23.6.2024 | Svátek má Zdeňka


Diskuse k článku

POLITIKA: Další prezidentův plivanec

Kdykoli se Miloš Zeman vydá na „spanilou jízdu“ po krajích českých zemí, můžeme očekávat nějaké faux pas. Ne-li něco horšího. Už se z toho stala hradní disciplína. ​Mohli bychom ji definovat jako šíření bludů o spoluobčanech.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
F. Navrátil 6.3.2017 9:02

Plivník

Pane Stejskale, střelil jste na Zemana, ale trefil Stejskala. O minulosti Císařských lázních toho mnoho nevíte, ale plivete kolem sebe jako starý bagař.

V. Čermák 6.3.2017 11:30

Re: Plivník

No to Stejskal dělá často, podobně jako Neff.

Š. Hašek 6.3.2017 8:50

Stačilo bez toho plivance.

To jest těžké, kdokoliv může cokoliv říci, tedy politik. Ovšem politik z "nepolitického láskaokruhu". Ti druzí nemluví, oni totiž jen plivají. Máte košatou češtinu. Politicky angažovaný lidskoprávní "umělec" už může všechno. TV též.

Slovo plivanec svědčí o Vašem momentálním nervovém vypětí. Stačilo konstatovat, že president republiky měl špatné informace.

Poznámka na závěr. Vámi zas opakovaně (mimo thema) zmíněný Ferdinand Peroutka už jest mimo hru. I chytrý maturant si totiž přečetl tři, čtyři jeho články z let 1938/1939 a podivil se, z čeho dostala pí Kaslová (nejen ona) psotníček. Zkráceno. I Vy totiž máte stran Peroutky špatné informace/neznalosti.

M. Valenta 6.3.2017 9:28

Re: Stačilo bez toho plivance.

Je dojemné, jak se zemanovci pro svého hulváta dožadují slušného zacházení. A k tomu Peroutkovi. Vám asi nic neříká "posuzování čehosi v kontextu doby", že?

R. Langer 6.3.2017 11:24

Re: Stačilo bez toho plivance.

Á zase tady máme ten "kontext doby" :-D

M. Prokop 6.3.2017 10:14

Re: Stačilo bez toho plivance.

Tak to asi nejste chytrý maturant.

V. Čermák 6.3.2017 11:40

Re: Stačilo bez toho plivance.

A jak to tedy chápete vy, když jste tak chytrý?

Š. Hašek 6.3.2017 12:40

Re: Stačilo bez toho plivance.

Pane Prokope,

ta moje maturita nebyla primárně zmíněna. Z Vaší reakce soudím, že nečtete, možná nemáte čas. A necháváte si originály napsané přežvejkat televizí/pí Kaslovou/též názor na všechno - Moravcem.

Já jen - kdo si nepřetl některé články od Ferdinanda Peroutky, jen papouškuje Noru168, mohl by snad mlčet. Jako ten Peroutka. Proč tehdy psal, "že na té Třetí Říši něco je"? Norimberské zákony snad znal?? Mlčeti zlato. Ale to by neměl honorář za pravidelný článek, že?

Tady asi bude několik Prokopů.

M. Klas 6.3.2017 14:22

Re: Stačilo bez toho plivance.

Pane Hašku, když přečtete všechny Vámi zmíněné články, najdete tam sousloví: Hitler je gentleman? Nenajdete? Tak čím tu operujete?

M. Šejna 6.3.2017 7:56

pane Stejskale

v katastru nemovitostí sice hledat umíte, ale o historii Císařských lázní jste si toho moc nepřečetl. Císařské lázně byly ještě před 10 lety v dezolátním stavu. Majitelem lázní bylo město Karlovy Vary, které je v roce 2008 jako totální trosku převedlo zdarma na Karlovarský kraj. Teprve Karlovarský kraj začal lázně opravovat a v současnosti už jsou lázně přístupné veřejnosti jako kulturní památka.

Kulhánek je primátorem Karlových Varů až od roku 2010, ale předtím byl nejen zastupitelem města ale senátorem za volební obvod Karlovy Vary.

J. Mrázek 6.3.2017 8:10

To nehraje roli !

Zeman dostal informaci od informované osoby. Tečka. Ta mu poskytla informace, jenže poněkud mylné. Radost z možnosti okopávat kotníky u některých novinářů převažuje nad zdravým rozumem a tudíž hurá na něj, na Zemana....

M. Šejna 6.3.2017 8:17

ano, poněkud mylné

za katastrofální stav Císařských lázní mohlo město Karlovy Vary a nikoli Karlovarský kraj. Zeman mylně personifikoval vinu Karlových Varů do současného primátora. Stejskal pro změnu mylně obvinil Karlovarský kraj. Třeba ho bude hejtman Karlovarského kraje také vláčet po sousech, jako doufá Stejskal ve vláčení Zemana po soudech od primátora Kulhánka.