8.5.2024 | Den vítězství


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
F. Eliáš 27.11.2010 21:05

Pokud nejste zločincem

Těžko vám může uškodit to, že bude mít John k dispozici vaše důvěrná data.

K. Janyška 28.11.2010 8:42

Re: Pokud nejste zločincem

Příšerná myšlenka ! Tohle spustit a už to nikdo nezastaví ! Ono to nakonec stejně už běží ! Socialistů je plný svět ! Lidská hloupost je nekonečná ! Doufám, že ne navždy ! Dzp.

V. Grycz 27.11.2010 20:00

Šlo tu jenom o ty 2 melouny

výsledky budou tajné, takže se hovno dozvíme.

P. Hofman 27.11.2010 13:20

POLITIK = ODBORNÍK?

Kritika pana Johna za jeho neznalost oboru je přece hloupost. Ministr by měl být především politik a ne odborník na resort, který řídí. A politik má být odborníkem na mnoho jiných věcí, jejichž výsledkem je sestavení vynikajícího týmů odborníků pro řízení jemu svěřeného ministerstva. Tito lidé pak ministrovi radí, připravují koncepty, navrhují řešení a vypracovávají vize. A ministr - politik jim naslouchá a za vše nese svou politickou zodpovědnost - včetně rezignace či dokonce i "by by" politická kariéro. Tak jednoduché. Tady bude ale asi pes zakopán, neb vytvořit si takový tým vyžaduje nejen schopnosti, vzdělání, ale i určitý čas. Ten John asi neměl. Jako politik už vůbec ne.

Bavme se proto, máme-li výhrady, o tom, kým se pan John obklopil, kdo jsou jeho poradci, náměstci atd.

Světově proslulý Američan Dale Carnegie má (prý) na svém náhrobku nápis: "Zde leží člověk, jenž se dokázal obklopit schopnějšími lidmi, než byl on sám". Já vím, v případě našich politiků je tento epitaf trochu dvojsečný.

K. Janyška 27.11.2010 17:05

Re: POLITIK = ODBORNÍK?

Pozor na tzv. odborníky v politice ! Velmi nebezpeční lidé ! Většinou jen s inženýrským myšlením ! A to je socialistický základ a  zkáza pro občanstvo ! Dzp.

P. Hofman 27.11.2010 19:32

Re: POLITIK = ODBORNÍK?

Myslím, že Vám pane Janyško rozumím. Ale jistě uznáte, že každý politik potřebuje tým poradců. Tady to pak bez odborných znalostí nejde.

A ti politici si ve vyspělých zemích zřídili školy, kde se to "politikování" učí. Jeden můj známý na takovou vysokou chodí ve Francii v Marseille. Momentálně je na roční stáži v USA. To, co se tam učí, mne fascinuje.

K. Janyška 28.11.2010 8:45

Re: POLITIK = ODBORNÍK?

P. Hofmane, pokud neučí teorii spontánních řádů, zejména teorii spontánního řádu lidské interakce, pak je všechno marné. Učí jen manipulovat lidmi !

Právě SŘLI  je páteřním obsahem lidských myslí, lidských životů a lidského světa, coby celku ! Dzp.

K. Janyška 27.11.2010 9:11

Ano, psavče Jelínku, dobrá vůle nikdy nestačí ! O tom přece Vy, socani, kteří máte celou Vaši koncepci postavenou jen na dobré vůli, neboť zcela odporuje možnostem a danostem lidského světa.

víte všechno ! Viďte ?! Dzp.

T. Kočí 27.11.2010 8:12

Dobrá vůle nestačí

Jasně,socani by to dělali líp.Třeba Gross ,co ,Jelene!