byl z podnětu ČSSD zatčen bývalý politický vězeň a důstojník BIS Vladimír Hučín mimo jiné i za to, že šířil poplašnou zprávu o narůstajícím extrémismu. Samozřejmě, že měl pravdu, ale on ten Hučín upozorňoval i na komunistické pohrobky v bezpečnostních složkách, justici a v dalších oblastech. No a to ho dostalo do vyšetřovací vazby, potom byl tajně souzen a nakonec po letech zcela zproštěn obvinění. Zatčení Hučína je dodnes utajovaná záležitost. On tento případ ohrožuje nejen ČSSD, ale i ODS, která tehdejší situaci pasivně přihlížela.     

iko 12.8.2009 0:16

A co tak bojovat proti PRICINAM extremismu?

A co tak bojovat proti PRICINAM extremismu? Napr. resit cikanskou otazku, ale od korene problemu, a ne jenom plosnym strkanim penez  a davek.  A napr. tim, ze se stat zastane i gadžů, kdyz chteji bezpeci a vyspat se do prace.