3.5.2024 | Svátek má Alexej


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
K 22.2.2008 15:17

Prestoze prebehnuti od socialistickych idealu k liberalnim lze snadno pochopit......

...pribeh soucasnych prebehliku pusobi ponekud trapne.  Melcak z nich vypada jako jediny idealista. Navic - je to Zemanuv kamos a Zeman svou levicovost vzdycky spise jen predstiral.  Zemanovou ideologii je kapitalismus japonskeho strihu ve stylu vladnouci japonske liberalni strany.

Pohanka byval oznacovan ODS za strujce socdem tunelu do FN Brno. Nyni je uvedomely vlastenec, ktery umoznil existenci stredoprave vlady.  Proc ne.  Na tunely se zapomnelo - Langer ma na starosti posjilat "brucet" jine cmelacky.

Snitily neni schopen rizi na verejnosti jedine rozumne slovo krome defenzivnich frazi, ktere mu patrne  podstricili experti ze nejake PR agentury.  Mohl by se siroce rozhovorit o tom, jak intensicni studium Hayeka a Friedmana jej privedlo k liberlanimu smysleni a jak intensivni studium VK odvaru z del Hayeka  Friedmana jej privedlo k nazoru, ze VK je ekonomicky genius, ktery se musi stati znovu presidentem sveho naroda.  Dale co na VK tak obdivuje - "zadne niceni prirody neexistuje"  atd atd. 

Evidentne je lepsi mit soucasnou Topolovu vladu nez zadnou nebo vladu ponekud excentrickych cinitelu jako je Rath a Parub.  Presto vsechno to vypada, ze jedinym "prohlednuvsim" je "skalne pravicovy liberal"  Melcak. Pohanka pusobi dojmem, ze kona za ucelem "zavreni vody a casu" nad jeho pusobenim ve FN.  Snitily pusobi dojmem konani pod tlakem socialni nouze - 7 deti, nevalne zdravi, zhrouceni se, ztrata sebevedomi, neschopnost rici na verejnosti vice nez 2 vety  atd atd.  Pusoibi spis jako politovanihodna obet vydirani, nez jako clovek prohlednuvsi levicacke a NGOisticke bludy a nasledujici hrde Vaclava Klause do boje s nepritely svobody lidstva.     

Podobne jako Snitily vsak vypada i velka cast poslancu ODS.  Patrne by se radi na problemy VK vykaslali - ale nevydrzeli by pak tlak prosteho proletariatu ODS z ulicnich a okresnich vyboru, kde VK poziva mnohem vetsi popularity, nez u lidi kteri znaji VK jinak nez jako taticka ci neohrozeneho recnika v TV zpravach.    

Ivan Nový 22.2.2008 16:11

Ale K,

jen se vzepřeli Paroubkovi. To stačí.

novaz 22.2.2008 17:17

Re: Prestoze prebehnuti od socialistickych idealu k liberalnim lze snadno pochopit......

Jyřyk přikazuje, pátrá, radí, hlídá a trestá. Je to diktátor s fašizujícími sklony a vůbec se nedivím, že se  mu to jeho vládnutí občas vymkne tímto způsobem z ruky. Patří mu to zcela.

tap 22.2.2008 18:08

Re: Re: Prestoze prebehnuti od socialistickych idealu k liberalnim lze snadno pochopit......

Nesnáším hrubiány, ale nedá mi to. Musím Vám říci   b  l  b  e  č  k  u  .

novaz 22.2.2008 18:32

Re: Re: Re: Prestoze prebehnuti od socialistickych idealu k liberalnim lze snadno pochopit......

Tape, ty kreténku, ty mi můžeš skočit šipku přímo do zadku. Jinak coby potrefená husa kejháš pěkně. Není nad pravý socanský kvikot, to je rajská hudba pro mé uši. Skoč do zdi.

baci 22.2.2008 15:13

ja to nevidím tak hrozně

ja to nevidím tak hrozně,ono politické putování napříč stranami není české specifikum.Jako příklad bych si dovolil uvest W.Chruchilla,který putujíce mezi konzervatici a liberály a zpět ke konzervativciům zůstal,vždy velkým politikem.Je pravda ,že o načich představitelích nelze hovořiti o jako o velikánech.Příkladů putování přeběhlictvé je v historii neurekom.

gerontusinza 22.2.2008 14:28

Inu pane Havránku....

je radostmné co píšete  "....Nedělám si o těch našich sociálních demokratech velké iluze. Ti autentičtí nebyli příliš schopní - ČSSD se vlastně prosadila až díky několika výrazným demagogům. I tak mi však připadá neuvěřitelné, že by ta současná diktatura stranického vedení mohla dlouhodobě přežít. Pokud se to však Paroubkovi a spol. přece jenom ještě nějaký čas bude dařit, nemůže se potom nikdo z nich příliš divit, že těch emigrantů - odpadlíků bude zcela zákonitě stále přibývat....." Prostě vy si neděláte iluze ale klidně těm pánům poskytujete uspokojení prohlédnutí díky svědomí....;-D

Nejde spíše o kukačky buď vydírané a nebo koupené...... NO coco kým přece....? ;-D no vámi....pane za "privatizované" prachy..... Víte je jich dost a jsou potžebnía vybraní a díky veřejné volbě se proflákli až nebývale....;-) Ale docela s vámi souhlasím je jich víc a je to jen socdemácký problém a za ODS zprivatizované prachy..... Jo že to nemůžu dokázat....;-D Případnou nevěru kterékoli ženy taky ne (pokud jeden u toho není)...takže kecy je to problém ČSSD v první řadě a v druhé řadě chsárakteru ODS....Takže bez iluzí.... Pane jste -li právě vy ta slušná "pravicová", "občanská" a "demokratická" strana, tak radši dám hlas těm pitomcům z ČSSD, kteří bojují s vámi vyvolanou korupcí a s vašimi zloději nechci mít ale vůbec nic společného.... mimochodem i toho presidenta jste mi dokázali zošklivit.... o vás si iluze nedělám...:-/

jirka.s. 22.2.2008 16:29

Re: Inu pane Havránku....

Prokristapána, gerontosaure! O půl třetí odpoledne být takhle sežraný! ;-(

hulwát 22.2.2008 18:26

Re: Re: Inu pane Havránku....

Houby sežraný, to se projevuje jen stařecká demence násobená bolševickou ideologií.

Venca 22.2.2008 14:06

Prebehlici

Prebehlici z rad CSSD davaji tusit, ze modra mafie mela vic penez a vydiracich prostredku, nez oranzova. Je to jednoduche a neni z toho treba vyvozovat dalekosahle studie.

gerontusinza 22.2.2008 14:30

Ano pojmenování jsou velice jasná a jednoduchá Re: Prebehlici

řešení ovšem nikoli, zloději ještě mají dost příznivců.... bojí se daňových přiznání....;-D

jerry,killer of politics 22.2.2008 13:33

No tak Pohankův případ je snad jasný

Tento Rathův náměstek na min.zdravotnictví byl zmíněn starostou Péťou v kauze Budišov a ihned potom přeběhl. Otázkou zůstává, zda to bylo po dohodě s Rathem - teď už nikdo nechce vysvětlit hospodaření Ratha a jeho povedených náměstků na min. zdrav. a v tom se koalice s opozicí vzácně shodne. ;-D

karel 22.2.2008 13:31

Strana minulosti

Pokud se nebude socialni demokracie modernizovat hrozi i že bude v budoucnu oslabovat až zanikne. Hlavně je třeba si naklonit tisk, uplatnych novinařu jak vidime je dost, stači jenom přeplatit. Potom je třeba si pořidit několik Daliku, Němcu,Kučeru, Salichovu a Vesteckych. A hlavně našetřit uplatky, uplatky jsou lepši investice než zbrojeni, drogy a leky dohromady. Nepřitele je nejlepši porazit jeho vlasnimi zbraněmi.

jerry,killer of politics 22.2.2008 13:35

Re: Strana minulosti

Jak vidíte, má tenhle nevábný program stále větší úspěch. Osobně si ale myslím, že za to spíš mohou chyby ODS. Takovej Topolánek nebo Langer působí spíš jako agenti ČSSD, získavající jí preference.:-)

symODS 22.2.2008 13:25

Omluva

Dobrý den, nedomyslel jsem, že jedno slovo (které je používáno i v divadelních hrách a literatuře),a které bylo použito ve spojení s pojmem neosobním - "demokracie", způsobí nezveřejnění příspěvku. Omlouvám se ještě jednou. Velmi mě ale mrzí, že spojení dvou slov, které jsem použil, bude shledáno závadným pro dospělé čtenáře! Zdraví Štěpán Hašek

22755354

PROKOP BUBEN 22.2.2008 12:07

.

PROKOP BUBEN 22.2.2008 12:04

-

jrika.s. 22.2.2008 16:20

Re: -

Á, soudruh se nám právě v poledne proměňuje jako dr. Jekyl na "prasečí zub"! Ale že to bolí, co? ;-D

Vodák 22.2.2008 12:03

něco za něco

ČSSD platí,dnešní situací ve straně, za to, jakou cestu k  volebního úspěchu volil již Zeman. Ze soc. dem. se stala strana do které se dral a bral každý, od skalních komunistů až po pravičáky, z drtivé většiny karieristé, kteří se z nějakého důvodu nemohli uplatnit v jiných stranách a s myšlenkami soc. dem. neměli nic společného.  Skalní komunista Kraus a později pravičák Rath, včetně Paroubka, co mají společného se sociální demokracií? To je jen vrchol ledovce. .Každý však přilákal nějaké voliče a pomohli vyhrát volby. O nějaké soudržnosti v takové straně nemůže být řeči a proto problém přeběhlíků není problémem naší politické sceny ale problémem soc. dem. Jestli v budoucnu bude u nás soc. dem. Majera nebo Fierlinga to se uvidí. Zatím je to slátanina všeho dohromady.

3směsi 22.2.2008 11:37

Příspěvek

Pane  autore, vy jste velice hodný člověk, že si myslíte, že ve straně ČSSD jsou také nějací slušní lidé. Mám někde v šuflíku  velice dlouhý seznam s jejich členstvím v KSČ a valnou většinou ještě  k tomu vystoupili až po roce 1989! Hrůza prostě. Ti si Paroubka zaslouží. A kromě toho - řadoví komunisti Paroubka mají moc rádi, to taky o něčem svědčí. 

PROKOP BUBEN 22.2.2008 12:03

Re: Příspěvek

nENÍ ROZHODNĚ PŘÍLIŠ PODIVNÉ, KDYŽ SE Z KOMUNISTY STANE SOCAN, OVŠEM JE VELMI PODIVNÉ, KDYŽ SE Z KOMUNISTY STANE PRAVIČÁK A Z BÝVALÉHO BOLŠEVICKÉHO ZLOČINCE VELKOKAPITALISTA.....

gerontusinza 22.2.2008 14:38

Re: Re: Příspěvek

Proš podivné, je to jen ekonomický turista po vlastech politických......Inu jako vlastík a celá ODS...;-D

Marat 22.2.2008 14:56

Re: Re: Příspěvek

Přece nechcete tvrdit,že každý člen KSČ byl také komunistou? Vždyť v komunistické straně byli i někdejší kapitalisté.Sám jsem jich několik znal.Velika spousta lidí je ochotná se dát i ke kanibalum,dokonce i k orangutanum,když s toho budou mět nějaký prospěch.A po 45 roce většinu členu KSČ tvořili všeho schopní karieristé a prospěcháři a to se nezměnilo ani do pádu socialismu.Ono idealistu mezi lidmi je pramaloučko.Nu ti samí prospěcháří a karieristé jsou ve všech stranách.Snad nevěříte tomu,že takoví Paroubek nebo Rath i ostatní mají nějaké nezištné humanistické ideály? Jestli vy Prokopnutý Bubne tomu věříté,tak to máte prokopnuté něco jiného jak buben.

vládík 22.2.2008 10:59

.........

R^R^R^R^R^R^

novaz 22.2.2008 10:29

co člověk to názor

Téma přeběhlictví je téma, které v podstatě nemá řešení. Když člověk vstoupí do nějaké strany a časem přestane souhlasit s úplně každým názorem, s úplně každou myšlenkou, jenž se v té straně vyskytne, má z té strany vystoupit? Pokud vnitřně nesouhlasí ze závěry a doporučením vedení té strany a hlasuje (např. při volbě úrezodentas)  proti svému vlastnímu názoru, z pocitu odpovědnosti k voličům, je to správný člověk na správném místě? Co je důležitější? Volit podle sebe, nebo tak, co chtějí moji vlastní voliči? A ví ten poslanec co jeho voliči chtějí? A pokud ví, co chtějí voliči a je to v souladu i s jeho vlastním názorem, kdežto vedení strany poslance zaváže k jiné volbě, jak se má zachovat? Je opačná volba přeběhlictvím? Ještě mě napadá asi třicet podobných otázek, ale pro ukázku snad stačí.

novaz 22.2.2008 10:33

Re: co člověk to názor

(NAPŘ. PŘI VOLBĚ PREZIDENTA) to je tak, když si to člověk po sobě nepřečte, sorry

hrabě krzan 22.2.2008 10:28

emigranti z Paroubkova

jsou socani,ale? Vždyť to nejsou žádní polgranotní absolventi zvláštních škol!Já si myslím že se to vše odvíjí od atmosféry v té jejich straně.Vidím to sice z vnějšku,ale vůbec se nedivím že lidé kteří jsou ve straně možná od obnovení činnosti v devadesátých letech mají teď držet ústa a krok protože se tam nacpali turisti jako Ráth ! A  to rovnou na posty nejvyžší. (Holt mají bohaté zkušenosti snad ze všech existujících politických stran!).A vrátit potom politickou facku má vždy větší účinek takto při významné příležitosti než se nechat seřvat někde  na schůzi! Osobně si myslím že to zdaleka ještě není konec! Taky bych měl trauma z reprezentace jak ji předvádí Paroubek s Ráthem,Zaorálkem,Sobotkou a dalšími představiteli té "JEJICH!"demokracie.

jezevec 22.2.2008 11:02

Re: emigranti z Paroubkova

socani? vždyť to JSOU polgramotní absolventi zvláštních škol!

člověk který má aspoň základní vzdělání socanem už být nemůže

jezevec 22.2.2008 11:03

Re: emigranti z Paroubkova

socani,ale? Vždyť to jsou polgranotní absolventi zvláštních škol!

PROKOP BUBEN 22.2.2008 12:06

Re: Re: emigranti z Paroubkova

VY JSTE OVŠEM KLAUSMODRÉ DÍLO.....