2.6.2024 | Svátek má Jarmil


Diskuse k článku

POLITIKA: Drze o kauze „Baxagate“

Nedávno mi bez známé úřední příčiny (jen tak, sám od sebe, v nějakém náhlém pohnutí mysli) poslal Aleš Flídr, místopředseda Krajského soudu v Brně, bývalý člen KSČ, aktivní účastník zatím nepotrestaného „znojemského justičního zločinu“, urážlivý dopis.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
I. Dvořák 26.1.2019 12:27

Re: Žádné překvapením od autora.

Takže náš pan prezident není zlý, pomstychtivý, falešný a dementní stařec. On je to vlastně takový mírumilovný, naivní dědoušek vševěd, zvláště u Soukupa. I ti jeho podkoní mi najednou připadají jako příjemní lidé, kteří by pro blaho Česka i krev cedili. Ovšem ne jejich.

Š. Hašek 26.1.2019 13:12

Re: Žádné překvapením od autora.

Mluvne k věci, pane Dvořáku.

Nejedná se Vaše dojmy stran presidenta. Jedná se o jednoho "soudce", který si myslí, že jeho ústní svědectví mu všichni budou zobat z ruky! Chápete?

Docela chápu, že president jedná jak jedná (dle Vás pomstichtivost), dementi z řad poslanců přeci chtěli o presidentovi hlasovat po jménech! Tajná personální volba byla známa hodně dávno, domovnice v Pompejích si o tom vyprávěly, ČSSD a Zeleným asi nikoliv. Dobře jim tak!

Mě táta taky občas varoval, že když budu blbej, tak to mohu později odnést.

I. Dvořák 26.1.2019 14:52

Re: Žádné překvapením od autora.

CitujiVás:......jedná se o jednoho "soudce", který si myslí, že jeho ústní svědectví mu všichni budou zobat z ruky! Chápete?

Chápu Vaše sdělení, jenže trochu jinak Opět použiji Vás cituji, je dosedím jiné jméno:..........

Jedná se o jednoho "Zemana", který si myslí, že jeho ústní svědectví mu všichni budou zobat z ruky! Chápete?

PS Pokud vím tak pan Baxa nikdy nebyl přistižen, kterak lže, což o panu prezidentovi se říci nedá.

Š. Hašek 26.1.2019 16:18

Re: Žádné překvapením od autora.

Ale vždyť o tom je řeč od počátku!!! Pane Dvořáku.

Dvě ústní svědectví mají váhu večerního větérku. Jen se divím, že to Baxa neví. Neví, protože doufá, že nevoliči Zemana uvěří i jeho "placatosti Země".

Vylézt po půl roce, s nějakým prohlášením (že jako president mě škrtil), to přenechám Hřebejkovi. Nic jako proti rejžovi. Ševče drž se svého kopyta.

Baxa není soudce, je to drbna. Drzá. Inu peníze.

J. Krásenský 27.1.2019 6:32

Rychetský a Kájínek

Rychetský podal v roce 2001 svou vlastní stížnost v Kajínkův prospěch, kterou Nejvyšší soud zamítl. Rychetský: „Neříkal jsem, že je nevinný, ale že byla porušena zásada in dubio pro reo. Že jsou pochybnosti o jeho vině a při pochybnostech je povinností soudu naopak zprostit obžalovaného,“

L. Čapatý 26.1.2019 10:52

... jeden z nejkvalitnějších mozků

Je zajímavé, jak lidé do toho času považovaní za bezúhonné a erudované (i pan Jemelík pana Baxu chválí) se po setkání se Zemanem mění v bezcharakterní lháře :-( Otázka zůstává není to spíše Zemanem ??

Š. Hašek 26.1.2019 13:15

Re: ... jeden z nejkvalitnějších mozků

Dobrá poznámka. Kariéra je kariéra.

Presidenta bych do toho netahal, to by rád Baxa. Baxa nehrál šachy (pravděpodobně), často se dívá na televizi a Slonkovou. Tak doufá, že to vyjde.

J. Milota 26.1.2019 10:10

Pan Čistý Baxa

Tohle o něm píše p.Koudelka v Parlamentních listech. Dříve se tomu říkalo mnohoobročnictví

Tohle vrhá na spor Zeman versus Baxa nové světlo. Advokát Koudelka připomíná starý Baxův problém. Bral plat, ale...

J. Milota 26.1.2019 10:18

Re: Pan Čistý Baxa

Ještě odkaz

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Tohle-vrha-na-spor-Zeman-versus-Baxa-nove-svetlo-Advokat-Koudelka-pripomina-stary-Baxuv-problem-Bral-plat-ale-568053

J. Milota 26.1.2019 10:22

Re: Pan Čistý Baxa

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Tohle-vrha-na-spor-Zeman-versus-Baxa-nove-svetlo-Advokat-Koudelka-pripomina-stary-Baxuv-problem-Bral-plat-ale-568053

I. Dvořák 26.1.2019 11:19

Re: Pan Čistý Baxa

Baxa je vyvrhel. Nejen, že bral plat,. ale ve školním věku již na základce koukal holkám pod sukně. V porovnání se Zemanem,jakožto zářným příkladem kolik nenávisti, falše a zloby se vejde do jednoho, dnes již dementního starce,. každý působí jako světec. Tedy jistojistě i pan Baxa.

J. Fridrich 26.1.2019 11:40

Koudelky neznam, to priznam... Jeden hral v jednom ceskem filmu. Nyni se dovidam, ze je to hlavni ARBITR ve sporu o nehezkem chovani naseho pana Zemana a ukazal nam vsem tu zkazenost pana Baxy a cistotu pana Zemana a jeho spolupracovniku.

Š. Hašek 26.1.2019 13:40

Re:

Nechte Koudelku Koudelkou,

Vy sám berete jako hlavního arbitra sporu jednoho ze svědků - Baxu. Ještě jednou Vám to napíši - Vy berete jako arbitra sporu jednoho z účastníků sporu.

No, mě se to zdá, ehm, .......... jak to kulantně nazvat .... takové "televizní". Nebo baxosoudcovské.

M. Krčmář 26.1.2019 9:45

Páně minářovo stažení žaloby,o které věděl, že by dopadla v jeho neprospěch mluví za vše, nejen že by se tento pán měl hluboce stydět,neměl zastávat žádnou veřejnou funkci, hlavně by měl být trestně stíhán za pohrdání soudem. Pana prezidenta drží pohromadě již jen dehet, zombík se nám rozpadne a budou mít soudruzi po srandě, takže toho řešiti netřeba. Za poznámku stojí Zemanovo nařčení pana Baxy z neduhu,kterým trpí především on,z pomstychtivosti, přesto by i další volby pravděpodobně vyhrál, stejně jako vyhraje Babiš, navzdory tomu co je zřejmé. Jak říká můj tata,blbců bude vždycky aspoň o jednoho víc. Já si du nalejt štamprličku,a vám všem tímto přeji hezkou sobotu.

V. Kotas 26.1.2019 10:09

Re:

Na to, jak ta prověrka dlouho trvala a co se kolem toho dělo i díky médiím, tak to spíše vypadá na to, aby nedopadla dobře.

M. Krčmář 26.1.2019 10:24

A proto stáhnul správní žalobu ten, který ji podal? Páně Kotas,dělaj si srandu?

J. Vlček 26.1.2019 9:11

Pane Jemelíku,...

...dík za střízlivé a nezaujaté vyhodnocení toho, co všichni Zemanobijci nazývají "aférou", bez toho, aby si vyslechli obě strany této tzv "aféry".

F. Doušek 26.1.2019 9:40

Re: Pane Jemelíku,...

A kdo je "druhá" strana? Mynář, člověk zprofanovaný a jednou nohou v base sedící za své čachry?

J. Vlček 26.1.2019 9:48

Re: Pane Jemelíku,...

O čem chcete diskutovat, když ani nevíte kdo je ta druhá strana. Že by ČT také jednou vyslechla prezidenta, to by nešlo, že ne.

Š. Hašek 26.1.2019 10:02

Re: Pane Jemelíku,...

Jo, jo, pane Vlčku,

ono římské "vyslyš druhou stranu". Případně u ústních svědectví "obě zahodit". Rovnou. Slovo proti slovu. "Jedna domovnice povídala, že jsem ve čtrnácti kouřil a vajgly házel do květináčů". Určitě by dneska rozpoutala hrdelní soudní proces svým svědectvím.

To znal u nás na škole i propadající maturant, chodil jsem do školy dávno. No, zas tak dávno ne. Dneska jsou moudřejší a chytřejší školy a studenti. I televize. Ten Baxa je od pohledu Mirek Dušín.

F. Doušek 26.1.2019 11:39

Re: Pane Jemelíku,...

V ČT se jako "druhá strana" objevil jen Mynář, obhajující Zemana.

Tak o čem se mnou chcete diskutovat, čéče?

Š. Hašek 26.1.2019 19:20

Re: Pane Jemelíku,...

No právě!!! Slovo proti slovu. I prvňák ví, že to je "směska drbů a vyber si domovnice"!

Mě se "líbí", že "velevážený soudce Baxa dovolí", aby jeho "proslovy" se vůbec porovnávaly s výmysly nějakého Mynáře! Chudák malá, prachy a flek. Soudce!

To fakt spacákovci nezvládli, hlupáci. Dávat za důkaz slovo proti slovu.

Asi stejně nechápete. Diskutujte. V ruce máte jen "já jsem, řekl, on řekl". Vy byste měl být místo Šlachty. Udělal byste velezradu za minutu.

V. Patkoš 26.1.2019 10:26

Re: Pane Jemelíku,...

Koho probůh chcete vyslýchat? Jak Mynář, tak Zeman přeci vše potvrdili, jen to podle nich není ovlivňování.

R. Langer 26.1.2019 10:30

Re: Pane Jemelíku,...

Ano, a s tím se dá souhlasit. Nebo taky ne. Že? :-D

J. Svoboda 26.1.2019 7:24

Intervence v živých kauzách, pro Jemelíka prkotina ...

J. Fridrich 26.1.2019 7:09

To se vám moc nepovedlo, pane Jemelík. Josef Baxa promluvil

To se vám moc nepovedlo, pane Jemelík. Josef Baxa promluvil pravdu o té partě kolem Zemana - Mynář, rusofil Nejedlý, Ovčáček. Z těchto lidí musí být slušnému člověku nevolno..

„Baxa: Já vám dám funkci, vy mně rozhodnutí, nabízel mi Zeman“

Tak špatný je nakonec pan Baxa, šéf nezávislého soudu ? A tlaky od Zemanových pohůnků jsou v pořádku ? Máme tady podivné občany..

R. Houška 26.1.2019 9:17

Člena té party nepřesvědčíte. Místní Zemanova úderka má složení, Jemelík, Schneider a Vlk st. S tím, bohužel, žádné vysvětlování nepohne.

Š. Hašek 26.1.2019 9:44

Re:

Nechte úderky úderkama, pane Houško. Vysvětlete Vy, co se dělo za zavřenými dveřmi!

Předložte nahrávku té kávy Baxy u presidenta, předložte podpisy presidenta pod změněnými rozsudky ........ předložte něco krom drbů! Baxovi jde o prachy a kariéru, to Vy asi neberete v potaz. Baxa se obětuje zdarma pro blaho hodnot!!!

Víte, často v hospodě se plká, ale takhle, jako Vy a pan Fridrich ....... to až k ránu, když si mnozí ani nepamatují, kde bydlí ....... .

R. Langer 26.1.2019 10:31

Re:

A díky za to! :-D

J. Svoboda 26.1.2019 11:17

Re:

Jedná se o cílené ataky na naši výzvědnou a bezpečnostní službu státu, justici, parlamentní demokracii a demokratické zřízení vůbec. Ta akce je evidentně rozsáhlá, kdoví do čeho Zeman, s vidinou uzurpování tolik odpírané MOCI, jeho svatého grálu, vstoupil a čemu se upsal. Za co, to víme. Kolik za to zaplatíme my všichni, to teprve poznáme.