17.6.2024 | Svátek má Adolf


Diskuse k článku

POLITIKA: Cvičenou opici na Hrad!

Prezident republiky s pravomocí okleštěnou podle představ předkladatelů ústavní žaloby na prezidenta Václava Klause mi připadá být příliš velkým luxusem pro daňové poplatníky.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
T. Kočí 9.3.2013 10:01

Cvičenou opici na Hrad!

Velmi dobře napsáno.Doufejme, že velký mandát skutečně použije Miloš Zeman k provětrání zatuchlého ovzduší.Škoda jen ,že teď nenastupuje Klaus.No držím Zemanovi palce.

B. Rudolf 9.3.2013 9:55

A cvičené opice do senátu

Prezident udělal to, na co měl dle zákona právo.

Senátoři udělali to, na co měli dle zákona právo.

Co ještě pane Jemelík řešíte?

J. Šrámek 9.3.2013 9:53

Hloupost ideologického myšlení v praxi.

Tak lze nazvat chování senátorů a jejich sympatizantů,kvůli žalobě na prezidenta Klause.Zcela bez povšimnutí jim ušlo,že když soud po 8-15 letech není schopen vyřešit nějakou kauzu,jsou jen dvě možnosti.Buď ta kauza je nežalovatelná,nebo soud nemá v úmyslu ji rozsoudit.Jako výstraha M.Zemanovi,coby novému prezidentu?Připomněl bych těmto fantastům také snahu o zrušení senátu(!),jako zákonodárné instituce.A nebyli to politici ODS,kteří měli tuto snahu.Docela si umím představit návrh na rozdělení jeho povinností mezi parlament a právě prezidenta!Stejně tak parlamentní většinu strany SPOZ.Když exprezident Klaus bude opět předsedat ODS,tak možná ve společné koalici.ČSSD není pro Zemana stoprocentní spojenec.

P. Lenc 9.3.2013 8:39

Re: Je zajímavé pozorovat,

A ono to je jinak, pane Literáku?

P. Lenc 9.3.2013 8:37

Re: Autor dál v Klausových službách

Pane Malečku, kdyby blbost létala....

J. Sládeček 9.3.2013 8:37

Naprosto nesouhlasím s druhou částí amnestie. Jinak

Klaus byl v svém úřadu OSOBNOST, na rozdíl od Vaša-šaša.

J. Literák 9.3.2013 7:55

Je zajímavé pozorovat,

jak obhájci Václava Klause neustále operují s nenávistí a případně závistí jako hlavním motivem, který žene jeho oponenty.

P. Maleček 9.3.2013 7:28

Autor dál v Klausových službách

Autor píše hezky jen mu jaksi ušlo (nebo za Jidášových 30 stříbrných maskuje), že tu pomalost soudů si ti chudáčci postižení sami kupují z peněz, které pod metodickým vedením a ochranou Klause a jeho lidí ukradli ze státního či tisícům drobných střadatelů.Kdyby nebylo této Klausem podporované zkorumpovanosti soudů a státních zastupitelů tak dávno sedí.

A tak ta slavná amnestie byla jen Klausovým dárečkem jeho nešikovným kamarádům, kteří se do té řízeně děravé sítě české justice nechali chytit. A aby to nebučelo, tak se pustilo pár tisíc řadových zlodějíčků a násilníků.

A tak se není co divit, že pár senátorům luplo v kouli a po Klausovi šlehli tu velezradu. Však on to chlapec potřeboval jak prase drbání.

O. Malstoka 9.3.2013 6:43

Re: Judikát a lidská práva

Pokud by jste jen neplácal, tak by jste věděl, že Evropský soud pro lidská práva není součást Evropského parlamentu ani EU. Je to samostatná a nezávislá instituce.

P. Pavlovský 9.3.2013 3:52

Judikát a lidská práva

V. Klaus, zásadní a permanentní odpůrce a kritik EU i zastánců lidských

práv a bojovníků za jejich dodržování (kupř. V. Havla),

 se odvolává na rozsudek

Evropského soudu pro lidská práva?

To nemá chybu!

T. Pansky 9.3.2013 0:22

Pana Klause rad nemam, ale zde bych se rad ...

... dozvedel jmena a stranickou prislusnost vsech senatoru podepsanych pod zalobou.  Pokud ta jmena nekde jsou, prosim o odkaz.  Dekuji.  top0625top@live.com