4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Dračí setba

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Tomík 23.10.2006 11:07

Všechno přece neuniklo

Zajímavé. Něco z policie přece jen neuniklo a tak to uniká diskusi. Copak asi je v Bublanově osobním spise dobře uloženém u pana Pět-v-českých, že vždy tak pěkně hopkal, jak RaJ pískal? A pak že není utajení....

Ostatně bylo by, kdyby nečestné hry modrých pohůnků a agentů imperialismu nezkazily naši policii (nejspíš dolary z Wall Streetu) - pak by z ní nic nevyteklo, ani voda z Grossova bazénu, ani kakao, biolíh, PHM z Unipetrolu, ba ani ten i tak slabý pramínek peněz z Eurofondů. Teď teprve možná uvidíme! Langer na nás vypustí toho prokletého černožlutého brouka a na každém bude štěnice a na štěnici DDT (to proti Martinovi Bursíkovi).

Joska 23.10.2006 0:00

K článku jako takovému moc nemám

ale zaujalo mne tvrzení autora, že Kořistka byl ke křivému obvinění (někým?) dotlačen. Vy to snad pane Bárta víte, kým? Nic takového jsem totiž nezaznamenal..

Milka 23.10.2006 14:23

Re: K článku jako takovému moc nemám

Pan Bárta má jistě informace, které nemá ani sama policie. No pane jo....

Starý J. 22.10.2006 20:33

Milka

Na snůšku naprostých hloupostí, které jste napsala je zřejmě zbytečné reagovat. Snad jen: Paroubka neobvinila ODS, ALE JEHO KOLEGYNĚ, KTEROU UDĚLAL NÁMĚSTKYNÍ!  A DÁLE – KDE JE Paroubkem prosazovaná PRESUMCE VINY, kterou uplatňuje u jiných socanů (Doležel, Péťa, Jourová…)? Ti také zatím nebyli odsouzeni, ale jen je policie PODEZÍRÁ!!! Proč se Paroubek nevyloučí, když se jen „mihnul kolem korupce“ (úsloví, které sám používá)!

Tak ODS znemožnila ČSSD za osm let vlády? Neznemožnili se korupčními aférami sami? Zapomínáte na Krause, biolíh a další? To jim máme odpustit jejich lumpárny a rozkrádačky, protože chudáci 8 let vládli? Vskutku jste mě pobavila!

A ještě – když unikly odposlechy Topolánka s Dalíkem, Doležala (ODS) a dalších členů ODS, to také Paroubek protestoval? To také byla politická akce na objednávku ČSSD?  My uvidíme, že Langer a Topolánek jsou jen odvarem Paroubka! Uvidíme, uvidíme, uvidíme…to jsou ty Vaše důkazy pro to? Vážená – s čím kdo zachází, s tím také schází!!!

Milka 23.10.2006 14:21

Re: Milka

Tak podle vás co jsem napsala je to všechno snůška naprostých nesmyslů ? A kde máte důkazy o tom co se píše v článku, že je pravda ? Až budou důkazy, tak ať každého soudí podle práva. Ale zatím jsou to jen promiňte keci, které někomu slouží, aby druhé znemožnil. Vždyť jste sám zmínil odposlechy Topolánka a dalších a jistě v nich není nic dobrého, když se páni tolik bojí, aby se veřejnost nedozvěděla jejich obsah. Jen se vznášejte na křídlech modrého ptáka, ale pozor abyste nespadl brzy na tvrdou zem. To potom moc bolí. Pak jistě odložíte růžové brýle a budete se dívat na svět a pány politiky jinak. Přeji vám krásné dny bez pohromy...

Starý J. 22.10.2006 20:32

Probůh raptore

Já mám na Vás smůlu! Vaše věta …máte jedinečnou příležitost. Jsem tak spokojen s volbami ve svém okrese, že snesu jakoukoli urážku….se mi do příspěvku dostala zcela omylem při kopírování a já to po sobě nečetl  (připojuji se na krátkou chvíli).

Jinak nevím, co na mém příspěvku jakémusi Paranoidovi kritizujete (jedině pokud máte jiný názor) a už vůbec ne, co s tím má společného Bárta. Jeho jméno tam přece vůbec nefiguruje!

raptor 23.10.2006 14:14

No jo, vidíte, soráč!! To jsem byl zas slepej já!!

Jsem ve Vašem textu zahlídl, že s sebou taháte v bloku kus mé věty, dočetl jen od toho místa dolů a spravedlivě se za Bártu zapálil. :o)) Poučení pro nás oba.

Milka 22.10.2006 19:26

Doplněk

Vážení,

úmyslně jsem se nevyjadřovala k nechutnostem z autorova článku, neboť to jsou nepodložené věci (pro mě zatím drby). Až se předloží důkazy, tak padni komu padni bez slitování. A věřím, že policie vezme rozum do svých rukou a né politických a začne konat tak, jak jí to ukládá zákon !!! A prosím vás neurážejte politiky. Každý vypadá tak jak vypadá. Někdo jak filmová hvězda a někdo zase jak obyčejný člověk. Pan Topolánek má přítelkyni současnou a nikomu to z morálního hlediska nevadí (i když by u premiéra a předsedy vládnoucí strany mělo), neboť by měl jít národu vzorem. Ale s tím si on jistě hlavu neláme, protože to může svést na pana Paroubka a ČSSD, že mu jí podstrčili úmyslně, aby ho zdiskreditovali !!! Takže suďte každého spravedlivě a né zaujatě. Však za ty následující 4 roky se toho jistě dovíte víc, až vám z toho půjde hlava kolem. Takže, zdar práci ODS a nás ať ochraňuje již jen víra v lepší život... 

huhu 22.10.2006 23:44

Re: Doplněk

vy potřebujete v čele státu vzor ?  V čele státu musí stát osoba, která realizuje tu "správnou" politiku, a může to být klidně prokouřený ožrala Churchill či děvkař JFK. Určitě byli lepší nežli "vzorový" Heydrich. či dokonce vegetarián a asexuální Hitler.

Milka 23.10.2006 14:42

Re: Re: Doplněk

Žádný vzor nepotřebuji, tím jsem chtěla jen ve slušnosti naznačit, že žádný politik není svatý a nelíbí se mi, že je každý pomlouvá. Ať jsou z jakékoli strany. To si uvědomte vážený pane. A jistě jste postřehl, že jsem souhlasila s tím, ať u nás vládne ODS, aspoň se dozvíme zase něco nového. Za těch 8 let to již byla nuda a je potřeba změna, aby bylo koho nového pomlouvat a urážet. Což vám jiste vyhovuje...

Milka 22.10.2006 19:02

Reakce na článek a následnou diskusi

Po přečtení článku Politika: Dračí setba a následné diskuse je mi špatně ! ODS využila 8 letou vládu ČSSD k tomu, aby ji u veřejnosti a voličů úplně znemožnila. Až zde bude vládnout 8 let ODS budeme se možná ještě více divit, co všechno vyplyne na povrch o jejích aktivitách, korupčních skandálech a dalších nechutnostech, kterých se již dopustila, ale ještě  bez pochyby dopustí. Těm, kdo nejsou přímo tzv. u zdroje se může nalhat (a překrucovat jak se to hodí) cokoliv a lidé tomu budou věřit. Největší výhrou každé vládnoucí strany je mít na své straně média. A ty ČSSD prokazatelně neměla. Prosím Vás lidi nevěřte všemu co se píše !!! Souhlasím s tím, že policie by měla pracovat bez ohledu na to která je u moci politická strana. Největší kámen úrazu je v tom, že bohužel ministr vnitra, pod kterého policie ČR patří je vždy politik. V tomto resortu by měl stát v čele absolutní nestraník a pak by byla situace jistě jiná, neboť pracuje a řídí resort na politickou objkednávku !! Policie chce pracovat v klidu a kvalitně jak jí to ukládá zákon, ale páni politici do všeho strkají nos a tak by taky mohli jednou přes něj dostat. Kdyby dnes vyšlo vše na povrch na všechny politické strany a jednotlivé politiky, veřejnost by to neunesla a byla by zde další revoluce. Můj názor je závěrem ten, ať ČSSD přizná porážku a nechá zase u moci ODS. Změna je život a za 4 roky nám budou skládat účty. A třeba zjistíme, že pan Paroubek je slabý odvar od pana Topolánka a Langera a dalších...

Opravdu si všichni myslíte, že to co se píše a říká o panu Paroubkovi a byly na to důkazy, že by ho policie jen tak nechala běhat na svobodě ?! To je mi vás líto...Před volbami je každá špína dobrá a volič je lehce manipulovatelná kořist. To je vše, co jsem vám k tomu chtěla říci a když píšete příspěvky, dejte si pozor na pravopis a češtinu. Je to každého vizitka a ukázka přirozené inteligence. Neboť jen s inteligentním člověkem se dá vést dialog na úrovni. Zdravím všechny...

huhu 22.10.2006 23:45

Re: Reakce na článek a následnou diskusi

vaše "ODS využila 8 letou vládu ČSSD k tomu, aby ji u veřejnosti a voličů úplně znemožnila." - no to je góóóól ! :-D:-D:-D:-D:-D

Milka 23.10.2006 14:12

Re: Re: Reakce na článek a následnou diskusi

Vážený pane,

bohužel jste nepochopil, co jsem svým příspěvkem chtěla říci. Je vidět, že věříte všemu co se napíše a tak jste jedem z těch , kterého lze lehce zmanipulovat. Je mi vás upřímně líto. Nesnížím se k tomu, abych někoho urážela a pomlouvala, však on nám čas sám ukáže, kde byla a je pravda. Hezký den přeji.

huhu 22.10.2006 23:48

Re: Reakce na článek a následnou diskusi

jo a k tomu Paroubkovi - ted má poslaneckou imunitu, možná proto se bojí předčasných voleb a není jistě mezi socany sám, takových tam je plno, jen namátkou Rath a jeho "schůzkovné", Zgarba, atd.atd ..

Starý J. 22.10.2006 18:03

Paranoid

….Topolánek veřejně obvinil Paroubka se styků s podsvětím. nic neprokázal ani on ani Langr a dokonce ani Kubice…..

No a proč by něco dokazovali? Dokázal Paroubek Gandalovičovi, že zpronevěřil v Americe 5 milionů dolarů? Dokázal Topolánkovi, že udělal úvěrový podvod? Dokázal snad, že ODS si u Kubiceho objednala zprávu? Dokázal, že ODS si objednala zprávu „Kubice2“, se kteou před volbami vystoupil v TV? Dokázal propojení ODS-ÚOOZ v kauze Doležel? Dokazoval snad někdy něco? Dokázal někdy Rath jedinou ze svých desítek obvinění na adresu ODS?

Připomeňte mi prosím, kterou z uvedených kauz, Paroubkem a Rathem tak halasně v TV omílaných

máte jedinečnou příležitost. Jsem tak spokojen s volbami ve svém okrese, že snesu jakoukoli urážku.

dokázali! Dokázal snad Bublan Dalíkovi uplácení, když VEŘEJNĚ V TV UVÁDĚL (a ještě k tomu nepravdivě), že je prokázáno výslechem na detektoru lži, že Kořistka nelže! To nebyl „únik informací z vyšetřování“??? Jděte již socbolševici někam!

raptor 22.10.2006 18:59

Pane Starý,

Vy v těch nicích máte fakt děsnej hokej - Pavel Bárta je můj stranický kolega. :o)

vogel15 21.10.2006 21:34

Bárta : " Řekni zrcadlo kdo je nejchytřejší "?

Zrcadlo bez váhání odpovědělo : Ty Bárto a jenom Ty!" a pak se voda zavřela. Bárta mi připomíná koně na dostihové dráze s klapkami na očích, které mu dovolí vidět jenom v jednom směru. Problémy jsou podle něj černobílé a plete si příčiny s následky. Je vidět, že někteří příznivci svých stran jsou v konečném důsledku vedeni slepou vírou nikoliv přesvědčením.

Paranoid 21.10.2006 19:05

Dálší ohnostroj žvástů_?

Pan Bárta znovu  přikládá polínko na táboráček. Parobkova "expřítelkyně" je nový trumf  po pedofilech a objednavatelech vražd!  Skutečně trapná fontána z dílen propagandistů ODS. Pan

Topolánek veřejně obvinil Paroubka se styků s podsvětím. nic neprokázal ani on ani Langr a dokonce ani Kubice. Že by se omluvil, nebo aspoň své tvrzení dementoval ho ani nenapadane.

Místo polokoulí má asi jen ty gule!

Melein 21.10.2006 20:43

Re: Dálší ohnostroj žvástů_?

A vy v lebce prázdno.:-(

Pavel Bárta 22.10.2006 2:13

Re: Dálší ohnostroj žvástů_?

Já jsem ovšem nenapsal Paroubkova expřítelkyně. Napsal jsem expřítelkyně, což je zkrácený popis faktu, že Jourová z ČSSD již vystoupila (přítel, přítelkyně v ČSSD nahradilo soudruha a soudružku).

Navíc si nemyslím, že by se z přemílání vztahu Paroubek - Jourová dalo něco vytřískat, Jourová se rozvedla v roce 2001, krátce po vstupu do ČSSD, a Paroubkovi zajistí dostatečnou omluvu fotografie manželky.

Paranoie čest!

vládík 21.10.2006 15:39

Vážení

o čem tady diskutujete? Jak tristně dnes (tj. po 8 letech vlády ČSSD) vypadá policie a celé ministerstvo vnitra nás poučili lidé nad jiné znalí: dlouholetý místopředseda vlády (a ČSSD), poslední ministr vnitra za ČSSD a Velký Podrždeštník.  Kdo by chtěl jejich slova o zpolitizované polici a boji uvnitř ní zpochybňovat? Jen, škoda, že tak kvalitně tito odpovědní nepopsali stav morálky po jejich amorálních výlevech a případně i stav financí.

kamil 21.10.2006 13:59

pane bárta-jste ubohý manipulátor-bez důkazů obvinujete-vaše vývody jsou výsměchem všemu normálnímu-vaše modré rozhořčení z vás dělá jen ubohého úpmlouvače,který v zájmu modrých ptáků lže,mate lidi-celé vaše úvahy jsou velká ubohost

watabi 21.10.2006 14:21

Re: pane bárta-jste ubohý manipulátor-bez důkazů obvinujete-vaše vývody jsou výsměchem všemu normálnímu-vaše modré rozhořčení z vás dělá jen ubohého úpmlouvače,který v zájmu modrých ptáků lže,mate lidi-celé vaše úvahy jsou velká ubohost

zato vy, pane, jste napsal neprosto brilantní analýzu současné situace podpořenou neprůstřelnými argumenty a důkazy.

BTW. Naučte se psát příspěvky a nesmolte svoje myšlenky do nadpisu.

penzista 21.10.2006 14:33

Re: Re: pane bárta-jste ubohý manipulátor-bez důkazů obvinujete-vaše vývody jsou výsměchem všemu normálnímu-vaše modré rozhořčení z vás dělá jen ubohého úpmlouvače,který v zájmu modrých ptáků lže,mate lidi-celé vaše úvahy jsou velká ubohost

Hlupákovi je zbytečné oponovat natož mu radit. Stačí se podívat koho obhajuje a je to jasné. ;-)

Paranoid 21.10.2006 19:07

Re: Re: Re: pane bárta-jste ubohý manipulátor-bez důkazů obvinujete-vaše vývody jsou výsměchem všemu normálnímu-vaše modré rozhořčení z vás dělá jen ubohého úpmlouvače,který v zájmu modrých ptáků lže,mate lidi-celé vaše úvahy jsou velká ubohost

Argumenty jůsou pro pány nanic. jim stačí koho pomlouváme!

Kerdik 21.10.2006 15:34

Re: pane bárta-jste ubohý manipulátor-bez důkazů obvinujete-vaše vývody jsou výsměchem všemu normálnímu-vaše modré rozhořčení z vás dělá jen ubohého úpmlouvače,který v zájmu modrých ptáků lže,mate lidi-celé vaše úvahy jsou velká ubohost

Formálně sice slabé-obsahově však výstižné.

PetrK 21.10.2006 12:27

Váš článek

vystihuje situaci v tomto státě, bohužel nejeden občan mi připadá jako ovce vedená na porážku, aniž by si toto nebezpečí uvědomoval. Je mi to líto, ale minulým excesům komunistického režimu asi věří málokdo a dobrovolně strká hlavu do oprátky, kterou připravuje Paroubkova squadra se souhlasem KSČ(M).!!!!!!

Marat 21.10.2006 11:01

Nevidím nic špatného v tom,když se na politiky něco provalí.

Jenže kdyby se nic neprovalilo na veřejnost,tak by se vždy všechno ututlalo a neštěkl by po těch věcech pes.Nevím co je tajného na té zprávě Kubiceho? Co je tam něco nebezpečného pro stát,že to musí zůstat tajemstvím?

Možná že si většina z vás pochvaluje,jak dva novináři povalili presidenta Nixona.Nic špatného v tom nespatřujete.Tak proč podobnou věc která se stane v ČR,tak vehementně odsuzujtete?Nebo by ste zase chtěli,aby se v tisku a TV jen prozrazovalo lidem,jak pokračuje boj o zrno a o dojivosti krav?

Kardiak 21.10.2006 15:58

Re: Nevidím nic špatného v tom,když se na politiky něco provalí.

Ani já ne.Ale nemělo by se to provalovat z policie.Novináři ať pátrají a píšou,jako o závod,ale policie má držet zobáky až do vyšetření.Takhle se brzy dočkáme výroby podobných případů na objednávku.Jak politickou,tak třeba od mafie,nebo někoho bohatého,kdo si koupí pár policistů.Na to pozor.

Malý Aston 21.10.2006 9:32

Šifra soudruha Paroubka!

Jako občan plně souhlasím s autorem článku.Každý kdo zde žije,umí číst a psát,má televizi a zdravý rozum již pochopil,že ne politické strany ale tajné služby a policie řídila chod věcí veřejných.Já se domnívám,že nám nebylo řečeno vše.Jestliže se část policie postavila proti Grossovi,Tvrdíkovi,Paroubkovi a Bublanovi,musí tam být nějaký velký průser,který přerůstá hranice České republiky.Domácí problémy byla jistě policie a státní zastupitelství řízené ÚV ČSSD zakrýt,mezidnárodní již ne,jsme součástí EÚ a policejní složky a tajné služby i když nechtějí,musí spolupracovat.Jsme skutečně svědky války policie,státních zástupců a soudců,žádný socák nemůže dnes tvrdit,že to není práce 8 let vládnutí ČSSD. Jen se hrozím toho,kdyby se něco stalo panu Kubicemu,já být soudruhem Paroubkem,tak mu přidělím ochranu z ČSSD a to v jeho vlastním zájmu.