26.6.2024 | Svátek má Adriana


Diskuse k článku

POLITIKA: Czexit je hloupost

Po těžkém rozvodu se žena k muži nebude dál chovat jako zamilovaná šestnácka a nebude mu prát, žehlit ani vařit. Reálně se muž jen prohne na výživném a soudních poplatcích. Odchod z EU není ničím jiným než těžkým rozvodem...

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Z. Rychlý 5.3.2018 9:31

Re: To jsou ubohé černobílé kecy.

Cituji: Propásla jste příležitost držet hubu.

V. Braun 5.3.2018 0:45

Rovný mezi rovnými

Konečně někdo napsal, abychom přestali remcat a začali se chovat jako dospělí sebevědomí lidé, nebo v tomto případě sebevědomý stát. ČR je spolu s ostatními státy EU rovný mezi rovnými a měli bychom se podle toho chovat, a to včetně případů, kdy se nám nepodaří prosadit vše, co bychom chtěli. Jak někdy pana Zdechovského kritizuji tak v tomto má mou plnou podporu.

J. Vintr 5.3.2018 1:22

Re: Rovný mezi rovnými

A jak si soudruhu představujete to "rovný mezi rovnými"? My můžeme akorát tak stát rovně v pozoru, když dostáváme rozkazy z Bruselu.

P. Dvořák 5.3.2018 2:18

Nerovný mezi nerovnými.

Místo braunovského pindu " . . kdy se nám nepodaří prosadit vše, co bychom chtěli" nám napište úspěchy, kdy se nám podařilo prosadit něco, ani ne tak co bychom chtěli, ale hlavně smysluplně potřebovali.

J. Kolouch 14.3.2018 20:22

Re: Rovný mezi rovnými

Souhlasím.

Ovšem když se naši poslanci handrkují už půl roku po volbách, kdo bude mít jakou funkci, a kašlou na to, co je pro nás důležité, není se co divit, že v EU a jejích orgánech propásneme kde co.

T. Pansky 5.3.2018 0:44

Se vsi uctou konstatuji, ze autor je velmi naivnii a ...

... a dela svoji stranu, KDU-CSL, nevolitelnou. Diky euro-socialismu, ktery autor zastava a brani, se Evropa potapi, nejen ekonomicky, ale hlavne socialne. V cele Evrope vidime to, co bylo v Ceskoslovensku pred rokem 89. Kdo na tohle nejvice doplaci? Chudsi cast spolecnosti. Ze neni mozny rozvod? Je, alespon bychom si zachovali svoji dustojnost a hrdost. Evropa umira a my uz bohuzel nemame ani svoje "gule", abychom to rekli nahlas.