16.6.2024 | Svátek má Zbyněk


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Šejnoha 19.5.2011 21:54

rozpolcený Hvížďala

Jestliže  bere  pan Hvížďla  nahrávku jako relevantní zdroj informací, proč  nevěří zmínce   o Obamovi  a Putinovi !?

Protože  je třeba  vyložit si každou větu podel  toho co se mi hodí:

"Bárta ovládá naši politickou scénu  za  účelem obohacení." - pravdivá informace, vážné ohrožení demokracie

"Bárta má  pozvánku o Obamy."  -  opilecké chvástání, známka  psychické poruchy

Trochu se  nad  článkem zamyslete, než to dáte  na  web !

M. Hoblík 19.5.2011 9:30

K čemu jsou pidistrany?

Není demokracie, jen velký obchod s politikou. Dvě strany a dost! Komu to nestačí, tak žádná strana a dost! Jedna se neosvědčila, nespočet je k ničemu.

K. Janyška 19.5.2011 8:40

Bárta něco říkal před léty a VV něco jiného dnes dělají. To je nutné vidět. Svět je naučil, jako všechny amatéry... Dzp.

I. Klepáček 19.5.2011 8:25

Už jednou

Bohužel,, zdá se experiment p. prof. janoucha s kroužkováním zařadil do politiky nikoliv stranu , ale skupinu organizovanou jako tlupu, kde organizátoři shromažďují trošku zmatené fanatiky.

I. Schlägel 19.5.2011 7:42

Ta špatná zpráva

pro naši společnost je, že se chování squadry VV zamlouvá spoustě fanoušků v čele s panem prezidentem. Jako by informací o podstatě jejich podnikatelského záměru nebylo stále dost. Proces dospívání je stále na začátku, jak se zdá.

M. Prokop 19.5.2011 21:33

Re: Ta špatná zpráva

Kdepak jste na toho pana presidenta přišel? Z Bártových keců?

S. Vaněček Šauerová 19.5.2011 21:51

Ne, pane Prokope.

Pan prezident - a tomu budeme věřit (viďte ?) - potvrdil, že se s Bártou se SEŠEL dvakrát. O telefonických kontaktech ale neříkal nic, raději se jim vyhnul. To, že nepřijetím demisí (v rozporu s ústavovu) ale prodloužil vládní krizi, a docela prokazatelně tak stál na straně VV, nahrává skutečně spíše Bártovým "řečem".

Řekla bych, že teď se to ale změní, navzdory prezidentovu prohlášení, že "jeho vztah k panu Bártovi se nemění". To teprve uvidíme. I na Hradě nepochybně zaregistrovali, jak o prezidentovi mluví Bárta v soukromí a že byl zařazen na seznam "nepřátel". Uvidíme. Panu Klausovi ale docela nepochybně nejde vůbec o nějakého Bártu. Vždycky a za všech okolností je třeba vědět, že držením vlády (a tedy i VV) sleduje zejména vlastní politické cíle. Není to žádný začátečník, vždycky byl a stále je skvělým politickým hráčem. Amatéři typu Johna i Bárty mu musí být k smíchu.

M. Starý 19.5.2011 6:43

John je frajer - pustil frafiku

Na vzdory cílené mediální masáži si myslím, že VV opravdu chtěly bojovat s korupcí ve státních zakázkách a poslední krok R. Johna mě v tom utvrzuje. Bohužel, jak ukázal již první odhalený případ - ministr životního prostředí za ODS Drobil, dělali to diletantsky - ministr vnitra John poslal oznamovatele pana Michálka za novinářem Jankem Kroupou, aby mu půjčil diktafon. Takže sice padl ministr, ale pochybuji, že případ skončí jeho odsouzením, protože takto získané důkazy šikovný advokát zpochybní. Ale i to stačilo k tomu, aby se hodně lidí vyděsilo a připočteme-li k tomu zastavení většiny předražených staveb, byl osud VV zpečetěn. Byla už jen otázka času, co kdo na koho najde a zveřejní. Nadstandardní vztahy paní Kočí se šéfem poslanců ODS to je jen třešinka na dortu. Bárta, jako ministr dopravy musel z vlády pryč, R. John byl vyhozen z postu ministra vnitra a byla mu nabídnuta trafika ministra pro boj s korupcí. Bohužel, když si chtěl vzít do týmu "své" lidi a pana Michálka, tak u premiéra narazil. A tak se zachoval, jak nebývá v našich zemích zvykem, podal demisi.

P. Novotný 19.5.2011 11:10

Re: John je frajer - pustil frafiku

Naprosto souhlasím kromě toho že Bárta z postu ministra musel odejít. Odešel sám což vyvrací tu smíšku blábolu co napsal "pan novinář" Hvížďala.

M. Starý 19.5.2011 11:49

Re: John je frajer - pustil frafiku

Ono je zajímavé sledovat reakci toho třetího - tedy TOP´09. Oni se snaží tvářit, že jsou ti čistí a že "problémy zbývajících koaličních partnerů" se jich netýkají.

Jenže týkají. Vzpomeňte, co se stalo, když A. Vondra převzal po lidovcích MO a chtěl změnit systém zadávání zbrojních zakázek. A Kalousek se mohl zbláznit - a chtěl Vondrovu hlavu. A za pár dní na to se objevila kausa ProMoPro. Jestli někde tečou obrovské peníze (a ještě k tomu v tajném režimu) tak jsou to armádní zakázky.

Proto TOPce vyhovuje, že pozornost medií se soustředila na spor premiér Nečas vs. VV, a občas přilijí trochu oleje...

J. Běhal 19.5.2011 16:48

Re: John je frajer

AŤ žije ODS, I-dnes a jiné hlásné trouby- a co Dalík. Kouřová clona jako vždy, když jede v prů.... ods, TOP a ČSSD, vytáhne se VV. Kdo z těchto borců kdy odstupil dobrovolně?

J. Podhradsky 19.5.2011 3:54

DIAGNOZA pana HVIZDALY

Nejprve jsem se divil, proc pan Hvizdala tak jede po cele strane VV a proc , jak se rika vyleva spinavou vodu z vanicky i s tim batoletem, ktere se v ni koupalo. Proc citi pan Hvizdala takove nepratelstvi k cele strane, proc kvuli nekolika pokrivenym charakterum, pitomcum, a neschopnym motakum, zatracuje celou stranu VV, vcetne tisicu aktivnich  clenu po cele zemi a statisicu volicu, kteri doufali v ocisteni ceske politiky a stranu VV volili.   A  tak jsem  se pokusil najit neco o panu Hvizdalovi, nasel jsem jen jeho velice strucny zivotopi a to stacilo.  A EJHLE,  pan Karel Hvizdala narozen 1941 ,  po studiu na CVUT /strojni fakulta v Praze /   , byl  1966-1970 redaktorem Mladeho sveta  a jeho kratky zivotopis na Wikipedii uvadi , bez dalsiho vysvetleni, ze v letech 1967 1968 studoval politicke vedy v Moskve. Dal ani neni treba cist, pan Hvizdala asi byl clen, nebo kandidatem  KSC .  A v r 1967   mu bylo 26 let,  mel vystudovanu vysokou skolu , tady nejde o mladickou , jemu podobnych.

Potom se da rozumet proc nas lide jako Hvizdala  krmi uz 20 let pindanim o tom  jak je nebezpecny Putin, nebo jak nebezpecny byl stary Grebenicek, nebo baba Polednova. Putin nemuze  nic delat, kdyz je CR v NATO, a stary Grebenicek uz natahnul brka.  Ale  zato nam  nase elity, jako Hvizdala,  moc nepripominaly, ze mezi nejdulezitejsimi funkcionari, jako soudci, je snad 1/4 komunistu,  ze daleko nebezpecnejsi , nez nejaky stary komous na venkove, ktery lita kolem zahradky s kosou a sece travu pro kraliky, je  byvaly komous, ktery je, nebo v kriticke situaci byl  v politice,  ve statni sprave, je maskovan clenstvim v CSSD, nebo ODS, a navic  krade vlevo vpravo.  A ti v justici a   v mediich  a ti co psali ustavu a hlasuji o zakonech jim kryji zada  dodnes, uz vice jak 20 let, jednoduse proto, ze oni sami jsou v tom komunistickem  bahne namoceni az po kolena a pan Hvizdala s nimi. Strana VV se muze lehce rehabilitovat,  staci obmenit nejake lidi ve vedeni

R. Sedláček 19.5.2011 5:28

Re: DIAGNOZA pana HVIZDALY

Komunismus ( i socialismus) je zákeřná plíživá nemoc. Šíří se potichu a napadá důležité orgány. Když je dostatečně rozlezlá, udeří plnou silou. My jsme už byli napadeni plnou silou. Pak následovala krátká neúspěšná chemoterapie. Dnes nám zase různí Hvížďalové, Jelínkové, Filipové, Paroubkové a další. moralizují a přetvařují se. Dělají z lidí nesvéprávné blbečky, aby jim nakukali, že jen oni je mohou zachránit. Jen pod jejich vedením se budou mít dobře a jejich program je ten jediný možný. Takové to pohodlné sociálno bez práce. Pečení holubi do huby, pivo za 2 kačky a klobásky za hubičku. Michal David a Kočkové na Matějské pouti a balkónky pro děti. A až jim uvěří dost lidí, bude to zase tam, kde už jsme jednou byli.

Bohužel jim v tom pomáhá i ODS a TOP09. O VV nemluvím, to je opravdu sekta psychopatů a ne cesta ven z politického marastu.

V tomhle všem mám jasno. Co nevím, je kudy z toho ven, aby bylo líp. S kým a jak.

J. Vavrochová 19.5.2011 6:38

Re: DIAGNOZA pana HVIZDALY

Ale kdež, je to jen stařecká demence!

E. Došlík 19.5.2011 8:57

Re: DIAGNOZA pana HVIZDALY

Pane Podhradský, tady nejde o to jestli byl, nebo nebyl, jestli studoval v Moskvě, tady jde čistě o charakter člověka. Jak vidno s panem Hvížďalou se nese pokřivený charakter již od mládí, je podoben Kalouskovi, kam vítr, tam plášť - a hlavně, kde to sype - Jidášovy groše.

Budu si cenit člověka viz paní Švorcovou, která stojí za svým názorem a přesvědčením i za cenu, že porevoluční parta opilců a vychcanců, ji zkazila život. Kdežto typ senátora Štětiny je velmi podoben Hvížďalovi, Kalouskovi a dalším pokřiveným charakterům, kteří nám tady dělají nový kapitalismus po Česku . . .

L. Kubeš 19.5.2011 16:00

Re: DIAGNOZA pana HVIZDALY

Soudruhovi Došlíkovi zřejmě chybí ty krásné povinné první máje, mávátka a fronty jednou ročně na banány,prostě ten komunistický ráj na zemi. Děkuju nechci !!!

E. Došlík 19.5.2011 16:02

Re: DIAGNOZA pana HVIZDALY

Pane Kubeš, pitomec mě nemůže urazit, je demokracie, je svobodno vyjádřit svůj názor, a pokud vám to není jasné, tak se běžte projít na čerstvý vzduch a bez mávátek . . .

L. Kubeš 19.5.2011 16:24

Re: DIAGNOZA pana HVIZDALY

Zdravím všechny, kterým ty mávátka nechybí, a jinak podle hesla: "S komunisty se nemluví" !!!