30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Do Prahy! Do Senátu!

Dne 28.9.2012 byl v Chrastavě spáchán atentát na presidenta republiky Václava Klause. Nejednalo se sice o útok na život pana presidenta, atentátník zjevně neměl v úmyslu vraždit, ale šlo o útok na významnou osobu, a to z politických příčin. S důsledky nepředvídatelnými.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
E. Heusinger 11.10.2012 9:21

Pán je pevný

v modré víře?

V. Petrová 11.10.2012 9:13

Ničemu nerozumíte

což dokazujete každou větou. Co měl kandidát na senátora společného s provokací ( tedy s "atentátem" ) ? Prostě tam byl. A co s tím má co společného Švejk ? Geniální Hašek nevytvořil Švejka jako hrdinu, ale jako glosátora nesnesitelných, přihlouplých a degenerovaných poměrů společnosti. Švejk by komentoval záležitost asi takto ( omlouvám se panu Haškovi za neumětelství): " Paní Müllerová, von to prý nebyl atentát, ale když pan prezident řekl, že to atentát byl, tak to musí být pravda, von takový pan prazident musí mít vždycky pravdu. Jak by to vypadalo, kdyby nejvyšší představitel státu říkal bláboly! Vono sice šlo jen o nějaké dětské hračky, ono je to vůbec divné, když si dospělí mužskí hrajou s dětskejma hračkama, pan prezident ani neucuknul ramenem, jen se tak krásně zamračil, jako by to celý čekal a měl to nacvičený, ale pak řekl,že je to atentát, tak měli toho Vondrouše, co si hrál s tou dětskou hračkou, zavřít, až by zmodral. Kam bychom to dopracovali, kdyby si mohli dospělí hrát s dětskými hračkami vedle pana prezidenta!"

Švejk byl kritik, zaznamenávatel absurdností, nevytvářel je, jen je komentovat v jejich duchu, dotvářel ad absurdum. Proto je to geniální dílo.

A. Hrbek 11.10.2012 8:59

Autor zapomenul na jednu maličkost

že bylo stříleno na komunisticky vychovaný subjekt. Tím se kruh uzavírá.

I. Skolin 11.10.2012 8:40

Re: Pane autore,

Domníval jsem se, že jedny z nejpitomějších příspěvků zde píšete Vy. A měl jsem pravdu...

J. Hanousek 11.10.2012 8:32

Re: Autore článku - FUJ!

Pane  Blažku, jste mimořádně špatně informován. Pan Eichler naštěstí nekandiduje na místo libereckého hejtmana, jak píšete, ale kandiduje na senátorské místo za Jablonec nad Nisou.

A jakožto občan kraje, kde dosud pan Eichler vládne, můžu potvrdit, že stejně, jako se zachoval v Chrastavě, se projevuje i jako dosavadní krajský hejtman, tedy nijak. Proto je lépe jej pravděpodobně uklidit do senátorské lavice.

I. Skolin 11.10.2012 8:31

Re: Autore článku - FUJ!

Ano, pane Blažku, FUJ a HNUS, jinak se na Váš příspěvek reagovat nedá, Vy levicový poskoku !

P. Schuster 11.10.2012 8:28

Re: Autore článku - FUJ!

Několikrát jsem si přehrál video a plně s pisatelem článku souhlasím. Jak hejtman Eichler, tak i starosta Chrastavy se zachovali tak, jak by se obyčejný člověk určitě nezachoval. Cena Michala Velíška lidem, kteří prokázali občanskou statečnost a slušnost v situacích za rok 2012 je určitě mine.

E. Heusinger 11.10.2012 8:27

Pane autore,

domníval jsem se, že nejpitomější články zde píše jistý Bartoň (viz včera). Vy jste jej dnes překonal. Gratuluji.

M. Krátký 11.10.2012 8:22

Re: Autore článku - FUJ!

Pane Blažku, asi jste si pouštěl jinou TV stanici, nebo jste se vůbec nekoukal, tak si to pusťte ještě jednou a v klidu. Jinak velké FUJ a HNUS patří vám. Čekám vaše vysvětlení, že plácáte tyhle blbosti, Máte to celé dost pomotané - i technicky. Ideově určitě.

J. Blažek 11.10.2012 7:46

Autore článku - FUJ!

Je 1 den před krajskými volbami a autor se odporným způsobem naváží do kandidáta ČSSD na místo liberckého hejtmana. Zajímalo by mě, jak ten autor ví, že Mgr. Eicvhler vůbec ten "atentát" viděl, z onoho obrázku to vůbec není zřejmé. Naopak, pokud jsem viděl záznamy v televizi, tak ten "atentátník" stál na druhé straně od prezidenta a Mgr. Eichler jej vidět nemohl. Takže autore, pravicový poskoku, velké FUJ! Jste HNUS!

P. Maleček 11.10.2012 5:40

Další důkaz o domluvené komedii

Nač se rozčilovat. Jen další z řady, který o té komedii předem věděl. Ne že bych měl v ruce důkazy. Ale prosím, když tak mě vyveďte z omylu. Existuje logičtější vysvětlení? Zvlášť u narcise Klause, toužícím po zbožštění a chystají návrat z hradního azylu do reálné politiky.

M. Krátký 11.10.2012 3:26

Re: Bravo,

Ano, takoví tam byli VŠICHNI, nikdo nic neudělal a tak si ten magor v klidu odešel poklábosit s médii. Naše policie a naši politici mjí jiné starosti - hlavně o svoji kariéru atd, je to hnůj. Takže je zde otázka : koho volit ? VŠICHNI kandidáti stojí za dvě věci, za nic a za houby. Hezké ráno

V. Michl 11.10.2012 1:36

Bravo,

ale takových tam bylo víc. jsou to srabi.