6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Dostane se ČSSD do sněmovny?

Staronový hejtman Jihočeského kraje Jiří Zimola navrhuje rozdělení funkce premiéra a předsedy strany. Sobotky je mu líto.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
F. Lesniak 20.11.2016 18:56

Opravdu je velice kouzelné,

jak se příslušník zlodějských modrých fóglů zajímá, jestli se socani dostanou do sněmovny.

M. Gavlák 19.11.2016 12:47

Sobotka se mi jako premiér líbil,

až do onoho "prohlášení"k Číně a té šarádě s ministry. ČSSD jako strana zemanovců je pro mě nevolitelná. kecy o pražských kavárnách, které používají zemanovci, to je právě ta odpudivá populistická srágora, která lidi jen rozdělí...

M. Prokop 19.11.2016 20:40

Re: Sobotka se mi jako premiér líbil,

Takže jeho působení jako Dluhoslava se vám taky líbilo?

P. Götze 19.11.2016 12:36

Tak dlouho se rve ze babis je nesystemova strana, az je ta nesystemova strana rozlozi. Volic neresi kdo je systemovy a nesystemovy. Ta valka vsech proti babisovi je kontraproduktivni, to je boj proti vuli volice. A sobotku to bude stat hlavu. Jeho chyba.

F. Navrátil 19.11.2016 11:47

Sobotka ve slepé uličce

Sociální demokracii padají volební preference proto, že se Sobotka a spol vykašlal na volební program a tradiční voliče. Snažil se naopak zalíbit pražské kavárně (tak dobře, liberálním intelektuálům), která však sociální demokracii nevolí! Takže nyní bude následovat návrat strany z pražského vandru do sociálně demokratického chlívečku. Problémem je, že tradiční voliči dnes už raději dají hlas Andreji Babišovi.

P. Stupka 19.11.2016 10:50

Zimola má rozložit ČSSD zevnitř.

Dostal to za úkol od Zemana a Babiše a už na tom pracuje. ČSSD jsem nikdy nevolil a volit ani nebudu. Přesto z tohoto vývoje radost nemám. Naši zemi v rukou dvou výše zmíněných pánů nečeká nic dobrého.

19.11.2016 12:04

Re: Zimola má rozložit ČSSD zevnitř.

Sobotka už ČSSD dávno rozložil. Jde jen o to, zda se ČSSD vrátí tam, kde na politickém nebi na být, nebo zda bude pokračovat na svém zániku.

M. Prokop 19.11.2016 20:41

Re: Zimola má rozložit ČSSD zevnitř.

ČSSD má být tam, kde byla před Zemanem. Od té doby škodí.

K. Vyšata 19.11.2016 10:38

Zase to tak hrozné nebude,

na těch patnáct procent se ČSSD dostane, má skalní voliče jako KSČM. Ale dostat se do vlády? To pochybuju, vlézt do připravované Národní fronty Kalouska proti Babišovi by spolehlivě odradilo i zbylé voliče. Sobotka toho podělal hodně, zvlášť v poslední době a vyhozením zbytečného Dienstbiera už nezahladí svůj lapsus koketování s Kalouskem a podbízení se "kavárně". Vyhlásil nezodpovědně "válku" v koalici proti Babišovi v době, kdy si ministr financí dost oprávněně přivlastňoval úspěchy vlády. Vlastně nahrál Zemanovi, který dostal na podnose nového spojence.

P. Kmoníček 20.11.2016 8:59

Re: Zase to tak hrozné nebude,

Vyšato,Vás straší Kalousek ,i když jdete na houby.Dělejte s tím něco.

K. Vyšata 20.11.2016 9:11

Re: Zase to tak hrozné nebude,

Dobrá rada nad zlato. Jsem zdrcen Vaší moudrostí, to se musel vařit mozek než jste vysmolil ty dvě věty.

D. Polanský 19.11.2016 8:50

Dostane.

Tečka.

J. Jurax 19.11.2016 22:56

Re: Dostane.

No, doufejme. Ale kolik tam bude mít křesel?

19.11.2016 6:46

ČSSD se do sněmovny dostane, zřejmě s

" odřenýma ušima " ale bez těch, kteří ji dnes táhnou ke dnu ( jmenovat nemusím, že ).

P. Maleček 19.11.2016 5:16

Ano ČSSD kopírující ODS, i v tom co autor tají.

Ano, ČSSD věrně kopíruje sešup ODS. I ta příčina je stejná. ČSSD totiž stejně jako ODS již zcela ovládají vnitřní mafie, hnané touhou nikoliv po prosazení sociálně demokratického pohledu na svět, ale touhou po politicky krytém dojení státu, krajů a obcí. Však právě masové objevení se tváří dobře známých a na rozdíl od centra ČSSD lidem nenáviděných lokálních mafiánů v čele krajských kandidátek, bylo jedním z důvodu propadu ČSSD v Krajských volbách.

To, že tohle autor nezmiňuje či vůbec nevidí jaksi nepřekvapuje, zvláště když je ochoten napsat, že za pád Nečasovy vláda v r. 2013 prý mohlo spiknutí olomouckých st. zastupitelů.

Evidentně se až směšně snaží zamaskovat, že za pádem Nečasovy vlády stojí to, že premiéra přes svou mezinožku řídila jeho sekretářka dle toho, jak jí kdo ve snaze si též na státním nakrást, čím uplatil. To právě jako vrchol prožrání ODS mafiemi přes politické krytí systémově rozkrádajícími stát. Olomoučtí st. zastupitelé udělali jediné - tuhle hrůzu, tolerovanou celou vrcholovou ČR politikou, zastavili.

Že by byl premiér Sobotka řízen přes sexuální pudy známo není (zatím), ale že je ve vleku vnitřních mafií ČSSD, živících se dojením (politikou zlegalizovaným rozkrádáním státu), už doslova bučí. Nejen tím jak ne - řídí vládu, ale i tím jak před volbami objížděl kraje a poskytoval podporu i těm nejodpornějším mafiánům ovládajícím krajské organizace ČSSD a trůnících v čelech kandidátek - viz jeho podpůrná návštěva (to vč. slavnostního oběda) z čela radnice socanskou mafií dojeného města Krupky, proslavené i uplácením voleb a přes hazard zneužíváním romských sociálních dávek.

Autor tuhle část problému ČSSD širokým obloukem obchází. Není divu, není to tak dlouho, kdy byl horlivým příznivcem téhož v ODS. Nebýt olomouckých st. zástupců dělá to dodnes.

J. Kyselková 19.11.2016 19:45

Re: Ano ČSSD kopírující ODS, i v tom co autor tají.

Pane Malečku, Vy se tak dobře orientujete ve všech zlořádech, rozkrádání a mafiích, že je až podivné - pokud byste byl sám mimo.

P. Kmoníček 20.11.2016 9:02

Re: Ano ČSSD kopírující ODS, i v tom co autor tají.

Opravdu to tak vypadá,navíc když pomíjí propagační předvolební jízdy Zemana.