16.5.2024 | Svátek má Přemysl


Diskuse k článku

POLITIKA: Dobré zprávy

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
vládík 5.6.2006 22:54

ZBABĚLOST

Jenže to nebylo o ospravedlnění se (k tomu byla tiskovka s pí Paroubkovou již dříve). To byla reakce nafoukance, který není chlapem. Chlap se umí k porážce postavit čelem. To byla reakce vzteklého dítěte na pískovišti, když mu berou bábovku (a to ještě na omluvu dítě lze říct, že ta bábovka bývá jeho; vláda není ve vlastnictví tohoto napoleona). Neber to, jako útok na ČSSD, je to o totálním selhání radoby politika.

melanie 5.6.2006 21:54

volby zelených

Prosím vás,proč píšete,že lidé zvolili z únavy Zelené-ty přece poslal do sněmovny Česká televize-kdyby dostali stejný prostor v televizi třeba Kasl a jeho Svobodní demokraté-EU,tak by  byli dnes ve sněmovně-to je přece jasné a vůbec jak bylo veř.mínění manipulováno-proč nám na př.nenapíšete,že Topolánek má poměr-velmi intenzivní- s Lucii Talmanovou,ale necháte ho lhát národu pohádkou o vzornám roddiném životě-Je to sice jejich věc-jak říkají pánové z ODS,ale vy to nevidíte jako podvod na  voličích?A projev Klauze-pár dní před volbama-skandální -na takový postoj měl přece  právo jen Havel.No proste novináři zklamali-snad jen Hanák ev.Saša Kramer a pár slušných jedinců-pá.

drak 5.6.2006 19:56

Nezbývá nežli se těšit na předčasné volby.

Nezbývá nežli se těšit na předčasné volby. Jak tak poslouchám pana Paroubka, tak k nim dojde v nejbližším ožném termínu, čím více bude vystupovat na veřejnosti, tím více hlasů ČSSD ztratí, toť asi tak vše, co se k tomu dá říci. Takže na tahu je ČSSD chce-li ještě něco zachránit.

šašek 5.6.2006 19:55

Re: Zásadní je, že díky voličům bylo zastaveno zlo

No a kde myslíte, že Toplánek sežene ten jeden hlas? Oni si hoši ve sněmovně zas tak na zlo a dobro nehrají

Doležal 5.6.2006 18:47

Zásadní je, že díky voličům bylo zastaveno zlo

Zlo, které zosobňoval před volbami každodenně Paroubek s komunisty a s jejich předlistopadovými strukturami , bylo díky voličům zastaveno.Je nyní jen třeba usilovat o to, aby boj proti zlu se nezastavil - a to je na každém z nás v každodením životě.Doležal

Karel 5.6.2006 18:05

Re: Re: Masturbace

Ty ho zbožňuješ!

AeroKarel 5.6.2006 17:43

Re: Masturbace

No asi jako na jiné Paroubkovy invektivy. Úsměvem a vysvětlováním programu ODS. Už se to naučil, na rozdíl od Puchejře.

kulda 5.6.2006 17:30

Re: Masturbace

On někdo tvrdil, že se Paroubek masturbuje? No to se mu nedivím, ne každé manželství je snadné a teď, když nebvyhrál volby, to bude mít teprve doma utrum;-).

Ale vážně:Koho chce P. žalovat? Dokumenty byly předány spolehlivě a utajeněm a že to někdo vyzradil,  nemůže se to hned hazet na ODS, na to ma on tolik dukazu, jako kdybyste to udělal vy :-D.

 Jiná otázka je, že to předtím bylo založeno ve státním úřadě a to bez vyšetřování - neviunný se přece nemá čeho bát. I když to byla kravina, vyšetřit se to mělo. Uražení by se mohli cítit občané tohoto státu, nemyslíte?

Host 5.6.2006 17:15

Re: Už snad nehledejte ani úřednickou vládu.Obětavci z vítězné koalice již hledají záminku,jak se udržet v pracně vybojovaných poslaneckých lavicích.

Drobná a bezvýznamná poznámečka ... dovedete si představit, že po té co vyhrajete volby a dá Vám v politicky inertní České republice hlas bezmála 2 miliony lidí (cca 189 000), řeknete prostě "sorry já mám slabý nervy půjdeme volit znovu". Jestli jste si všimnul v "oposlechu" Miroslava Topolánka je pasáž, kde říká Dalíkovi, že ... mu o ten post až tak zase nejde. Co když mu opravdu jde o zlepšení ... Připustili jste si to jenom na okamžik.

Jinak se jménem českého rozhlasu omlouvám panu Cibulkovi. Ta poznámka o Mussolinim by měla být znovu přehodnocena.

janoryna 5.6.2006 16:59

Re: No jo, za ten titul si dej otazník, ale bude dobře

když levičáci dokázali vládnout se 101, tak pravice, protože je lepší to hravě zvládne i s 96 hlasy. to by v tom byl čert, aby se někdo ze socanů nenechal přesvědčit, že stojí na špatné straně barikády. takže, čeho se bát ?

Host 5.6.2006 16:58

Re: Masturbace

Oni to sice neřekli, ale pokud máte paměť delší než dva týdny tak víte, že zničeho nic pronikly policejní odposlechy ze státního zastupitelství nebo policie (tedy z území spřátelených s ČSSD-KSČ) do tisku. Půvabné bylo zejména, že článek, ve kterém byly zveřejněny podepsal "vyvážená" Sabina Slonková. No není to krásný svět? 

Hamar 5.6.2006 16:46

Re: Masturbace

Pokud by to byla lež, tak by (bych) podal trestní oznámení ...

Stanislav 5.6.2006 16:37

Re: Masturbace

Průšvih (ale snad i trochu štěstí) je, že právě v onom projevu ukázal svou pravou -- zhrzeně diktátorskou -- tvář. Nuže, voliči sociální demokracie, chceš si zachovat tvář? Řekni Paroubkovi, že tvůj hlas byl pro levicové myšlenky a ne pro nabubřelého diktátorakterému možná patří do ruky RaJ, ale nikoli demokratická země. Určitě nejsem jediný, komu stoupne ČSSD v ceně, pokud se zbaví Paroubka & his melody boys.

Jak by reagoval Topolánek -- to tedy nevím -- ale buď by to prohlásil za sprostou lež, někomu by za to vynadal, v nejlepším případě by dotyčnému veřejně natloukl kokos, ale rozhodně by PO prohraných volbách nevyváděl ve stylu rozmazleného fakana, co mu za zlobení seberou hračky.

Smiricky_D 5.6.2006 16:02

Re: Re: zelení

Z hlasovani ve snemovne. To je nejdulezitijsi a nejobjektivnejsi porovnavaci hledisko toho jak se ta ci ona stran stavi k jakemukoliv tematu, vcetne ekologie, ci zivotniho prostedi. 

ODS leta nejcasteji ze vsech hlasuje jako jeden muz proti vsem zakonum ktere se tykaji ZP. Bohuzel.

Meloun 5.6.2006 15:32

Masturbace

Jsem volič sociální demokracie. Paroubkův projev se mi taky nelíbil a nechci ho nijak omlouvat. Neměl to říkat, neovládl se. To by se politikovi stát nemělo.

Ale zajímalo by jak by reagoval Topolánek a i vy ostatní, kteří k němu vzhlížíte, kdyby někdo zveřejnil dokument který by uváděl: "Topolánek chodí do křoví před základní školou masturbovat!"

kalivoda 5.6.2006 15:22

Re: Už snad nehledejte ani úřednickou vládu.Obětavci z vítězné koalice již hledají záminku,jak se udržet v pracně vybojovaných poslaneckých lavicích.

No jistě se pár politických prostitutek najde, jako vždy. Většina poslanců jsou přece ti staří dobří známí . . . 

kalivoda 5.6.2006 15:18

No jo, za ten titul si dej otazník,

protože jaké dobré zprávy? Autor spadl s višně? Čeká nás sakramentsky těžká doba, to mi věřte, ty dobré zprávy ať si dá za klobouk.

zeby 5.6.2006 13:07

Přidejte si do archívu

Kubiceho materiály pro parlamentní výbor (2,5 MB)

http://rapidshare.de/files/21711486/UOOZ_060529.rar.html

a Paroubkův povolební projev na videu (65 MB)

http://rapidshare.de/files/22133186/Paroubek_po_volb_ch_20060603.avi.html

Lerak 5.6.2006 11:05

Re: zelení

A z čeho tak usuzujete? Ekologicky více méně musí uvažovat každý. Očerňovat ODS z toho, že tak nečiní je prostá lež. Nebo mi to vyvrátíte?

tony 5.6.2006 10:26

zelení

Trochu podceňujete poptávku po alespoň trochu ekologické politice i u pravicových voličů. U ODS necítím ani náznak.

Kvetla 5.6.2006 1:00

Už snad nehledejte ani úřednickou vládu.Obětavci z vítězné koalice již hledají záminku,jak se udržet v pracně vybojovaných poslaneckých lavicích.

>-R^Určitě se najdou odpovědní a obětaví poslanci,kteří tuto hořkou oběť národu vezmou na svá bedra a umožní vznik regulerní vlády KSČSSD.Určitě nejsem daleko od pravdy,že již dnes hledají patřičný "přijatelný" důvod k tomuto sebeobětování.(Y)