7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Diskuse k článku

POLITIKA: Další kůl v plotě?

Slavný výrok geniálního rétora Milouše Jakeše není historií, ale jeví pozoruhodnou životaschopnost a přítulnost k šéfům našeho státu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ś. Svobodová 23.3.2018 10:41

Velmi vágní

Autor už měl jen dodat, že Zemanovi chcípla i zlatá rybka studem a bylo by to dokonalé.

Zeman rozhodně není sám. Minimálně má za sebou přes polovinu voličů (k nimž nepatřím) a ve velké politice dál podporu Ruska a Číny. Že si člověk něco přeje, neznamená to, že to tak je.

M. Krátký 23.3.2018 10:25

Škoda, že ti tři šasci tam nezůstali na semeno

zvláště LuftJarda by jim zamíchal kartama - to umí výborně - a pak sedum let tráva neroste

M. Valenta 23.3.2018 10:19

Re: Plody Zemanovy politiky

někdo má rád vdolky a..... a Vám se líbí Zemanovo prezidentování.

pz.: nejsem z Prahy a chodím do místního hostince, kde na stěně vedle sebe visí portréty France Josefa, Masaryka a Havla a hostinská dělá čárky na porcelánové podtácky.

J. Jelínek 23.3.2018 10:13

Re: Aby toho nebylo málo, včera psali, že

Co s ním? Mohl by si aspoň pohovořit svou shakespearovskou angličtinou a pošklebovat se jeho amerikanismům.

O. Prokop 23.3.2018 10:13

Re: soudruh pater Vodvarka

A co jste chtěl Vaším příspěvkem vlastně říct pane( či soudruhu)? Piště do NP a pak poznáte reakce čtenářů. Pak se vystavíte riziku i nesouhlasu se čtenáři. Ale mělo by to být slušné, bez urážek. To vy ale neumíte. Pan Vodvářka nikoho neurazil, jenom popsal ironicky pravdu.

J. Jelínek 23.3.2018 10:11

Re: soudruh pater Vodvarka

Mustr máte dobrej, jen to chce čas od času trochu zamíchat tou omáčkou. Nějak se vám připaluje.

Čest práci a po práci legraci.

A. Bocek 23.3.2018 10:10

Re: Velmoci nemají přátelů,

Ješitnost na 100%, pomstyctivost taky, zloba tak na 90% ale stařecká moudrost a toleranve fičí zlověstným tempem k nule.

M. Pesat 23.3.2018 9:59

soudruh pater Vodvarka

"Pan president by si ve volném čase měl pustit onen geniální projev Milouše Jakeše z Červeného Hrádku. Možná by z toho cosi pro sebe vyčetl."

soudruh pater Vodvarka,jako kazdy "poctivy krestan"/panbickar, se poucil od George Orwela a vyblil nam sem kazdodenni desetiminutovku, lzi a nenavisti. Ten projev soudruha Jakese bych soudruhu paterovi Vodvarkovi doporucil si poradne poslechnout, je tam spousta k pouceni, ten kul v plote, ano presne pred tim varoval soudruh Jakes sve spolusoudruhy, protoze politika strany/KSC byla naprosto odtrzena od obycejnych lidi a jejich problemu/starosti. Soudruh sefideolog Fojtik ci soudruh Bilak mleli stale dokola ty sve dogmaticke floskule, ktere uz davno nikoho nezajimaly, dokonce ani znacnou cast clenske zakladny KSC. Proto se v listopadu 1989 rudobolsevikum vse rozsypalo jako domecek z karet. A zustali jako kul v plote! A pouceni pro soudruha patera/lhare Vodvarku. Soudruh ktery vyhraje volby, to ani nahodou neni kul v plote, politicka strana ktera ziska cca 30% hlasu/vyhraje volby, to neni kul v plote. Vcera jsem cetl v polskych novinach, ze mladi Polaci predstavuji nejvyssi procento vericich z 21 evropskych zemi, na opacnem konci tabulky jsou mladi Cesi, az 91 % ceske mladeze se deklaruje jako neverici. Ano, soudruhu lhari/farari Vodvarko, restituce/nerestituce, zustali jste jako kul v plote :-).Mimo lez a nenavist totiz nemate co nabidnout, stejne jako sveho casu soudruh ideolog Fojtik ci jeho spolusoudruh Vasja Bilak.

Cest :-)

S. Donát 23.3.2018 9:58

Re: Kůl v plotě

Vy máte?

J. Fridrich 23.3.2018 9:50

Re: Aby toho nebylo málo, včera psali, že

Malá oprava pane Doušek - Předseda Sněmovny reprezentantů amerického Kongresu Paul Ryan není žádný " emisar ", ale muž číslo 3 ve vedení Spojených států...

Jinak souhlas, Zemanovi nevoní - není z Ruska ani z Číny, tak co s ním?

J. Jelínek 23.3.2018 9:43

Re: Program více ekonomických azimutů

A tak hledal azimuty až jeden našel. Azimut směřující rovnou do prdele.

J. Vlček 23.3.2018 9:32

Re: Miloš Zeman je v bryndě?

Já s tím, pane Valento, nic dělat nechci a dělat nebudu. Naopak jste to vy, co se tváří, že Zemanovi dává padáka.

J. Vlček 23.3.2018 9:22

Re: Plody Zemanovy politiky

Pane Valento, vaše diagnóza už je jasná delší dobu. Je popsána stručně a výstižně: "Nenapravitelný idiot, ale užitečný". Razítkem stvrzuje pražská krafárna.

F. Doušek 23.3.2018 9:18

Aby toho nebylo málo, včera psali, že

prezident Zeman nepřijme amerického emisara, dnes tisk otočil a píše, že americký emisar NEMÁ ZÁJEM se se Zemanem setkat, protože ho USA považují za vlzdoprdelku Ruska a Číny současně.

M. Valenta 23.3.2018 9:18

Re: Miloš Zeman je v bryndě?

Zeman končí pane Vlčku a nic s tím nenaděláte.

K. Janyška 23.3.2018 9:17

Za problémy Evropy a politiků hledejme Evropskou unii.

Nejsou svobodní stejně jako my ne, a pak to tak dopadá. Utajené evropské směrnice vedou naše mylné kroky. Bohužel... Dzp.

V. Student 23.3.2018 9:15

Re: Miloš Zeman je v bryndě?

Téměř vždycky píšu "voliči, kteří přišli k volbám", abych předešel nařčení, že neumím počítat. Dnes jsem to neudělal, považoval jsem to už za nadbytečné. A vida, je to tady!

Pane Košťále, on prostě vyhrál. Že vyhrál málem někdo jiný a o kolik to bylo procent , to je možná zajímavá informace, ale pro někoho jiného, pro mě ne, nezlobte se. :-)

O. Prokop 23.3.2018 9:07

Našli mojí rádcové soudruha Jie?

Našli mojí rádcové Peroutkův článek? Aby se všechny tyto stavy nepodepsaly na jeho již chatrném zdraví...

J. Vlček 23.3.2018 9:05

Re: Miloš Zeman je v bryndě?

Pane Jelínku, tu otevřenou hubu při stálém bučení za plotem, jako ten vůl, máte především vy sám. Při vašem stálém bučení si nejste schopen uvědomit, že jste to vy a vám podobní kašpaři, kteří tu dokonale hrají svoji roli užitečných idiotů.

F. Navrátil 23.3.2018 9:01

Program více ekonomických azimutů

Nehledejte v politice věrnost, oddanost, vděk, přátelství nebo podporu. Politika je jen a jen o společných zájmech. Navenek jsou určena objetí, polibky, potřásání rukou, ale v realitě chladné zvažování výhod. Kdo jiný by to měl znát lépe než my se zkušeností Mnichovské dohody. Jeden den se považuješ za hrdinu, který se koupe v přízni mocných, a druhý den jsi otloukánek. Nemyslím si, že Zeman hledá alternativu evropských vztahů, ale dobře si uvědomuje nezdravou závislost a nutnost orientace do více hospodářských azimutů. Bohužel to dělá způsobem pro něho typickým, tak nějak po buransku.

J. Jelínek 23.3.2018 8:58

Re: Nojo, Milouš jako Milouš

Projev na Červeném Hrádku a Projev inaugurační budou zapsány jako největší přínos české kultury světovému dědictví UNESCO.

Š. Hašek 23.3.2018 8:54

Re: Miloš Zeman je v bryndě?

Pane Košťále,

mein lieber Gott, Vy také budete slabý v matematice. Propočítejte si totéž pro "veleúspěšného" pana Drahoše. Ale Vy to asi berete tak, že hlasy nevhozené, nepočítané se počítají také - jak se Vám hodí. Nebudu Vám nic vymlouvat, nechtěl byste vždycky výsledky voleb přehodnotit? Podle Halíka? Že jako ty nevhozené hlasy přidáme tomu nezvolenému???

M. Valenta 23.3.2018 8:54

Plody Zemanovy politiky

se konečně dostavily a jsou kyselé až běda. Dokonce to vypadá, že ona taškařice s vládou bez důvěry bude posledním kusem hradního soudruha a dál už budou následovat jen diagnózy.

J. Jelínek 23.3.2018 8:50

Re: Velmoci nemají přátelů,

Když on je to tak sladký pocit, vyhřívat se slunci skutečných světových lídrů, ten odlesk moci dopadá i na něj. Bohužel se ukázalo, že občas na něj dopadne něco mnohem méně lesklého. I když, někdy , za čerstva je to lesklé i teplé.

M. Košťál 23.3.2018 8:48

Nojo, Milouš jako Milouš

Už jenom zbejvá, aby svým milovaným závistivcům začal prozrazovat, kolik bere která zpěvandule nebo jiná celebrita podporující jeho protikandidáty.

J. Novak 23.3.2018 8:47

Odkud asi novičok je?

Může být odkudkoliv, včetně ČR, respektive bývalého Československa, jde totiž o látku vyráběnou již od sedmdesátých let minulého století. Navíc nejméně jedna z osob, které se na vývoji novičoku podílely emigrovala do USA. Takže to vyjádření, co přišlo z Ruska mohlo a možná i mělo klidně obsahovat i více zemí, třeba i Ukrajinu. Navíc se jedná o látku, která se jaksi "vyhnula" dohodě o zakázaných chemických zbraní.

M. Košťál 23.3.2018 8:43

Re: Miloš Zeman je v bryndě?

Studente, Studente. Byl zvolen hlasy v počtu něco přes jedenapadesát procent z nějakých 66 procent zúčastněných voličů, což znamená, že ho volilo kolik, Studente? Nějakých 34 procent oprávněných voličů. Jinými slovy, dvě třetiny lidí této zemi o toho ožralu nestojej. Sednout Studente, píšu vám nedostatečnou!

A. Bocek 23.3.2018 8:43

Velmoci nemají přátelů,

tak proč se kua prezident Zeman chová jak úlisný starý kocour k Číně a Rusku, když od sameťáku směřujeme jinam. S takovou to pozvání k Trampovi nebude.

A. Bocek 23.3.2018 8:40

Re: Výborně

J. Jelínek 23.3.2018 8:40

Re: Miloš Zeman je v bryndě?

Ale jistě, s otevřenou hubou nekouká Zeman sám, spolu s ním čumí i jeho voliči. Ale ti nejsou pro něj (nyní) důležití, teď už je má na háku. Stejně tak, jako Čína a Rusko jeho. Ať si svou roli užitečného idiota vychutná do konce. Tajtrdlík.