29.4.2024 | Svátek má Robert


Diskuse k článku

POLITIKA: Dvousečné podpisy

Na otázku, kolik kandidátů se letos ucházelo o post prezidenta Spojených států amerických, většina lidí na celém světě odpoví, že dva. Omyl! Za Obamou a Romneym následuje ještě dalších pět jmen se ziskem od 98 do tří setin procenta, a tabulka, z níž čerpám, má ještě poslední řádek označený "ostatní", kteří v součtu získali jednu desetinu hlasů amerických voličů.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Š. Hašek 15.11.2012 15:36

Blahopřeji

všem, kteří skočili na špek jménem "všelidová volba presidenta".

Argumenty jsem popsal dříve.

Zopakuji jen jeden - někomu (zeleným a ČSSD a havlistům) se nelíbil čitelný president. Není to ideální, ale bude příště zvolen jiný. Takový "univerzálnější", o to jde.

Zatím vítězí průměr všech průměrů (jak jinak). A je doplněn jinými ve stylu TVšou.

Při tajné (pro nechápavé ještě jednou tajné!!!) volbě dřívějším způsobem by se jistě našlo několik solidnějších (byl by tam i některý stávající). Ale určitě by si netroufl estrádbavič (dříve malopodnikatel, což samozžejmě hodnotím) Okamura. Samozřejmě jsem smířen se skutečností.Jest hlavně třeba neustále novinkami udržovat zájem v supermarketu, že?!

P. Gabriel st. 15.11.2012 13:59

A jsou zpochybnění věrohodná?

Sám patřím k těm, kteří sbírali podpisy pro jednu z kandiátek. Všechny, kteří se mně podepsali, osobně znám. Není tam jediný zfixlovaný podpis. Bylo by dobré, kdyby ouřadové z vnitra dali ke zpětné kontrole štábům kandidátů ty úpodpisy, které zpochybňují. Jmenovitě.  jistě si každý ze sběratelů je schopen své petenty zkontrolovat. A pak je na stole otázka věrohodnosti zpochybnění. Zvláště při známé kvalitě registrů a kvalitě jejich provozování. :-(

T. Kočí 15.11.2012 9:16

Dvousečné podpisy zpět na článek..

Celá kontrola je blbost.I za podpisem Kačer Donald je člověk, který připouští svého adepta k volbě, ale nevolí ho.Volby teprve budou a tam už je třeba být důsledný.

R. Langer 15.11.2012 14:13

Re: Dvousečné podpisy zpět na článek..

Pokud se ovšem Kačer Donald nepodepsal zároveň jako Miki Maus a Pepek Námořník a ještě pár dalších... ;-)