23.5.2024 | Svátek má Vladimír


Diskuse k článku

POLITIKA: ČSSD si zahrává s ohněm

Plzeňská krajská vláda, složená ze sociálních demokratů a komunistů, instalovala do funkce krajského hejtmana Václava Šlajse, předlistopadového komunistického důstojníka, který byl v armádě předsedou útvarové organizace KSČ, v roce 1989 dokončil studium na Vysoké škole politické ÚV KSČ a stal se z něj z RSDr.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Hajková 1.2.2014 7:13

Re: Proč se divit, když ČSSD je jen druhou

Z čeho  usuzujete,  že  jsem  stádní  typ?   Reaguji,  co  jste  o  mně  napsal  pod  uvodníkem! Docela  zrovna  od  Vás  mě  to  nepříjemně  překvapilo.

L. Novák 1.2.2014 14:48

Re: Proč se divit, když ČSSD je jen druhou

Reagoval jsem na váš konkrétní výrok a na ostrou reakci na něj... Sem to netahejte. ;-)

P. Sulc 1.2.2014 2:29

Spise kritisujte ty ,

kteri jej tam dostali, to jsou ty prave zrudy. Od slusnych , rozumnych lidi by se dostal tak leda na verejny hazl. Hajz-dedek, existuje to vubec?    Ale ti komousi jsou tak jako tak vsude, jednze dnes jsou z nich kapitani prumyslu, a pokud treaba spolupracovali s STB, tak o tom vubec, ale ani trosicku nevedeli, spolupracovali pouze ve spani, jiste se najde spousta svedku, kteri to potvrdi. Za pekny peniz. A presto jsou taci nevedomi STBaci voleni tim bajecnym, vsude obdivovanym narodem. Kdyby jeste zili Husak, Tonda Usatec, 'Nas Klema'.cim by dnes byli, miliardari ci pouzi milionari?

P. Khail 1.2.2014 5:26

Re: Spise kritisujte ty ,

Přečtěte si to ještě jednou, autor dělá právě to, k čemu ho vyzýváte. Ještě žije Jakeš, pokud se vám stýská, pokud vím, miliardářem není. A milionářem je dnes každý vlastník domu nebo bytu.

V. Hajková 1.2.2014 7:09

Re: Spise kritisujte ty ,

Pokud  vím-  tak  p.  ŠULC- před  komunisty  a  lidmi  jako  vy  emigroval  do  USA!

P. Khail 1.2.2014 8:15

Re: Spise kritisujte ty ,

Přede mnou? Už radši nepijte.

V. Hajková 1.2.2014 9:06

Re: Spise kritisujte ty ,

Nechte  si  těch  blbých  kecu!

K. Seidl 1.2.2014 10:43

Re: Spise kritisujte ty ,

Ale to říkají všichni, aby si nějak před sebou zdůvodnili proč tu opustili rodiče a ponechali je v tom žaláři.

E. Vašátko 1.2.2014 7:30

Re: Spise kritisujte ty ,

Já se Vám divím, že se o STB vůbec zmiňujete. Vždyť to byla jenom taková legrace, pár důstojníků si hrálo na policajty, agenty si vymýšlelo,peníze vypláceli sami sobě, aby měli na pivo, hlášení a udání byla také vymyšlena, celé to byla jenom taková sranda. Jenže na základě takové neškodné srandy a neexistujících agentů a důvěrníků mého dědu v roce 1953 zavřeli na 7 let do Valdic, takže ona to zase taková legrace nebyla. Ale sakra kdo to teda dělal, když žádný stbák u toho nebyl a nikdo vlastně neudával a neškodil ?

V. Hajková 1.2.2014 7:43

Re: Spise kritisujte ty ,

Máte  za  1****

P. Lenc 1.2.2014 9:28

Re: Spise kritisujte ty ,

Ano, byla to vlastně legrace, kterou mám za sebou.Nakonec ten estebák, co mně měl na starosti v Brně-Bohunicích byl vlasně jen takový strejda, který to myslel vlastně dobře.A já to nechtěl pochopit.A ten soud co následoval byl vlastně také jenom pro mé dobro.Vůbec jsem dodnes nepochopil tu dobrotu hodných příslušníků StB a to mně doopravdy hněte.

P. Sulc 2.2.2014 0:30

Re: Spise kritisujte ty ,

Je to tak, jak to rikate. Vsichni ti radoby ministri, hejtmani, poslanci, senatory a jini politici a ochranci lidu nikdy, ale vubec nikdy neskodili, naopak, snazili se delat dobro, politruk nebo STB, laskavost jim vsem kouka z oci, to to vzdy mysleli jen dobre. A blby lid jim na ti 'dobrotu' skocil Ale co, kdyz si narod po 40 letech rude vlady zvoli Zemana, co od takovych lidi chcete? Takze co by nebyl  'hauptman' politrukem ci ministr udavacem STB.

E. Vašátko 2.2.2014 6:30

Re: Spise kritisujte ty ,

Vám se to mluví, když nebydlíte tady. Ale já už jsem moc starý abych se stěhoval jinam a tady už to asi lepší nebude.

P. Sulc 2.2.2014 6:43

Re: Spise kritisujte ty ,

Mate 'recht'.Leta jsou leta, ja jsem zustal v 67 ve Vidni, to mi bylo 29. Pozdeji jsem v USA poznal lidi, kteri , bez znalosti jazyka, jako ja, emigrovali po padesatce. K tem jsem mel respekt, to tedy opravdu chtelo kuraz. A emigrovali z rodinou, treba v sedesatych letech to byl Jan Lukas, znamy fotograf. S manzelkou i dvema dospelyly dcerami sel pres reku v noci z Jugoviny tusim do Italie. Pozdeji zil leta v USA, pred par lety zemrel

E. Vašátko 2.2.2014 6:53

Re: Spise kritisujte ty ,

Tomu rozumím, tohle udělal můj brácha, ten utekl dokonce dvakrát, jednou v 68. do Švédska s manželkou, ta ho přitáhla do roka zpátky na Svobodovu amnestii,prý "heimweh" a maminka, tak se sice vrátil, ale hned se rozvedl a pak - asi v 80. roce utekl přes Jugošku znovu, přes Švédsko a Tasmanii do Australie. Byl tam 20 let a blbec - zase "heimweh" jeho nové ženy a tak se v roce 2002 vrátil, i když jsme mu říkali stokrát ať to nedělá, zjistil, že se tady skoro nic nezměnilo a do 2 let umřel. A to byl o 4 roky mladší než já. Kdepak, ženské jsou zhouba, nějak na tu touhu po domově trpí víc než lidi.

J. Boleslav 2.2.2014 16:29

Re: Spise kritisujte ty ,

Číst Vás Marxová-Leninová, ta by Vám dala co proto. :-)

P. Sulc 2.2.2014 21:29

Re: Spise kritisujte ty ,

To mate opet pravdu. V mem pripade to slo OK, zenatej jsem nebyl. Ozenil jsem se az ve Vidni, z Ceskou. Holka mela kuraz, emigrovala sama, bez chlapa, takovych bylo velice malo.Pak jsme odjeli v 68 do USA. A ani ji, ani me se nestejskalo, cejtili jsme se 'doma', byt jsme neznali slovo anglicky Jsme sice davno rozvedeni, ale furt pratele a ani ona, ani ja bychom se nastalo nevratili. Ja tam sice kazdy rok na dva tydny jezdim, kamaradi, jenze ti uz vymreli a tak toho necham. Ona tam nejezdi vubec, radeji si pozve brachu sem. A Cesi, ti si zde, at uz maji vysoke skoly, ci jeste lepe remeslo, vedou velice dobre.Proti Amerikanum, kteri se "vyuci " za rok, jestli se vubec vyuci,  jsou ty dva, tri roky uceni v Cesku velice dobre znat.