26.4.2024 | Svátek má Oto


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jaka 23.9.2006 13:20

Není to jen nahrávka na smeč pro levici?

Jako volič ODS jen smutně koukám, že se její lídři chovají jako puberťáci a v zoufalé snaze uhrát preference dělají chyby. Po zveřejnění odposlechy nebudou, nic se nevyšetří a oni budou za blázny. A Paroubkovci budou za "nevinné oběti". Tohle jsou ty momenty, na kterých se ztrácejí body, ODS tak o to víc bude připomínat tohoucího, co se stébla chytá. Tedy u odpůrců ODS, a těch není málo. Skoro mi to celé připadá jako taktický tah ČSSD, zesměšnit protivníka.

janoryna 23.9.2006 13:23

Re: Není to jen nahrávka na smeč pro levici?

ale ten lnagr ten smeč nevybírá. ostaně máme po 8 letechvládu na svém místě. těch ár dní nás o tom dokonale přesvědčilo.

M. Zima 23.9.2006 12:09

A jsou tu, jako na zavolanou

teroristi a ti odvedou pozornost "správným směrem". Osobně mám obavy, aby nějaký kretén od profláknutého Husáka neodstarkoval něco jako "přerovský deal", kde jim to bouchlo na služebně a skutečně se něco nestalo nevinným lidem.

Rýpal 23.9.2006 15:14

Re: A jsou tu, jako na zavolanou

Jo, jo. Není znám konkrétní cíl útoku, nikdo nebyl zatčen. Tolik holá fakta. Veškerý humbuk je patrně kvůli tomu, že v Norsku zatkli 4 puberťáky z přistěhovaleckých rodin. A pokud se ještě ukáže jako ověřená informace, že ta údajná hrozba trvá 3 týdny, tak už nebude pražádných pochyb o účelu celých těchto policejních manévrů…

Radim 23.9.2006 11:18

Noc dlouhých nožů

O novém ministru vnitra Ivanu Langerovi lze říci,že lidové úsloví -křivá huba,křivý charakter- na něho sedí  jak ušité.Jeho lži a mafiánské politické praktiky jsou opravdovým ohrožením demokratického vývoje v zemi.ODS by se měla Langera zbavit dříve,než jeho kousky ohrozí bezpečnost země i z hlediska zahraničních souvislostí.Podporují ho však lidé jako Tlustý,Topolánek,Říman,Nečas,kteří nejsou o mnoho lepší.Noc dlouhých nožů v režii ODS nebyla jen Topolánkovým výkřikem před volbami.Noc dlouhých nožů se stává realitou.

AeroKarel 23.9.2006 22:04

Re: Noc dlouhých nožů

Připadá-li vám Gross a Bublan méně křiví ........

Proti gustu ......

obc 23.9.2006 11:11

dvě poznámky

1. pokud dostane policista rozkaz, který není přímo v rozporu se zákonem, ale pouze  "neví kdo bude vládnout po volbách", riskoval by naopak pokud by ho neprovedl. Je až dětinsky směšné argumentovat tím, že odmítne provést odposlechy, protože po volbách bude u moci někdo jiný a tomu by se to nemuselo líbit. Tohle jste pane Spurný nemohl myslet vážně.

2. pokud je zájem na vyšetření úniku tajné zprávy, pak nevím, proč by novináři, kteří ji zveřejnili, neměli být v okruhu vyšetřovaných osob. Novináři nejsou nedotkuntelní bozi, kteří mohou vše a nesmí se jim nic stát. Vím, že se Vám to nebude líbit, ale je to tak.

Jinak se zbytkem souhlas.

mik 24.9.2006 8:32

Re: dvě poznámky

1. Bychom nesmeli byt v ceskem absurdistamu, tady takovy policajt taky muze spachat sebevrazdu obesenim a jeste se k tomu 20x bodnout nozem.

2. Souhlas, jenze to by pak nemeli pres koho poustet informace. Obe strany, resp. vsechny strany.

Korsika 23.9.2006 10:03

korsika

pane Spurný, velice dobře vyjádřeno a naprostý souhlas

Karel 23.9.2006 9:44

Neznalost neomlouvá

Miloš měl o novinářích pravdu. Jak může neverbež nevědět, že z živého svazku ministr vnitra nezjistí nic (možnost ovlivnění vyšetřování) a Vesecká prověří jen zákonnost, nic víc, což při snadnosti získat souhlas soudce a při praktické nemožnosti kontroly oprávněnosti tohoto souhlasu je jen slepou uličkou. Takže ten Váš průjem smyšlenek, pane zástupče, nesplachujte laskavě na večejnosti.

Malý Aston 23.9.2006 9:22

Mediální aféry v České republice nemají žádné výsledky!

Já se domnívám,že politické strany mají špatné zahraniční rádce.To co platí na západ od našich hranic,neplatí v České republice.ODS a ČSSD skutečně v předvolebním klání použila všech možností,jak druhou stranu poškodit,nepodařilo se.Českého občana,voliče nezajímá výše státního dluhu,on jej platit nebude,nějaký skandál v rodině,v bývalém zaměstnání,to je normální,  každý má nějaký vroubek,nežil 50 nebo více let ve skleníku.Takže skandály,pomluvy a řízené provokace nezabírají.Když budou nové volby,vyhraje ODS,ČSSD díky nevzhlednému Paroubkovi a arogantnímu Sobotkovi a Rathovi zase prohraje,polepší si Zelení a KSČM a KDU zanikne. Jak je to možné,že mediální aféry nepřináší žádné výsledky?Díky ČSSD,která je vedena Paroubkem,se vytvořila situace kdy se každý občan musí rozhodnout. Mám zájem o vládu ČSSD+KSČM a to je budování socialismu,boj proti NATO a USA,nebo o vládu,která se neopírá o žádnou ideologii levicovou ale o hodnoty Západní Evropy?Proč pravicových voličů je stále více a více? Rozhodnutí je na každém voliči,ten přijímá informace o tom,nebo o onom politikovi ale jeho osobní zkušenost s budováním socialismu,špiclováním Stb porovnáváním toho,co je mu říkáno a jak skutečně žije,nemůže žádná propaganda řízená zahraničními poradci vyvrátit.Stokrát může Paroubek,Sobotka,Rath a Škromach říkat,že to myslí upřímně,lépe se nemáme.Státní dluh roste,úředníků je stále více a více,policie nepracuje,soudy nesoudí a korupce bují.HDP táhnou nahoru soukromé nestátní firmy,živnostníci,malí a velcí podnikatelé, ti vytváří příjem do státní pokladny ale to nestačí.Ještě dluhy a zvyšování spotřební daně na vše co ještě půjde.A když pravice přijde s návrhem snížení daní přímých i nepřímých,levice řve,nebudou peníze na rozdělování a tím přímo poškozuje 90% všech občanů. Těch 10% se nějaké zvýšení nebo snížení nedotkne,ti na to mají.Takže má skutečně levice zájem o zvýšení životní úrovně těch 90%  občanů,nebo jen o získání koryt pro sebe a své kamarády?

herdekbabka 23.9.2006 8:26

áále - vždyť jde jen o pokračování tažení - jde přece o volby a ty potřebuje ODS vyhrát za každou cenu.

styl, výraziva a hlavní aktéři se nemění, jen jsem zvědavá jak vyrovnají ty peníze za reklamu - je to halt špína - ale co jiného se od nich dalo čekat. Jistě jweště párkrát navštíví Zemana, který je ve své důchodcovské izolaci příjme, - a nedojde mu, že jde hlavně o to rozklížit vedení a členstvo aby u voleb nevyhráli. Ony ty akce kamarádů z prognosťáku - jsou tak .......

dvd 23.9.2006 13:05

Herdebabčo

problém je v tom, že Zeman nikdy v prognosťáku zaměstnán nebyl. A pokud máš i ostatní informace stejně kvalitní, raději mlč ať nešlápneš do exktrementu.

dr.Skružný 23.9.2006 14:26

Re: Herdebabčo

Že nebyl? Ale ale aal ... a jak to víš, ty cédéčko - tedy dvd :-D

PRASÍ DENT 23.9.2006 7:34

AUTORE

 To byste chtěl od prolhané kapří tlamičky a klosetového intrikána Langera opravdu, ale opravdu příliš....

Rýpal 23.9.2006 7:10

To už tu bylo...

Řekl bych, že se jenom zopakoval starý trik, na který už kdysi naletěl Miloš Zeman, který z neznámého zdroje obdržel "kufřík s důkazy" o sledování politiků BISkou. Aniž si cokoliv prověřoval, uháněl za tenkrát za prezidentem Havlem…

Dnes si patrně někdo řekl, že Ivánek je dost velký trouba na to, aby mu stačila pouhá SMS…:-)

Halama 23.9.2006 6:23

Není co řešit.

Langr prostě ulítnul a dostal se na úroveň všemi modrýmy ptáky kritizovaného Paroubka.Jsou všichni stejní - modří,oranžový,rudý,zelení i černí.Koryta,koryta a zase jenom koryta.Už jste prohlédli - modré straky ????;-D;-D 

Milaz 23.9.2006 2:11

co tu řešíte?

Langer má informaci o odposleších z NĚJAKÉ sms zprávy. NĚKDO mu jí poslal. Před několika dny se tu všichni oprávněně vysmívali Paroubkovi za zprávu Kubice II a teď jakýsi nesmysl považujete za bernou minci. Mě z toho vychází, že Paroubek a Langer jsou stejné hovada.

PRASÍ DENT 23.9.2006 7:39

Re: co tu řešíte?

 Nechci hájit za klaždou cenu RaJského, ale pokud po jeho sdělení následoval tento výtvor Topolánboys, pak na Paroubkově zprávě mohlo něco být....

Milaz 23.9.2006 11:14

Re: Re: co tu řešíte?

Je úplně jedno, jestli ta informace je , nebo není ve výsledku pravdivá. Jedná se o to, že jen hovado, nebo tupoun může argumentovat pomocí ionformace odnikud a odnikoho. O to jde.

mik 24.9.2006 7:59

Re: Re: Re: co tu řešíte?

;-DDobra charakteristika

Petr Vileta, balík z Plzně :-) 23.9.2006 1:55

vsechny tyhle uvahy

vychazi z celkem nespravneho predpokladu, ze odposlechy, pokud byly, byly legalni. Ja tedy nejsem ani policajt, ani politik, ale pokud bych mel nejakou vysokou politickou funkci a chtel vedet, co si povida nekdo z opozice, tak poslu nejakeho poskoka s par tisicovkami v obalce za nejakym spratelenym policajtem nebo pracovnikem tel.operatora, ktery ten odposlech provede nelegalne. Kdyz na odposlechu nebudou otisky, tak co? Nekdo to tam dal, nekam se to prenaselo dal, ale v podstate se nic jjineho zjistit neda. Maximalne dostane nekdo dutku nebo snizeny plat za to, ze zapomel nekde klice od strezene mistnosti.

exulant 23.9.2006 3:49

Re: vsechny tyhle uvahy

Presne tak, a tak to nejspis bylo.R^R^

Jerry 23.9.2006 0:55

Docela zábavné

Tak Petr Nečas, od kterého jsem snad nikdy neslyšel nějakou myšlenku, mluví do telefonu opatrně. Zajímalo by mě , jak to dělá. Langer je zase užvaněnější, než většina drben, co znám, ten poví i to,  co neví.Toho je odposlochávat zbytečné.

SLAVA 23.9.2006 1:30

Re: Docela zábavné

Souhlas, a kdyby narazil na hluchého, tak to ještě ukáže na kameru. To pro jistotu, aby se to nevyneslo.

Melein 23.9.2006 0:25

Odposlechy jsou přece zákonné

Ano, odposlechy jsou zákonné, pokud je nařídí státní zátupce. Ale bohužel, musím dám za pravdu paní Vesecké, zákon jim neumožňuje zvěřejnit, koho se odposlech týkal. Ale podle mě by měl být dotčený občan (po skončení vyšetřování!) upozorněn minimálně o tom, že byl v době X odposloucháván! Při dnešní situaci v naší policii si velmi dobře dokážu představit situaci podnikatele, který se ničím neprovinil - pouze tím, že se v telefonním hovoru zmínil o nějaké situaci pro něj výhodné nebo nevýhodné, Stačí, aby se tato nahrávka dostala do nesprávných rukou a jsme zase u těch proklatých odpodlechů! Nevím, jak vám ostatním to připadá normální nebo nenormální, ale pokud s někým hovořím po telefonu, tak nepředpokládám, že mě nějaký pitomec odposlouchává a za X let na mě něco vytáhne. Podle mě je to něco jako listovní tajemství a nemělo by být zneužíváno!;-€

Alois 23.9.2006 8:40

Re: Odposlechy jsou přece zákonné

Když si to představím, je to jako letadlo: Najdu někoho, kdo v něčem nelítá, ale je vyšetřován v nějaké kauze o hodně milionů, třeba vrátného nejakého podivného podniku. Přiměju ho, aby zavolal Langrovi. A pak už v té kauze, která je závažná a soud to uzná, odposlouchávám a odposlouchávám... Kdokoli může zavolat svému poslanci, komukoli..  Já v tomhle prostě nevěřím.Dokonce i do firmy, kde berou všechny hovory, může kdokoli zavolat.. Ten zákon by měl být velmi přísný a průhledný, tohle je děs. Navíc, Spurný nepřipomněl, že do toho vyjádření Langera navezl nějaký novinář na tiskovce a že Langer odpověděl dost diplomaticky. Rozumnému člověku je jasné, že dokud se nevyčistí policie a nebudou demokratičtější zákony, nebude důslednější ochrana lidských práv, tak je tu pořád policejní stát. Když dají lidem dost bůčku, je jim to asi fuk. Všechno jak z Orwela.